Отговори
# 585
добро утро.. ден Simple Smile

цепи ме глава все едно съм препила с вино, а снощи пих има няма половин чаша... Simple Smile

бихме във виктория с малкия и едни приятели семейни ... и него го заведох в детския кът, то беше едно хилене, пълзене. закачане с каките и батковците, много се зарадва бебчо Simple Smile не бях очаквала Simple Smile единственият минус е че трябва някои да е с него постоянно иначе не става Simple Smile

вчера пробвах и един диван - ъглов, май не съм ви разказвала за драмата с холовата ни мека мебел! Ей честно ви казвам, аз съм човек който обича като седне пред телевизора да може и да легна и да му е меко и удобно и ако иска и да подремне...... ноооооо гарнитурата ни е адски неудобна, с едни огромни подлакътници, може да се седне върху тях, никак не е мека и на всичкото отгоре е кожена - през лятото залепваш. Та с две думи мразя я, иначе е много ефектна и красива и класическа. И не мога да гледам телевизия така както желая на нея Simple Smile та в комо са пуснали едни гарнитури на една немска фирма, каталогът го получих преди известно време, харесах една гарнитура и само чаках някой да дойде да погледа малкия и да отида да я пробвам и съответно поръчам Simple Smile вчера я пробвах - разкош, като в легло, просто идеал петров! Simple Smile и не просто идеал петров, а два пъти идеал петров на квадрат, влюбих се Simple Smile харесах си и дамаска, за основата екрю - кожа, а за меката част на която се сяда - кафяво с нишки екрю Simple Smile сега остава да я поръчаме и като ни я доставят ви зарязвам окончателно - ще съм на дивана Simple Smile))

ей много пиша за себе си, на всичкото отгоре поста ми стана един такъв консуматорски, Шехина ще го прочете неодобрително Simple Smile ама направо така се радвам че не мога да не споделя с целия свят! Simple Smile по другите теми дори не мога да се включа адекватно, завладяла ме е еуфорията, че ще мога да гледам тв както обичам Simple Smile и дано ми мине главата че хич ама никак не ми се ще да се разболявам сега Simple Smile

# 586
  • Варна
Мамо на Рош,
ааа, ровя си, как ще се лиша от едно от любимите си занимания Joy Ама гледам да не психясвам вече. Нищо, скоро ще психясам на тема пишки, така като чета Whistling Ама и ти хич не си поплюваш, по сто неща готвиш, аз съм голяма скатавка. Едно кисело зеле със свинско го правя от миналата събота Whistling
Коралче,
и аз хич не го долюбвам нашия диван, навремето като обзавеждахме апартамента бързахме да се нанесем, а нямахме пари и взехме един евтин, но като гледам няма изгледи да го сменим скоро Whistling

# 587
  • До морето
Коралче, не страхуй ся  Laughing и моите постове май са все консуматорски, ама какво да направя. Вече съм се побъркала, то не може нещо да стане без да ви кажа, пфуууууу Blush Шехи, това за какво говори? Сигурно за някаква форма на душевен ексхибизционизъм  Mr. GreenПредставям си как Шехина ни е направила психопрофили на всички тука и само от време на време вади някоя папка (щото всичко е на хартия) от едно дъъъъълго чекмедже (като по филмите) и добавя по още някоя подробност  Joy Иначе честит ти диван, и ние сме с кожени дивани и лятото винаги е заслано с чаршафи- грозна история  ooooh!

С тези пишки и аз се побърках, ми то излезе, че 90% процента забелват или даже вече са забелили  Confused Ние още сме на "О". И как всяка вечер, аз забелвам само като го къпем в коритото- а то е веднъж на 3 дни, през останалото време е на душа. Сега трябва всяка вечер да пълним коритото  ooooh!

