Отговори
# 285
Бюти, и Виктор като беше малък си удряше главата постоянно. Бяхме взели едни джаджи от морска пяна от залата на ММ, дето ги слагат по стените и ръбовете да не се контузват и бях опаковала целия апартамент \ръбовете на леглото, на шкафовете, на масите\- беше ужасно. Сега вече не бих си причинила това.

Екзо, да оздравяват Анди и Гоги  Hug . Ох, като Ви чета с тези свекита, направо се радвам, че съм далеч от моята. Имаше един период, когато мислехме да ходим да живеем при нея в Испания, но нещата тук малко или много потръгнаха. И аз и ММ няма как да работим професиите си там, а не ни се започва отначало. Сякаш съдбата се намеси и в подходящия за местене момент, нещата тук се пооправиха.

Днес Дейката си хапна зайче на Гербер в МОЛа. Още сутринта излязохме и нямах време да и спретна нещо за обяд, и купихме от Карфур. Ми не беше лошо, противно на очакванията ми. Детето си го изяде на един дъх  Simple Smile

Elsun, големи сте сладурки. Дейката ако я увия така в слинга, ще ореве махлата. Един чорапогащник като и сложа и се чувства като в капан и пищи, пък ако я омотая така  ooooh! Друг е въпросът, че и аз ще пощръклея - като в усмирителна риза  Rolling Eyes .

Шехи, и моето мнение за дупките е подобно  Peace Много позитивно, но от теб звучи добре. Имам една приятелка дето все е в разни депресии, но като се опитам да и обясня всичките тези неща и спира да се обажда с месеци. Имам чувството, че си харесва дупките и аз се явявам като някакъв досадник дето и разваля комфорта. А пък постоянно звъни да ми се оплаква.

Аз пък много мразя да ходя по сватби  Sick . Сигурно съм дърво някакво  newsm78 .

didi24, честити Ви обички. Много харесвам малки, семпли обици, но ме е страх да и пробият ушите и най-вероятно ще чака пълнолетие, или някой бурен купон, след който ще се прибере с такива на невероятни места  #2gunfire .

Докато Ви изчета и докато напиша, пак стана сто часа.

Утре сме на консултация и доки ще и бие ваксината дето отложихме миналия месец, а има някаква кашлица. Нито хрема, нито температура, нищо, което да подскаже, че е болна. Ще я видим утре...

# 286
  • София
ехоо мацки,

нещо не ми се пише, мързи ме ужасно много, а и Брани в унисон с групата е такъв киселяк  Close. Надникнах в устата му и ми се струва че прозират долните резци, ама те може дълго време да си прозират.... в тая връзка, Белверде, аз съм давала на Плами дентокинд, сега пак съм взела ама то трябва да се дава редовно, а аз я се сетя веднъж дневно да дам, я не  ooooh!
С Плами уж имаше ефект  Thinking

много се радвам че си е свършил работата Валерко. Grinning

Бюти, ДБС бързо възстановяване на родителите ви. И на още една мама имаше нещо с татко й, ама пусто като забравих коя беше, да ме прощава  Embarassed аааа видях, Кашпи - как е татко ти?

ехеееее Елс, цели два поста  Hug Много сте готини с Кристинката  Heart Eyes А Бобо на какво седи? Гърне ли е това  Blush

Шех
ще те питам нещо на лични  Hug

Брани, оня ден на два пъти измучал нещо като "мама" ама са го чули сестра ми и ММ. Аз пък днес го чух да казва нещо като "баба". Та ако имам друго дете, следва да е пак момиченце  Mr. Green Знаете ли я тая бабина деветина?
Плами първо започна да та- то-сва и ето Брани е момче хихихих

ехаа Биби, аз се хвалех че сме имали полу-уикенд само с едно дете, ама ти ме закопа, без нито едно..... Понякога се опитвам да си го представя и .... не мога. Хем ми се иска, хем знам че ще ми е много празно...Както вика една приятелка " абе въобще не мога да си представя какво съм правила на плажа преди да имам деца".

еее е толко от мен
За падането - много кофти..... аз едно време бях една спъната, често падах по стълбите  Sick

за неписането .... и по-зле ще става. Като тръгнем на работа и поотраснат децата.
В другата ми отчетна пишем около 10ина мами. И то рядко. И лека полека се прехвърлихме на скайп понеже сме си по-близки, от националните срещи си се знаем, мъжете ни и те се познават, някакси вече доста лични неща можем да споделяме и обсъждаме.... Една тема в отчетната я пишем по няколко месеца....

