Отговори
# 270
Блонди, много е лесен този начин на връзване, само че аз първо се омотавам, после пъкам бебето, Лоа ми беше дала един сайт за връзване на слинг и много ми помогна! Щом от първия път се справих  Peace Hug Аз също мисля в Берлин да ходя с него, няма да мъкна количка  Wink
Шехина, благодаря ти за страхотния пост, така ми подейства като отрезвителен шамар  Hug Hug Hug и вече, гледам да мисля по- позитивно на прибирането ми до БГ. Може пък да не е толкова лошо, колкото си го представям  Hug Hug Браво на Алексей, голямо момче е  Heart Eyes Hug
Елс, супер сте, всички  Heart Eyes
Екзо, миличка, горе главата, кофти е, когато заради някой ( пък било то и родителите ни) да се появяват дразги в семейството  Confused гуш  Hug Hug Hug дано скоро ви се наредят нещата и да бягате надалеч  Hug
Блазе ви за сватбите, от кога врънкам брат ми да вземе да ни събере, ама нямаааа  Crossing Arms

# 271
Благодаря ви момичета  Hug
Гледах новините, ще има ограничения за социалните помощи, те това го дрънкат от една камара време..... ама са си прави, има много хора, които просто прекаляват. Да можеше и в Бг така да ограничат ромите, ама не.... те милите все са дискриминирани  Crossing Arms 
Моите момчета заспаха по никое време, днес бая си подремваха...сигурно заради болестта, дано минава по скоро  Praynig
Отивам и аз да се опъна на дивана, малко релакс  Flutter Heart Eyes

# 272
  • Обетованата земя
Привет от още една депресарка.  Tired Много ми е сдухано, изнервям се от най-малкото, времето е мрачно, нямам непрекъснат сън от почти 8 месеца и всичко се насъбира... Да изпича това слънце за постоянно и да тръгваме по разходките!
 От днес Матеа е с обички  Heart Eyes Много й ходят, почти не плака, много ми е кротичка, само се стресна, че сме я налегнали и я държим, за да й продупчим ушичките. Само дето майка й изхаби куп нерви докато избере обици, които ще носи само месец! но на мен това ми е голям недостатък, не мога да избирам измежду няколко неща, а те ми изтипосаха хиляда вида обици.  Mr. Green
Днес въведохме киноа, хапва си и нея без проблем. Забелязвам напоследък, че по-рядко огладнява, дали твърдата храна я засища повече или започва да расте с по-бавни темпове, не знам, но го забелязвам. Миналата седмица й направих първата балеринска поличка, ще я снимам с нея и ще ви я покажа.  Grinning Искам и с обиците да ви я покажа, но тях може да ги видите само като е в профил, в анфаз не се виждат от бузите.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бюти, дано излезете от този тежък период, сигурно никак не ти е лесно!  Hug

Оставям ви, че ме боли главата, а и имам да готвя. Хубава вечер!

# 273
Ох, и на мен ми се ходи на сватба, ама няма на кого. Надявам се на сестра ми, но едва ли ще е тази година! newsm78
Тефи, заместено хранене повечето от нас нямат, може би имаш предвид просто трето хранене с твърда храна?!  Thinking
Елсънче, много сте сладки, а ти си супер свежарка!  Peace
Оооо, Шех, те нашите момци са с почти еднакви мерки! Пореден приятен пост от теб!  Peace И аз може да взема да пробвам Хуманата с овес ...  Thinking До сега съм купувала Тьопфер и Бейбилав.
Екзо, затягат мерките за нелегалните емигранти! Ако сте с редовни документи няма проблем, въпреки че пак казват, че англичаните били предубедени към българи и румънци. Котка и Калинка може да каже какво е положението!  Hug
Пет пъти се редактирам. Аз съм тарикат - ММ прави вечеря, пък аз съм на лаптопа!  Embarassed

# 274
Точно така, това имам предвид Васето   Hug

# 275
И аз съм на сватба през юли на една приятелка  smile3534 Чаааак в Гоце Делчев и от там на море  newsm44

Днес реших да дам на Ина прясна ябълка. Настъргах я на най-ситното на рендето, понамачках я малко и едни физиономии правии, изяде половината, но през цялото време гледаше като натровена  Mr. Green Не зная дали защото е прясна, или защото не е на пюре. Но май още не е готова да дъвче. Утре ще пробвам с намачкан банан.