Месечинке, как ме разсмя с киселото зеле, дето му се каниш от една седмица. Аз утре ще правя Блондината тортиля  Simple Smile

Стискайте ми палци, че следобед съм на гинеколог, а последния път така зверски ме боля, че днес май ще се намажа с лидокаин преди да ида  Rolling Eyes

Списъла на Белверде и аз го помня, даже до последно по него си действах с малки корекции  Naughty

# 588
  • Варна
СамиМами,
вие сте на О, ние сме на о сигурно Whistling Ох, тортиля, това пък що за екзотика е Embarassed Говорете, говорете, току виж съм се амбицирала, мъж ми ще ви черпи после Joy

# 589
Само да ви пусна рецептата за най-лесните, бързи и вкусни мекици Точно любимите ми. Ако на някой са му се прияли  Grinning

# 590
Иглуб на мен проблема ми е че вече нищо не мога да сготвя, мекиците са много вкусни, сигурна съм Grinning ама ако има кой да ми ги приготви и изпрати, ще е супер Grinning

Вие кога ги готвите тия неща, аз вече нищо не мога да правя, Ивайла е все на ръце или трябва да я забавлявам.От днес батко й е във ваканция та ми е отмяна Heart Eyes

Аз пък за Белверде си спомням че постна един списък и се репликираха с Галка Grinning та и аз изказах мнение относно спора Wink

Оф аз стягам багаж, че си отивам на село Joy

Рошова мама поотминаха й пъпчиците на Ивайла, ама сега друга тревога имам Tired

Момичета, благодаря за подкрепата ви Hug

Екзо
останах без думи от злобата и простотията на свекърва ти.Ако бях на вас щях да продам апартамента в Пазарджик и щях да купя в друг град жилище Grinning В Русе ще си много по-спокойна сигурна съм Hug

# 591
Хайде сега Party Иглуб,нямаше си друга работа,мекици постна Hug Най-много и тях да забъркам Joy Joy Joy
Месечинка,аз кат се развихря в кухнята и ММ веднага пита-какво искаш в замяна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Самимами,засрами ме..Аз не съм ходила изобщо на преглед,а ти вече май втори или трети път.Браво Hug
Коралче,да покажеш снимки,че при тез похвали на дивана нищо чудно половината форум да си купим същия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз се захраних с едно останало пюре от сливи на Рошшш.Ми сливи и круша на Гербер най-обичам Joy Joy Joy Joy ММ само ме дебне,че съм конкуренция на малкия в пюретата.Отварям шкафа и му ги мятам наред smile3534 smile3534
Аууу,Коралче и Самимами,колко време го правихте боба?Аз съм го пуснала на 160 градуса newsm78

# 592
  • Враца
Здравейте всички  Hug

От снощи Криско се клатушка опрян на длани и колене и тренира "важните" движения. Wink А днес за първи път сам се е изправил в креватчето си, докато съм му джуркала пюрето при дядо си е направил сефтето (ех, и рима стана) Wink, после така и не поиска да го повтори.  Tired

За седенето от няколко дни може да седи сам по 2-3 минути без да пада.  Grinning

Не се психясвайте сега с тия пишки деее. Белверде, аз един път на сухо дръпнах да видя до къде съм стигнала с отварянето и хем не съм дърпала силно и после пак беше червено 2 дни, от тогава само под водата пипам. Тъй че нормално да се зачерви и при вас, все пак от нулево положение ви е забелила наполовина сигурно.  Peace Hug

Тук не стига, че сняг има, ми и мъгла се извисява някаква, едва виждам отсрещния блок, който е на 100 метра.  Close

Кашпиии, дано да нямаш повод за притеснение.  Praynig Hug Heart Eyes

Роши, пусни си боба на 200о, нали е в гювеч, ако е на 160 ще има да си го чакааааш.  Hug

# 593
Кашпи, те тези са супер лесни и бързи. Разбъркваш брашното, маята , водата, сол и захар и оставяш в хладилника. 5 мин. Сутринта вадиш и пържиш или таткото Simple Smile
Стискам палци да не е нищо сериозно при Ивайла.

