Благодаря за хубавите думи

Кашпи, Бюти, дано се оправят родителите ви
Бютка, специално за твоята ситуация, направо не знам какво да ти кажа.... напълно те разбирам
Ще отмие този черен период, нали знаеш, след всяко лошо нещо, идва добро

И аз от известно време съм психически доста зле
И при мен се е затумбило та няма излизанка от тая черна яма, ама все се надявам, че скоро ще дойде е хубавото.... Муки, позамислих се над поста ти за свеки и парите. Ние нали от това ще бягаме-от свеки, знам, че няма да ни е леко в Англия, особено в началото, всичко на ново, но го предпочитам пред това да остана тук и да се съсипя. След поста ти се позамислих, но и за секунда не се поколебах, кое да избера... при нас обаче нещата са много, много сложни и непоправими и ако искаме да си съхраним семейството, това е начина .... Без пари сме били вече с ММ и сме си стъпвали на краката, защото сме били сплотени. Сега финансите не са ни толкова проблем, справяме се, но я няма тази топлина, задружността, всеки си гледа себе си, заради свекърва ми, която всячески се опитва да ни раздели. Уфф много се задълбочих, надявам се наистина да се справиш с твоята и да не ви създава проблеми

Аз снощи да ви кажа бях много зле, мислех, че ще пукна
Аз да се изфукам, че Май месец съм на сватба на една от най-добрите ми приятелки
Вече си купих рокля, малко обаче трябва да сваля кг, че съм се позакръглила зимата, но има време, ще се вкарам във форма. Иска ми се и малките да ги наглася малко по-така за сватбата, че ще са си атракция
Ама се чудя с какво и как? Имате ли някакви идейки или сайтове с някакви дрешкалаци за подобни случаи? Ииии исках още да пиша, ама не се сещам сега за кой и за какво
Като се сетя ще пиша. Целувки на всички и дано лошите неща бързо ни отминават
ужас ще се гръмна, бабата на ММ цял ден е у нас и вече не издържам, даже сега оставих малкия гладен, защото според нея не бил гладен, ми как да яде като му се маймунят насреща
същата работа беше и със спането тази сутрин, тъкмо го приспах и тя го събуди после си играе с него и му вика, няма ли да спиш

Готовия вариант на хип с картофи и ориз дадох,обачееееее ми се умириса душата ти казвам. Човека си го изяде с кеф въпреки погнусата ми
Да се надявам че ще оцеля тоалета и няма да съм особено комична. а сватбата е на един колега от унито дето го харесвах като студентка

Сега тъкмо я облякох да ходя да и правя студ-терапия...тя пък взе че заспа..
Айде дано се справиш!
Ще се опитам поне сега да се включа набързо, че не знам кога скоро пак ще има възможност. Тъкмо сега издебнах мандарин, че се заигра с едни рекламни брошури - йей, голямо забавление пада, направо могат да го вземат в някой офис вместо шредер - много професионално се справя с късането на хартията
Ще я мисля тази работа, има време.