Блонди, супер за памперсите, аз с ластик не съм срещала от тях  Crazy

За глутена, на 7м. и половина ще го въведа с пълнозърнест овес на Тьопфер, после сигурно направо на пшеница ще мина, ръж и ечемик няма от къде да намеря. А след като въведа пшеницата, пшеничния грис също ли се въвежда или не  newsm78 Аз много обичам грис и мисля да правя и на Ина  Laughing

# 276
Тези клипчета ми бяха много полезни като се учех да връзвам слинг шала.
Темата на естествени идеи този петък е захранване, ще им гостува Хедра. Дано успеем да се замъкнем някак Simple Smile

# 277
Може ли някой да ми прати юзер и парола за снимка.бг за да видя бебоците, които не са във фейсбук

# 278
Здравейте Simple Smile

Бюти, такива са родителите. Гледат да спестят на децата си неприятности, което аз лично имайки такъв баща не одобрявам много, защото има неща, за които ако знаеш навреме се спестяват куп неприятности. Има разбира се и такива като онази баба дето проверява сина си (пред пенсия) дали спи. Важното е, че жената се е справила, но е тъжно. Hug

Муки, мисля че преместването ви на село точно през пролетта ще ви се отрази много добре.

Блонди , недей да скромничиш за готвенето. Да разбирам ли, че ще празнувате РД на Кам в БГ.

Елс
, много сте фешън Mr. Green Мисля другата седмица да си взема машинка за тик - так-чета и после да дадеш малко размери.
Би-би, пази се бре жена. Гледай си в краката  Hug

за родителите ни съчувствам на всички, чиито родители имат здравословни проблеми. Днес правиха операция на свекърва ми и на татко ми.

Иначе, Миш е крив, както не е бил досега. Може ли чак на осмото зъбче да се вкисели така. Откри залъгалката и се опитва да я скъса със зъби. Ползва я за чесалка и дъвкалка. Понякога се опитва да ми отхапе зърното и много боли. Буди се начесто през нощта и когато снощи му предложих вода вместо гърда реши, че направо му се подигравам.

Пожелавам ви лека и спокойна нощ. Hug  Днес беше Благовещение.  Simple Smile  Много го харесвам този ден става ми някак ведро на душата.

# 279
  • София
Да дам кратък отчет и ние какви я свършихме днес, след като цял ден не свърши голямата работа, след разхлабващите плодове, масажи и т.н, се чух с педи макар, че и преди да й звънна бях решила да му сложа Релаксит, та по-скоро за успокоение, и без да й казвам какво възнамерявам, тя ми каза тиква давай, след като и казах, че на нас не ни действа така, дори по-скоро обратното, тя сама каза Релаксит, та му цвръцнах едва 1-ин от 5-те мл, то по-скоро май само е изцапало там отвърстието hahaha и ефект не настъпи до между 5-20мин, както пише, макар че се напъваше жестоко, но след час и половина стана работата  Whistling Ми не мога да кажа, че беше запечен, беше си като по-мек пластилин, като моливче Blush Ще ме извините, че ви държа в течение с така детайлно описание Embarassed Дано тази вечер е по-спокоен, макар че аз знам че и зъбки ни мъчат, защото от месец някъде се пробужда понякога вечер с плач, настървено лапа всичко, което види, и някак си със злоба стиска, милото ooooh! Та в тази връзка, освен Тайра, някой друг да е давал Дентокинд и да има наблюдения?
Сега да се включа адекватно, че днес не можах Whistling
Шехи, страхотен пост, много позитивен, както винаги Hug Благодаря ти много за комплиментите, а ти стига си била така критична със себе си, епитетите, които използваш не ти подхождат, всички сме виждали колко финна дама си, за какво буре говориш  Naughty Браво на мандарин с хубавите мерки и с това, че е кротък и непретенциозен, дано ти е все такъв  Praynig Hug
Бобърче, при нас вече станаха почти 2м. от захранването, но още нищо не се е регулирало ooooh!
Тефи, какъв цвят е ризата и какъв роклята?
Диди, ти защо си така, криво ти е заради Иво сигурно Confused Аа да, и честито обечки на Теа, сигурна съм че е супер сладурана с тях  Heart Eyes
Блонди, радвам се, че вече сте взели билети, лятото бързо ще дойде  Party и ще се изтърколи  Confused
Елси, дано и Киселинка става вече Захаринка Joy, да се оправя вече и ти да си починеш Flutter Страхотни сте и тримата, и двамата приличат на теб Simple Smile А тази кукла в първия момент я помислих за истинско дете и викам, а имат си приятелче негърче, много съм зле Blush
Сами, не се притеснявай и не се ядосвай, че нас ни възприемат за "манджата  си", напротив, просто по цял ден са с нас и макар че свикват много с нас, понякога разнообразието им е по-интересно, и аз така съм си мислила, че понякога се радва повече на мм, но той казва, че определено не е така, казва че като изляза и му го оставя, става много кисел ,нервен, само ме търси с поглед, мрънка, и в мен повече стои и слуша, от колкото в него  Laughing
Екзо, оправяй се миличка, как ти стигат силите с тези два юнака, просто не знам, да си жива и здрава, да си добре, че да можеш да си гледаш, защото никак не ти е лесно самичка Confused Hug
Вал обаче тотално ни заряза, не е писала и след като са били в болницата тук Confused Дано са добре Confused И Лоа, не пише вече, освен Ати Sad Галка и тя щеше да пише, след като приключи с ученето Rolling Eyes Много мами наистина спряха да пишат, дано всички са добре Simple Smile
Дбс, да, днес беше много хубав празник. Дано свекърва ти и баща ти бързо се възстановяват и да не е било нищо сериозно, пожелавам им крепко здраве и много сили за да се радват на хубавите си внуци Hug и дано Миш си бъде както преди, защото те разбирам на пълно, и ние сме по абсолютно същият начин ooooh!
Койчева, изпратиха ли ти ги вече?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 22:36 от belverde