# 594
Кашпи,за детски ендокринолог-сигурно ще ходите в Св.софия при Йотова,тя е от Варна,но всеки месец има прегледи в Бургас.Дано да помогне,уж се води добър специалист Peace
На мен по-миналата година ми откриха малък хемангиом на черния дроб,казаха ми,че най вероятно е родилен и не е опасно,само трябва да се наблюдава Peace
Аз първоначално се стреснах,но попрочетох,че не е опасно и се успокоийх.
Не се шашкай предварително Hug

И Джулката за 4-5 дни много напредна,че и бели почна да прави.
Обикаля навсякъде с паяка,дърпа кабели,цветя,абе квото докопа.
Даже си изтрещя главата в стъклото на вратопрозореца бързайки да излиза hahaha
И вече седи доста стабилна,протяга се взима играчки,мята се напред назад Heart Eyes

# 595
Калисто, да, точно при Йотова ще ни изпрати педиатърката. А защо се появяват тия хемангиоми, каква е причината newsm78

Иглуб Grinning като отидем при майка и татко може да ги пробвам Grinning

Фери
, пъргавелко си имаш ти Heart Eyes Какво стана с мъж ти и столицата Hug

# 596
Кашпичка, аз знам, че е напълно вероятно да има и по вътрешните органи някой хемангиом, ако има външен такъв. Ицето и той си има на вратлето, поне спря да расте. Вашият отскоро ли се е появил? Нали уж излизаха до 6 месечна възраст и аз така се радвах, че минахме тази възраст и нямаме втори хемангиом. Дерматологът ми каза да го приема като козметичен дефект и да не му се притеснявам хич. Стискам палци всичко да е наред с вас  Hug
Луничка, няма защо  Hug
Тайра, честита ви годишнина   bouquet

# 597
Хриси, ами не знам защо се появи сега.Всъщност мисля че се появи около 6-месечна възраст, но мислех че се ударила и ще мине.После видях че е топченце и го наблюдавах, вчера доктора потвърди опасенията ми че е хемангиом.
Е, как козметичен ефект Tired аз каквото прочетох в нета Tired Нашите хемангиоми са много малки, но вчера се видях с една позната и тя ми разказа че нейното мимиченце имало хемангиом колкото ябълка на хълбока.Бил червен на цвят и се пукнал, веднага я оперирали и я прегледали на ехограф, открили че няма вътрешни хемангиоми, но има недоразвит един бъбрек.Докторите казали че е много сериозно да има наличие на хемангиом на вътрешните органи.
Мъжа ми беше с мен, аз веднага се развълнувах и разтревожих Crazy и само мир да има сега ще ходим на ехограф.Той както винаги е много спокоен и е сигурен че всичко ще е ОК. Peace

# 598
Кашпичка, то си има различни хемангиоми. Може би вашият е друг вид. Нашият е гладък, с диаметър може би около 2 см, кърваво червен. Дерматологът ми каза само да го наблюдавам да не стане по-голям и да не кърви. Той дори взе да се разпръсква на много малки червени точици, които леко започват да избледняват (малко или много вратлето му расте). Дано все пак да нямате по вътрешните органи, пиши като минете ехографа. Според мен обаче всичко ще е наред  Peace
Колко хемангиома имате, че говориш в множествено число? Извинявам се, ако станаха много въпросите, но и мен ме вълнува много тази тема  Crazy

# 599
Хриси, няколко седмици след раждането забелязах първия на възглавничката на средния пръст на ръчичката.Той е мек и лилав на цвят.Все едно нещо е уболо пръста и седи по-изпъкнала и леееко лилава възглавничката.А втория се появи около 6-7 месец с размер колкото главичката на карфица, топченцето е твърдо и леко лилаво.Но трябва да опънеш кожата за да изпъкне, иначе само леко лилавее като точица. Това е.
Изчаквам да взема направление, ако не ми дадат ще платим и ще отидем.
Хриси, дано и при вас всичко да наред, но щом е почнал да намалява и избледнява мисля че ще изчезне. Ти поне можеш да го заведеш на специалист в София, докато в Бургас е много трудно да откриеш такъв, да не кажа невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт