Отговори
# 255
Здравейте  Hug Благодаря за хубавите думи  Hug Heart Eyes
Кашпи, Бюти, дано се оправят родителите ви  Hug Бютка, специално за твоята ситуация, направо не знам какво да ти кажа.... напълно те разбирам  Hug Ще отмие този черен период, нали знаеш, след всяко лошо нещо, идва добро  Hug Heart Eyes
И аз от известно време съм психически доста зле  Confused няколко пъти пиша и после го трия  Tired И при мен се е затумбило та няма излизанка от тая черна яма, ама все се надявам, че скоро ще дойде е хубавото....  
Муки, позамислих се над поста ти за свеки и парите. Ние нали от това ще бягаме-от свеки, знам, че няма да ни е леко в Англия, особено в началото, всичко на ново, но го предпочитам пред това да остана тук и да се съсипя. След поста ти се позамислих, но и за секунда не се поколебах, кое да избера... при нас обаче нещата са много, много сложни и непоправими и ако искаме да си съхраним семейството, това е начина .... Без пари сме били вече с ММ и сме си стъпвали на краката, защото сме били сплотени. Сега финансите не са ни толкова проблем, справяме се, но я няма тази топлина, задружността, всеки си гледа себе си, заради свекърва ми, която всячески се опитва да ни раздели. Уфф много се задълбочих, надявам се наистина да се справиш с твоята и да не ви създава проблеми  Heart Eyes
Аз снощи да ви кажа бях много зле, мислех, че ще пукна  Laughing ама съм корава и не се давам...днес съм по-добре, само сополи имам... Децата пък си кашлят и то една влажна кашлица...вече са на АБ, дано се оправят, че ми е мъка да ги гледам болни. Хубавото е че си хапват доста добре, това ме радва, и са доста жилави, да чукна на дърво, дано се оправят по-скоро.
Аз да се изфукам, че Май месец съм на сватба на една от най-добрите ми приятелки  Heart Eyes Вече си купих рокля, малко обаче трябва да сваля кг, че съм се позакръглила зимата, но има време, ще се вкарам във форма. Иска ми се и малките да ги наглася малко по-така за сватбата, че ще са си атракция Simple Smile Ама се чудя с какво и как? Имате ли някакви идейки или сайтове с някакви дрешкалаци за подобни случаи?
Ииии исках още да пиша, ама не се сещам сега за кой и за какво  newsm78 Като се сетя ще пиша. Целувки на всички и дано лошите неща бързо ни отминават Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 256
Скрит текст:
#2gunfire ужас ще се гръмна, бабата на ММ цял ден е у нас и вече не издържам, даже сега оставих малкия гладен, защото според нея не бил гладен, ми как да яде като му се маймунят насреща  #Cussing out същата работа беше и със спането тази сутрин, тъкмо го приспах и тя го събуди после си играе с него и му вика, няма ли да спиш  Shocked е как да спи, после ми рева супер много докато го приспя Sad

# 257
Отворих ги, ама си имат ластик. Просто са една идея по-тънки, иначе са еднавки със зелените - ластик, борда отвътре, мекички са. Остава да видим дали няма да изпускат  Whistling

Екзо,  Hug  И аз лятото съм на сватба, та искам слаба и с ще търся тоалет  Crazy

Взех си билети за БГ, от средата на юли до 18-ти август   Party

# 258
Васето, аз днес дадох карфиол сефте.....е няма такава воня  Sick Готовия вариант на хип с картофи и ориз дадох,обачееееее ми се умириса душата ти казвам. Човека си го изяде с кеф въпреки погнусата ми  Laughing Така се беше прихласнал по Ани Хоанг при Славито,че и ако да му бях дала пак щеше да го изяде  hahaha

Кики...как приема...незнам  Rolling Eyes Казала съм й,не е реагирала кой знае колко особено.Тя не помни че е живяла там,нормално,но пък е била за уикенда често. Лошото е че няма кой знае колко деца с които да играе,но пък ще идваме често в квартала и няма да й липсват другарчетата.

Екзо,различни са ни тревогите,вярно е. Ние докато бяхме там при тях не сме си казали една дума накриво. Той вижда как се държат и си ги познава. Нали знаеш какво казват - когато бедността влезе през вратата,любовта излиза през прозореца.... е,при нас се получи нещо подобно. У понеже аз съм недоволна от положението предпочитам вместо да натяквам вината му да предприема нещо,макар и жертва,а и така мисля че той ще се стресне малко.
Заминавайте,изобщо не му мисли.Друг свят е там.... аз съм трудна на емигриране.Много ми се иска,но си мисля че не бих се справила.Мен едното село дето е на 10 мин, от града ме плаши,та какво остава чужбина.
Дано се наредят нещата и при вас и всичко си дойде на мястото  Hug
И аз на 1.06 съм на сватба  Mr. Green И аз не се харесвам слаба  Embarassed Краката ми са като доматени колци а нося 39-40 номер обувки.....като патица съм.Изобщо сега като се замислих как да се опиша само карикатурни образи ми излизат  Joy Да се надявам че ще оцеля тоалета и няма да съм особено комична. а сватбата е на един колега от унито дето го харесвах като студентка  Embarassed Но беше отдаааавна.Сега сме си добри приятели.
Еххх,Еличка.... няма ли как да го вземеш и да отидете в друга стая да поспи.Хич да не ти пука  Naughty

# 259
нещо настроението ми хич го няма, като времето навън.

купих и аз малко месни пюрета да не съм назад с матриала. Намерих една каша на Блевит с пет зърна в нея има ръж и ечемик, но отделно ръж и ечемик засега не съм открила... ще потърся брашно и най-много да пробвам някакви бисквитки да му направя. Засега сме на елда, днес ще му въведа слива и реших че глутена и месото ще ги въвеждам успоредно - като приключа с елдата, започвам просото, а като приключа със сливата - месото.
На третия месец от захранването се въвежда трето хранене нали? Как ви се струва за закуска глутенова каша с АМ, обяд месно/зеленчуково пюре с АМ само ако е без месо, следобяд безглутенова каша с плод и АМ, и две хранения с АМ едно през нощта и едно преди лягане?

искам слънчицееее

тарантулке, спокойно не го мисли, и да се е обидила и да не се е обидила, ти си постъпила правилно. няма от кортуазия да си разболяваш детето.

калисто, аз честно казано бих отишла на гастроентеролог. Докато бебетата са ни само на кърма що годе добре може да не акат всеки ден, но след като вече са твърда храна то неаканте от по няколко дни за мен би било обезпокоително.

другите не съм ви чела, може би тази вечер ще наваксам, а може би не  Mr. Green

# 260
Екзоо, пази се мила!  Hug
Еличка, що не го метнеш на количката и да и се разкарате от очите...офф, не мога да си представя да търпя такива досади.
Блонди, аз пък доста съм ползвала оранжевите - не са толкова комфортни, ама като съм била безпарична са ми вършили супер работа. Ама и Бобо никога не ми е бил от много подвижните, де Wink
Мерси за идеята - тиквички с ориз ще е менюто Wink
Белверде, и аз не знам защо е кисела Крис, ама не се търпи.... нещо като това дето Тефитка описва, само че при мен е постоянно - вероятно и зъби може да са, че както си суче, така скача и се мята да заръфа някоя играчка, направооо...   ooooh! Сега тъкмо я облякох да ходя да и правя студ-терапия...тя пък взе че заспа..  Rolling Eyes
Моля, моля ...и аз не се харесвам супер слаба, между краката ми може влак да мине  Whistling Crazy Сега съм си екстра, ама ако взема и да се стегна, че то природа, природа, ама докога само на нея да разчитам...  Mr. Green

Чакай да метна и тук една мама и бебе
:
Скрит текст:
, а тук всичките ми бебета:

# 261
Елсънче, сега ако ми кажеш точно как си я омотала Катринката точно...  Crazy Утре ще има шопинг в Германия и искам да я нося в слинга, но освен този начин, по-подходящо връзване не намирам. Какво мислиш  Thinking

# 262
Eлс, страхотни сте  Hug
Блонди, ти не си ли продаде слинга бе  Mr. Green
Екзо  Hug Hug
И аз съм на сватба на сестра му на ММ, и на другия ден на мореееееееее  Mr. Green Mr. Green

