цепи ме глава все едно съм препила с вино, а снощи пих има няма половин чаша...

бихме във виктория с малкия и едни приятели семейни ... и него го заведох в детския кът, то беше едно хилене, пълзене. закачане с каките и батковците, много се зарадва бебчо
не бях очаквала
единственият минус е че трябва някои да е с него постоянно иначе не става 
вчера пробвах и един диван - ъглов, май не съм ви разказвала за драмата с холовата ни мека мебел! Ей честно ви казвам, аз съм човек който обича като седне пред телевизора да може и да легна и да му е меко и удобно и ако иска и да подремне...... ноооооо гарнитурата ни е адски неудобна, с едни огромни подлакътници, може да се седне върху тях, никак не е мека и на всичкото отгоре е кожена - през лятото залепваш. Та с две думи мразя я, иначе е много ефектна и красива и класическа. И не мога да гледам телевизия така както желая на нея
та в комо са пуснали едни гарнитури на една немска фирма, каталогът го получих преди известно време, харесах една гарнитура и само чаках някой да дойде да погледа малкия и да отида да я пробвам и съответно поръчам
вчера я пробвах - разкош, като в легло, просто идеал петров!
и не просто идеал петров, а два пъти идеал петров на квадрат, влюбих се
харесах си и дамаска, за основата екрю - кожа, а за меката част на която се сяда - кафяво с нишки екрю
сега остава да я поръчаме и като ни я доставят ви зарязвам окончателно - ще съм на дивана
))ей много пиша за себе си, на всичкото отгоре поста ми стана един такъв консуматорски, Шехина ще го прочете неодобрително
ама направо така се радвам че не мога да не споделя с целия свят!
по другите теми дори не мога да се включа адекватно, завладяла ме е еуфорията, че ще мога да гледам тв както обичам
и дано ми мине главата че хич ама никак не ми се ще да се разболявам сега
Ама гледам да не психясвам вече. Нищо, скоро ще психясам на тема пишки, така като чета
Ама и ти хич не си поплюваш, по сто неща готвиш, аз съм голяма скатавка. Едно кисело зеле със свинско го правя от миналата събота
Шехи, това за какво говори? Сигурно за някаква форма на душевен ексхибизционизъм 

Иглуб,нямаше си друга работа,мекици постна

и само мир да има сега ще ходим на ехограф.Той както винаги е много спокоен и е сигурен че всичко ще е ОК.