видях че Ивка е на балкона и се присетих да я питам за Марти? Как е изкарала? успокои ли ти се майчиното сърце? аз съм ходила само веднъж на лагер на море, и съм се разболяла от шарка, и на 3ия ден наште са дошли и са ме взели. И после не съм ходила. Нямам особени приятни спомени. Но ММ много е ходил и казва че било страшен купон. И в детската организирват всяко лято. И съм много раздвоена дали да пусна Плами. Е разбира се не тая година, сега е 1ва група само. Може би от догодина. Но сигурно ще полудея.......

и  smile3534 да се похваля, днес ходих до ДМ да търся каша 7 зърна на Милупа, не намерих, ама си купих от спиралата на Мейбълин, за 9.99, и съм се наклепотила и пърхам с едни мигли сега  hahaha

Иглуб, дойде ли ти някой на помощ?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:13 от elvirka

# 287
Ехее, Бюти какви 18 кг  Shocked това не е ли много ??? Аз като те видях на снимката дето пусна вчера ми се струва, че ако свалиш 18кг ще изчезнеш.
Зафира, риба и аз много обичам, но не обичам да готвя вкъщи риба, че много мирише. И затова риба само на заведение.  Crazy А иначе не се впускам в много дълги за готвене неща. Ти рибата как я правиш ? А какви са тези сурови бонбони  newsm78 Аз правя едни много лесни бонбони с кашкавал, майонеза и рулца от рачета / те изобщо не са истински рачета - нали ги знаеш тези дето ги продават в повечето магазини замразени /
Елвирка, стига пърха, че чак вятър направи с тези наклепотени мигли  hahaha На мейбълин и аз им харесвам спиралите. Сега ползвам пак една тяхна. А това, което си писала за неписането, или по-точно как сте станали близки приятелки е чудесно. Дано и аз някой ден мога да споделя същото.  Peace
ВТД и вие хапвате в мола. Ние в неделя за първи път направихме сефтето, само че с пилешко. Така е оттук нататъка отваряме сезона на хапването навън.
Хрисито също не е писала скоро  newsm78

# 288
Тази вечер съм много активна  Mr. Green

# 289
Ето и един виц
Скрит текст:
Малка къртица излезнала по погрешка на нудистки плаж между краката на мадама.
- Ежко, ти ли си? - попитало къртичето, но никой не му отговаря. И пак попитало:
- Ежко, ти ли си бе? - отново мълчание. Душило, душило и през сълзи на очи казало:
- Ма ти си умрял бе, ежкооо!

# 290
Уффф, голяма скука  Whistling
Всички спят, ММ, Дани, и вие тука спите... ее, добре де и аз отивач да спя  Crossing Arms
Ама след малко  Joy

# 291
Егати, аз ли съм смотана не знам?!? Нещо напоследък хич не мога да чета и пиша. Изтървах цяла тема, без да прочета и ред. Наистина съжалявам.  Hug  bouquet Обещавам, че пак ще съм редовна. Simple Smile   bouquet

Малко егоистично, но за нас. Добре сме- ядем-вече пуйка. Глутен вкарах. За второ месо съм взела-пилешко. Имаме зъбче-най-после от три дни. Вече доста е пробило, всяка сутрин го следя. Simple Smile На консултация сме в сряда, правим 8 месеца. Simple Smile Живот и здраве.

И аз съм добре- правя си диетата. За 54 дни съм опраскала 10 килца. Екстра.  Crazy

Заела съм се да подбирам за кръщенето ресторанти и т.н. Даже вече с ресторанта съм готова. Балонената фирма е готова, покани съм избрала, хаха,а има 4 месеца дотогава,ама аз да съм си готова.
Целувки милички и съжалявам,че съм изтървала цяла тема. Simple Smile Не могада повярвам,че нещо не се оправям и не смогвам да чета.  bouquet Hug

# 292
  • Обетованата земя
Ето ни с обичките  Grinning
Скрит текст:
Белверде, нямаше причина за лошото ми настроение днес, просто на мен времето много ми влияе, а вече копнея за пролет.   Grinning
Чета си ви да знаете, нищо че не се включвам често.  Heart Eyes Докато мия чиниите или правя нещо друго често си мисля какво пиша на някоя от вас, но така и не стигам до компютъра, по една или друга причина.  Mr. Green
Ати, доста от нещата все едно аз съм ги писала. И на нас пуешкото ни беше първо, и ние другата седмица сме на консултация, правим 8 месеца, и също мисля вече за кръщенето, направила съм списък с гостите, поръчала съм магнитчета подаръчета за гостите, списък с нещата,които трябва да направя. Само дата не сме избрали.  Crazy