# 263
Муки бях си го приспала в нашата си стая, тя влезе и го събуди.

Elsun много студено да излизаме Sad  btw много сладки снимки

най-накрая като си замина си нахраних детето и го приспах Simple Smile

# 264
Блонди, ми да ...екстра си е, то и моя начин е подобен, само дето презрамките са ми пъхнати вътре, а не отгоре, ама сакън да не си скрия хубавата картинка, не за друго. Иначе аз гледам от тук, последната поза: http://www.youtube.com/watch?v=tbZrlB7XXJg, за да мога леко на хълбок вече да нося, че краката и са леко дългички за съвсем отпред.  Peace Айде дано се справиш!  Hug

# 265
Здравейте, прекрасни, помните ли ме Mr. Green Тия дни не стигам до форума, добре че има Фейсбук Blush Ще се опитам поне сега да се включа набързо, че не знам кога скоро пак ще има възможност. Тъкмо сега издебнах мандарин, че се заигра с едни рекламни брошури - йей, голямо забавление пада, направо могат да го вземат в някой офис вместо шредер - много професионално се справя с късането на хартията Laughing

Та давам експресен отчет след консултацията днес - Альошката е голям мъж, вече е 9040 г (+480 г) и 73 см (+ 2 см), всичко му е тип-топ, слава Богу е и здрав. Доки му откри някакъв миниатюрен белег от БЦЖ ваксината, така че няма да правим манту Peace Понеже сме сложили вече всички ваксини до годинката, ни чака нова имунизация чак август месец Wink За храненето - каза ми да започвам да давам попара, но нямам такова намерение - сиренето мисля да го въвеждам другия месец най-рано, а и за маслото още не съм решила кога. Пък и едва ли ще давам попара - по-скоро макарони на Плазмон или каша за закуска. Може би по своя вкус се водя - никога не съм обичала традиционната българска закуска попара Mr. Green

Така - за храненето, новините при нас са, че въведох глутена пред 3 дни с овес - ползвах кашата банан, грис (царевичен е, а аз съм въвела вече царевицата) и овесени стърготини на Хумана, много добре я прие, за пръв път мандарин рева за каша Heart Eyes Избрах точно тази, че има най-малко овес, а и няма жито в нея, за разлика от другите каши, които съм приготвила. По-нататък продължавам директно с пшеница, а после може да дам 5-те зърна със сливи на Хип - в нея се съдържат и другите глутенови култури, обсъждали сте я, но все пак нека първо посвикне беб с житото, пък тогава. Между другото, видях, че сте коментирали кашите на Хумана (Тефи, ти беше писала за елдата май) - аз съм много доволна от тях, малкият ги обожава. За елдата конкретно - не знам колко от вас я ядат по принцип, но тя си има специфичен вкус и дъх, бих казала, и не на всеки се харесва. Аз ще я въвеждам по-нататък, че нали започнах глутена и не я сместих нещо в схемата дотук Wink Но така или иначе вкъщи често се готви (основно като солена гарнитура), та със сигурност ще я яде редовно.

Та за яденето - освен глутена, този месец въведох на малкия батата (страхотно домашно пюре се получи, малкият го обожава просто!, пак ще правя), тиквичките, граха (за него се чудих, но реших в крайна сметка да дам, Алексей засега не проявява алергии), а от плодовете праскова и маракуя Wink Месото ще го въвеждам другият месец (Между другото, не се учудвайте, ако бебетата не ядат охотно месото, то си има специфичен вкус, в началото малко бебета го ядат с кеф). Определено малкият свикна с твърдата храна, яде всичко и е много лаком Heart Eyes С акането още не са регулирани нещата - ту е твърдо, ту по-течно, според зависи, засега не виждам особена връзка с конкретната храна, но все пак като видя, че е по-запечен, давам по-разхлабващи плодове на закуска - круша, праскова, ябълка и сушени сини сливи (последното е на Гербер - много вкусно пюре, голямо облизване пада), такива неща и всичко си идва на мястото. Белверде, мила, по повод твоите неволи със стомахчето на Валерко - момичетата са ти препоръчали вече доста подходи... Може би е по-скоро период заради самото захранване, дано скоро отмине. Между другото, предните пъти като писах ми убегна, но исках да ти напиша, че на снимките в снимката сте страхотни - Валерко е голям сладур!, а мама и тати излъчват хармония и спокойствие. А ти изглеждаш чудесно, с роклята повече ми хареса определено Peace ... Още нещо - за неспането нощем прекрасно те разбирам - чудя се кога ли ще спя редовно пак по 7-8 часа без прекъсване, случва се много рядко заради пустите зъби (още е беззъб малкият), една приятелка ме "успокои", че при тях това явление - дългият сън - се появило чак след 2-годишна възраст, ужас Crazy