# 280
Диди, честито за обиците. Как се справихте, не плака ли малката ? Сигурно се е поизплашила   Heart Eyes Кво ли си вика детето, тези тука какво ме нападнаха  Mr. Green Хайде давай снимчици да я видим.
Тефи, и аз се чудя да трето хранене твърда храна - на мен ще е това в 10ч. Често съм чела за попара да се дава, но аз още не съм го решила какво ще е. Може би ще редувам попара с още нещо, но няма да е май каша.
Шехина, наистина доста позитивно изказване. Дано всички имат сили и нерви да мисля и се държат така добронамерено.  Peace
ДБС, и аз много  уважам този празник Благовещение, но той за съжаление винаги остава в сянката на Великден. Дано бързо се оправят баща ти и свекърва ти. Правилно ли прочетах, ще имате осмо зъбче  Crazy Вие сте ужасно бързи, ние още и едно си нямаме. Embarassed  #Cussing out Но Дани днес плака доста преди да заспи дали пък не го мъчи зъбче да излиза. newsm78
Белверде, радвам се че тази вечер е станала работата. Ами какво да ти кажа,така се получиха при нас нещата. То всеки организъм си е различен и по своему се бори с новостите, но все пак имай вяра, че скоро ще настъпи положителната промяна.

# 281
Забравих да благодаря на Блонди. Направих тази вечер тортилята. Стана вкусна. За първа година постя / да уточня, че само месо не ям / и да ви кажа ми е ужасно трудно да измисля какво да готвя.  Rolling Eyes

# 282
Елси,Койчева много сте хубави Hug
Шех наистина хубаво мнение.Аз винаги съм смятала,че ако поспрем за момент и се поставим на мястото на човека отсреща,конфликтите ще бъдат много по-малко.
Бюти нямаш ли някоя приятелка във Видин,която да посети майка ти,мисля си,че така ще се почувстваш по-добре.
Блонди недей да скромничиш,скрита лимонка си ти,какви кулинарни шедьоври твориш само.Аз обичах да готвя докато не попаднах на капризен мъж и син Mr. Green
Преди два дни Бейбито много хареса броколите,днес отварям ново бурканче на Хип и то милото плюе и стиска устенца. П робвам го аз,гадост с някакъв ужасен вкус на загоряло.Май ще взема и аз да готвя.При стерилизация,колко време варите бурканчетата.

# 283
Дбс, така е  Hug дано свекито и татко ти да се възстановят бързо  Hug
Лелее, осмо зъбче  Mr. Green Mr. Green
Белверде, радвам се, че малкия мъж е свършил голямата работа  Mr. Green а това, че си е било нормално на консистенция е супер  Hug
И на мен ми е мъчно колко много хора спряха да пишат  Confused
Бобърче, не знам кво да ти кажа, и аз си мислех, че на Анди ще му излиза зъб, ама на - йок  Mr. Green Hug Еее, ти пък..само без месо ти е трудно да измисляш  Mr. Green аз днес прегреших с козунака, утре съм на плодов  ooooh! ooooh! имам цел за 90-те дни да сваля 18 кг..ама ще видим тая работа  hahaha
Лелее, добре, че Дбс ме подсети, че скоро скоро първи рожденни дни ще празнуваме..егати, как си лети времето  Thinking Thinking
Зафира, нямам, кой млад ще стои там, за съжаление..  Whistling успокоявам се, че след месец ще я видя и нагушкам  Heart Eyes А за стерилизирането аз не знам дали ви казах, ама уж бях тръгнала да стерилизирам 3 бурканчета, от тях само 2 им хлътнаха капачките, въпреки това ги варих 10-тина минути, и след няколко дни като отворих да давам имаше едно бяло такова, като почнало да мухлясва и миришеше ужасно..отказах се да стерилизирам  Mr. Green

# 284
Бобърче.и ние в къщи решихме да не ядем месо по време на постите, но ядем риба. Има подфорум на постещи,можетам да обменят идеи. Аз нямам време да готвя,мятам риба и зеленчуци на пара и който иска да яде   Mr. GreenСамо в неделя правих сурови бонбони Blushмного вкусни станаха.

Общи условия

Активация на акаунт