# 293
Бобърче, у нас положението е същото - ММ на дивана, дребното в кошарата, пък на мен въобще не ми се спи. И като знам, че като ида да лягам шефът на къщата ще наддаде боен вик - още повече ...  ooooh!
Дбс, дано бързо се възстановят татко ти и свекито и повече не се повтаря!  Hug
Тефи,  Hug
Ати, здравей бе, моме! Браво на Викчо за зъбчето!  Hug
Диди, много е сладка и нежна Теа!  Flutter Ушенцата заради Благовещение ли ги пробихте днес?
Аз вчера се качих на кантара и бях ей така -  Shocked Свалила съм 3 кила без да искам - 67 съм!  hahaha

# 294
Диди, прекрасна е Теа. Честити обички. Simple Smile И аз съм готова със списъка с гостите,чакам офертите за менютата от ресторанта. Ние ще го правим в ресторант в хотел. Понеже не се омъжих в хотел, кръщенето ще е в такова.  Mr. Green Mr. Green Шегичка, но наистина ще е там де. Simple Smile Виж даде ми идея за подаръчета на гостите- това го бях пропуснала.  Ще помисля.  Hug

Ти пак имаш повече оправдание от мен, с две деца си,а аз имам послушен( пу- пу) Вики и пак не стигам до компа. Я вляза на няколко дни-я не.

newsm44 smile3535 И аз искам пролет. Simple Smile

Момичета, само да кажа,че няма да се пробвам да ви изчитам. Искам да знаете,че мие мн приятно и винаги сте ми били от полза за съвети и подкрепа. Hug  bouquet Ще върна няколко страници назад само.Съжалявам за болните родители- стискам палци да се оправят.Simple Smile Дай Боже. Praynig

Ехее, Васе, браво за килцата,аз с три знаеш ли как се мъча?!?  Hug  bouquet

Хахах и ние у нас сме така. Вики спинка, ММ ми гледа ТВ в хола, а аз съмна компа. hahaha Явно при всичкитая вечер ще е така. Олеее, какво ми е яко да пиша. Simple Smile Направо ми липсвахте, ама без грам фалш в думите ми.

:*

# 295
Да се разпиша среднощно и аз.
Елвирка,прибра се вчера Марти,мирясах вече LaughingДойде си наконтена,с направена коса,със следи от грим и лакирани нокти,трябва да свиквам вече,че ми порасна момичето.А за Плами-мъничка ми се струва още да се дели от вас,май първия път е най-трудно.Честита ти спирала!
Бютка,стискам ти палци бързо да се възстанови майка ти и скоро да имаш възможност да отидеш при нея.
Кашпи,как е татко ти?
Мама на Рош,по-добре ли си днес?След раждането и моя цикъл е много продължителен и обилен,единственото ми спасение е витамин Ц,пия ударно по 6-7 хапчета дневно и като че ли помага.
Екзо,бързо да оздравяват сладурите ти и ти!Като те чета,имам чувството,че колкото по-далеч сте от свекърва ти,по-добре ще сте.
Диди,честити ви обички,много й отиват на Теа Heart Eyes.
Бейби,а добре завърнала се!Евала за килограмите,аз я почвам диетата другата седмица.И честито ви зъбче.
Белверде,браво на Валерко,че е свършил голямата работа.Ще му се регулира стомахчето постепенно,не се тревожи.За тежката нощ ти съчувствам,за съжаление случват се и такива,дано са по-рядко.
Това запомних Laughing
Моята Велизара се отказва от млякото,сутрин изпива със зор 150 мл и това е.Тая вечер я мъчих-не ще и не ще-плюе,дъвчи биберона,пърди с уста,но не яде.Утре смятам да пробвам с друго мляко,ако не стане,не знам какво да я правя.
Спокойна нощ от мен!

# 296
  • София
Привет и от мен  Hug
Нещо тези дни не ми идва музата да пиша  Tired
Пак има болни  ooooh! Да оздравяват много бързо  Hug
Честито на всички бебчета с обички  Hug и Честити зъбчета на всички озъбили се  Mr. Green
Ние сме си все така без зъбки,Емма е станала много лоша...Като иска нещо и не го получи и започва буквално да се тръшка,да мрънка и да плаче...  ooooh! Не знам как ще я възпитам да не го прави...Утре ще ходим до Немското посолство да попитаме как стои въпроса с двойното гражданство за малката.Ние уикенда се занимавахме с погребение  Tired Почина сестрата на бабата на ММ.Беше си много болна жената и се знаеше,че скоро ще ни напусне и въпреки всичко си беше тежко.Днес я погребаха,ние не ходихме заради малката...Толкова от мен,заравям се под завивките и чакам да видя утрешния ден какво ново ще ми поднесе  Whistling

# 297
Сега ми се спи, ама утре пак няма да имам време, та...ще пиша мъничко...
 Зафираа, само бонбони са ми в главата сега, толкова да обичам домашни...  Heart Eyes Ще ходя да мишкувам, най-много някоя вафла да намеря... Flutter
Шехина, Hug
Гунди, ама аз сега съм дебелаа, преди бях дооста по-слаба  Crazy
Мерси, мерси на всичкииии!  Hug Hug Hug Hug Hug
Белверде, кво говориш - това е на Бобо бебето, той даже си го кърми и приспива и ни заставя всички тишина да му пазим докато спи  Mr. Green Grinning hahaha hahaha
Елвирка, това е столчето на Криси бе, демек еднакви са им дупетата  hahaha hahaha
Иглуб, кефи ме ентусиазма ти, на лекция викаш да ходим  Peace Hug Hug Как сте с маймунчо?
Оо, дбс, нямаш проблеми, аз пък нещо мерак за машина проимах...ще вземем да обменяме опит  Peace БЪрзо оправяне на твоите близки  Hug
ВТД, хаха усмирителна е да, ама за бебка, не за мен  Peace

Ей, ама какъв готин дъжд плющи навъън  newsm53

Плющеше...ама който заспива без да поства.... Ха, добро ви утро!   food010

# 298
  • До морето
Имаме си зъбчеееееееееееее! newsm47 newsm44 newsm44 newsm44 На мама юначето, въобще не съм усетила, дано и с другите да е така  Praynig

А, добро утро сега  Laughing

Вчера пак се утрепахме от хайманосване, обиколихме прабабите и прадядовците, че имахме рожденници,а после ходихме малко и по магазините, ММ да почерпи за взетия изпит Laughing

Момичета, да ви каже, че Самито малко по малко почна да се отбива - вече го кърмя само сутрин и вечер и през нощта 1-2 пъти. А и сутрин суче съвсем малко  Confused През деня въобще не ще, т.е като му дам захапва настървено, ама след 1-2 минути почва да се върти и да се дърпа! Не знам какво да правя, вчера купих шише на Мам и му направих 60мл. Милумил, с 300 зора изпи 30мл и после чак се разрева! Хич не му харесват тези шишета! А в същото време когато и да му предложа пюре или каша и чак потреперва от кеф. Особено след обяд направо си седи гладен, щото му давам в 4 200 гр каша и после към 6 едно малко плодово пюренце и това е. Не иска да суче, а е гладен и едва изчаква вечерното кърмене. Блонди, дай съвет какво да правя? Замислям се за трето хранене като ВТД, ама нито глутен съм вкарала, нито масло и сирене  newsm78

Такаааа, гледам значи Блондиту ще е тука края на Юли, Бюти и те са на море края на юли, още 1-2 и те бяха писали за този период, та предлагам съвсем сериозно да направим една национална среща на морето!.  grinning039  grinning039  car003  sport027 help  grinning039  car003  grinning039  sport027  Nature Sunny Примерно 27-28.07 или 03-04.08, че се падат събота и неделя! Какво ще кажете?
Ако още 1-2 мами ми помогнат се наемам с организацията  Wink

Честито на всички госпожици с обички!

# 299
Здравейте, надали ме помните, защото изтървам втора тема вече. Ама така се получи напоследък.

Имам въпрос относно сядането. До каква възраст е нормално да сядат, дори да не е чак толкова стабилно, но поне малко от малко. Питам защото дори и в количката не могат да стоят на по-изправено положение на облегалката, свличат се, затова са си на почти легнало положение. Има ли повод за притеснение или на този етап все още има време? Опитват се да лазят без да са стабилни в кръста и съответно не им се получава изобщо. Иначе ръцете ги държат доста здраво.

Общи условия

Активация на акаунт