Такива неща при нас, сега да видим какво запомних Wink

По повод дупките - няма да пиша персонално, а малко по-общо... Момичета, в момента сме по-податливи на такива състояния и заради нерегулираните още хормони (аз самата понякога се чувствам като емоционална бомба, особено ако около мен има хора, пък било то и близки, най-комфортно ми е само с мандарин), нестабилното още време, дългото застояване вкъщи и ограничеността малко или много покрай бебетата. Като се добавят и финансовите проблеми (все пак с бебе разходите се променят и дори и по-големите бюджети почват да изтъняват), и намесата на семействата от едната и от другата страна ето достатъчно причини за "депресии". В тоя момент на помощ идва позитивното мислене (аз много го уважавам, нищо че един специалист наскоро го нарече "метафизика за домакини" Laughing), то не може да измени ситуацията, но може да промени отношението ни към нея - така че опитвайте (не е лесно) да видите положителното в една ситуация, колкото и безнадежда да изглежда. Ясно е, че в ситуации като микроинсулт на близък, близка смърт или старост няма особено много позитив, но пак е въпрос на гледна точка - този човек все още го има, извлечете най-хубавото от живота с него. И на мен понякога, въпреки цялата ми дзен-философия Wink ми се скъсват нервите с близките на ММ (особено с майка му и баща му, които знаете са на по 100 години и постоянно се налага да живеем с тях по стечение на обстоятелствата), но се опитвам и аз самата да видя нещо положително в неизбежната ситуация (а при нас е още по-тъпо, защото има и друг апартамент, в който можем да отидем да живеем или пък свекърите, така че да не се налага да се търпим взаимно, но...), примерно си мисля за комичните ситуации с тях - например онзи ден свекърът искаше да ми направи невероятен подарък - вълнени чорапи от онези до коляното, май гети се казват Crazy Чуди се човек да се смее ли, да плаче ли, но... животът се променя, момичета, и след време се оказва, че когато си отидат, дори и тези хора ще ни липсват по свой начин, убедена съм, така че по-спокойно и по-ведро. Ние сме младите, способните, и сега е времето да се радваме в максимална степен на живота си такъв, какъвто е Peace И ако го пропилеем в самосъжаление и тревоги, то утре няма да можем да върнем времето, това е сигурно.

След това особено философско включване, мисля да поприключвам, че и без това пак ще постна някакъв ферман огромен, затова приключвам засега. После в движение ще пиша пак Wink Само да допълня, че много се дразня на служебното правителство - забелязвате ли как отново пренебрегват майките и мижавото майчинство за втората година, според тази набедената за министър Костадинова увеличаването на майчинството до минималната заплата нямало да повиши раждаемостта = изобщо не им пука за майките, по-добре е да се върнат на пазара на труда, за да внасят данъци на държавата и да работят за БРП-то, а децата кучета ги яли... Съчетано с малката вероятност за градина в големите градове, се получава една много приятна картина. Е, поне от предвидения социален пакет на служебния кабинет пак ще се възползват предимно циганите - затова ли бяха всичките протести Confused

Едит: И ние ще ходим на сватба през лятото, още не се знае къде ще е - представете си, младоженците не могат да решат в Кюстендил ли (оттам е младежът), в Плевен ли (откъдето е моята приятелка) да я правят, толкова малко време остана, те още не са решили Shocked Дано е в Плевен, че ще ни е 100 пъти по-удобно, мисля да оставим малкия на мама, че с него нищо няма да разберем от празника, а и той нищо няма да разбере от него. Ама ако е Кюстендил, ще е доста по-тегаво - ще трябва и да се пътува в самия ден, абе... А за рокля още изобщо не съм мислила, ама каквато съм бъчвичка в момента, хич не ми се и купува още - всичко ми стои отвратително Crossing Arms Ще я мисля тази работа, има време.

Хайде, до после, да не досаждам Wink

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:06 от Шехина

# 266
Тарантулка, много добре си и казала, абе да се сещат малко тези хора, все пак при бебе отиват  Naughty
Еличка, абе що не я поизпрати тактичко към къщи да си ходи. То хубаво им се радват на бебоците, ама много мразя да им развалят режима и особено дрямката.  Twisted Evil
Елсън, много сте сладки с Криси. А как хубаво си спинка в слинга. Как се кокори мъничката на снимките с тези големи очи. А
Екзо, щом ви влече към Англия, отивайте. Но добре си проучете нещата предварително, че да няма изненади. Днес чух по ТВ пак говориха за някакви ограничения за българи и румънци, но не разбрах какви са.
Блонди, благодаря за рецептите - всичките са готини, но май ще се спра на тортилята за днес. Ако се получи добре ще се похваля.  Mr. Green И супер за билета за БГ  Peace
Калка, авокадото може и с пащърнак, а може и с банан. Абе то авокадото май може с всичко щото няма кой знае какъв вкус.
Ееее, колко хубаво ще ходите на сватби. И на мен така ми се ходи, ама мойте приятели всичките са едни айляци и хич не им се жени. Няма да ме огрее скоро.  Crossing Arms И вие тук всичките сте женени  hahaha, барем от тук някой ме покани, ама на пуст късмет, пак няма да стане  Joy

# 267
Бютии, абе имах блед спомен,че единия ти брат не е тук,амаа.... Hug Hug
Елска, ама много хубави, бе кака, мен пък ми аресваш толкова слаба- така си хубава, но иначе рядко харесвам толкова слаби жени, явно понеже ти иде от вътре  Laughing Heart Eyes Hug
Блонди, много е лесен начина на връзване, само ако има кой да ти демонстрира се усвоява по- лесно, успех ще кажеш после. Wink
Белверде, Hug Heart EyesЩе му мине на Вик- най- големия му проблем сега е една жестока диета,ама като огладнее ще излапа супата. Wink

# 268
Хайде и аз да се запиша с една сигурна сватба през август и с вероятност за още 2 септември  Heart Eyes
През юли имахме покана от братовчедка на ММ за сватба и в Страсбург, но преценихме, че не може да си го позволим - самолетни билети, хотел, подаръкът...
Елсън, толкова са ти хубави децата  Heart Eyes
Шех, както винаги се отчитате с перфектни мерки, пу-пу  Hug Благодаря ти за позитивния пост относно дупките, мисля, че на всички ще ни е от полза.
За кашата от Елда на Хумана може би си права, но определено ме лъхна на химия, на метал (сякаш отражение от фолиото) и не мисля да повтарям поне засега. Ще заложа на Топфер и Хип, понеже Милупа ми идват скъпи.
Женааа, стахотно е, че ще си тук през лятото  Heart Eyes да видиш пак какво ни е  Twisted Evil
Коралче, ние сме преполовили третия месец от захранването, но нямам заместено трето хранене.  2 пъти каша на ден ми се вижда много.

# 269
Еееее Шехи,  Heart Eyes добре ми въздейства...опитвам се и аз така да мисля.... не се предавам....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Белверде, дано скоро Валката си нормализира акото   Hug
Аничка, съчувствам ти  Hug
Елси, много сте хубавииии  Heart Eyes
Бобърче, сега ще гледам по Нова какво ще кажат за емигрантите, но ние си имаме всички необходими документи за работа, трябва ни само една синя карта(може да се работи с нея доста по-вече неща, не само в строителството и тем подобни Wink), но ако паднат визите, можем и без нея. Иначе на помощи не разчитам особено. Все пак мерси  Hug
Блонди, ооооосватеее ще има моренцееее Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт