Отговори
# 600
Кашпичка, явно наистина са от различен тип хемангиомите. Стискам палци да изчезнат скоро при вас, при нас ще е по-дълъг процеса според мен, защото е доста по-голям. Но това са бели кахъри, мисли позитивно  Hug За лекарите в Бургас - споделям мнението ти. Да не попадаш просто на тях, имам много лоши спомени от тях ... Аз знам, че в Пловдив има някаква лекарка, която се занимава точно с детските хемангиоми. Ако се поровиш из търсачките ще я откриеш. Но щом са толкова малки при вас, няма смисъл да ги лекуваш, а да изчакаш да си минат сами и дано нямате вътрешни  Hug

# 601
Hrisi дано  Hug

# 602
Кашпииииииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Всичко с Ивайлето ще е наред Hug Hug Hug Hug Hug
Кога ще я водите?

# 603
Личния ни лекар почина внезапно Tired и сега оформят документите за да може друг лекар да поеме практиката.Смятам че идната седмица ще взема направление и следващата смятам да я заведем Grinning

Мама на Рошко
какво стана с твоя кръст и пъпките на Рош Hug

# 604
Кашпи,еми наболяваме,както и гърбът  Crossing Arms Но смятам да тръгна пак на Зумба,че да заякне Simple Smile
Рош засега не е петнист,появяват се пъпки от време на време,ама гледам да не им обръщам внимание.Мажем го вече със зехтин Mr. Green
 Блонди,благодарско за споделените рецепти Hug
Бобът стана невероятен.Чакам ММ да донесе продуктите и за двата сладкиша и милинките и да ги мятамммм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Муки да се яви,че ми трябват малко интериорно-дизайнерски съвети  Mr. Green

# 605
  • Враца

Фери
, пъргавелко си имаш ти Heart Eyes Какво стана с мъж ти и столицата Hug
Предполагам, че до към един месец ще стане ясно какво що, защото все още не са завършили този обект и не се знае дали ще подпишат договор за новия обект. Simple Smile Аз ще се похваля/оплача, когато стане ясно. Дано да се похваля де. Wink  Hug

# 606
  • Варна
А стига бе, никакво зеле няма да правя и утре, ще готвя Бопппппппп Joy Кажи после и за сладкишите Laughing
Браво на Рошкин, и твоят кръст да се оправя Hug
КАшпи,
много кофти за ЛЛ Tired Ще стискаме палци за изследванията Simple Smile

# 607
Ох беше ме лепнало някакво вирусче, ама му разказах играта- удари ме в цистита (което ми е странно, понеже от няколко години от както се наливам с вода не ме е хващал или от една чаша вода ми минава), в колита и в гастрита, добре че пощади част от болестите ми окончаващи на ИТ Laughing Днес пих уринал- препоръчвам го горещо вече. Peace
А и Вик изкара тая седмица гаден вирус...сега пък се оказа,че са ваканция до 15 април- гаси ваканцията, ще лудна окончателно. Crazy
Айде оплаках се. Но поне ви почитах между излизанията от WC.

# 608
  • София
Кашпи, спокойно, сигурна съм ,че всичк още е наред и няма да има на вътрешните органи, а тези ще си останат със същите размери или ще изчезнат Flutter Ти си позитивна и знам, че колкото и да си се притеснила, не си черногледа и всичко ще е о.к. Hug Блазе ти за село Hug А за онзи спор - помня, аз че ме утеши тогава и ми даде съвет да не споделям тук такива неща Hug
Гунди, оправяй се бързо Confused Hug
Коралче, честито ти диван, много хубави филми да изгледаш на него Wink
Марги, много помниш бе Hug Ти тогава пишеше ли или май само си чела? Hug
Сега за пишката да ви кажа Blush Мацнах аз днес на два пъти гентамицин, но съм сбъркала и с него и с риванола Rolling Eyes Васе, ти като каза, да мажем с Дефламол и веднага прочетох в нета листовката и в нея пише, че не се ползва върху рани, лигавици и т.н., а и се изпозлвало преди всичко за изгаряния, та го на съмнение Blush И отивам при педи да взема направлението за нефролог, там беше колежката й, а нея я нямаше и описах и аз ситуацията и й казах какво съм мазала, и тя каза, че не е трябвало и вика, ама тя не ти ли изписа кремчета и аз не, нищо не ми каза и обясни Close Та каза, една седмица, всеки ден по веднъж Торбекс, маз за очи (Блонди адмирации) и после веднъж седмично в продължение на месец Дефламол, той пречел пак да слепне.

# 609
 newsm10 Да, то фактически с Дефламола не се маже оголената главичка, а кожичката, която не е нито лигавица, нито рана! Аз Неско го мазах като беше още почти новороден, нали тогава го забелихме, така че не се притеснявай, все пак и на мен хирург ми го е казал!  Peace Ето, виж тук: http://www.marvi.bg/deflamol-maz-18-gr-2167.html  Hug

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 19:35 от Vaseto29

# 610
  • София
Васе, значи не вътре, а само отвън на върхът на кожичката, е то как ще помогне тогава да не се слепне, като не отиде от вътрешната страна, а ако отиде - ще има и по главичката Rolling Eyes

# 611
Белверде, благодаря, скъпа. Вече се чувствам добре. Hug Heart Eyes  bouquet
Фери, в София ли ще дойдете ? Hug Heart Eyes Как е "адаша" по захранване ?

# 612
  • София
Фери, ще те чакаме с нетърпение Heart Eyes А ти помниш ли като бяхме бременни, как една циганка ти беше звъннала на вратата (почти съм сигурна че на тебе беше се случило това нещо Laughing ), сетих се днес и ми стана смешно Hug

# 613
Иглуб, мерси за блога - не го бях видяла, изтървала съм го някъде между другото явно  Embarassed А бисквитки от екструдиран ориз аз доста пообиколих докато намеря без никакви добавки, но накрая открих на една фирма IZZI.

Белверде
, ще седне момчето - няма къде да ходи. Не знам какво толкова плашат майките тези педиатри.. Ани докато дори не се напъваше да се вдига да сяда за 2-3 седмици започна да седи стабилно, а сега дори сяда самичка (това за 2 дена се научи) и може и цял ден да седи ако я оставя Simple Smile

Дафи, спокойно за сондирането - всичко ще е наред - ще мине и замине, а Ина нито ще помни какво е станало, нито ще я боли Hug

Като ви чета за тези пишки и се радвам, че имам момиченце  Laughing В началото исках момченце, но само мисълта за малко, сгърчено противно червейче ме ужасяваше

bi_bi, не разбрах точно за кои бисквитки питаш - принципно купувам от екструдиран ориз ето тези в средата, а отделно съм й правила и аз бисквитки с брашно от елда и ябълка.

Кашпичка, Ани имаше хемангиом още от началото, но преди около месец започна постепенно да избледнява, да се смалява и изчезна. Знам, че до годинката е много вероятно да изчезнат. Нашият беше като този при Хриси.

Оф имам един глупав въпрос, но срам не срам, ще го задам - като дам на малката да пие водичка от преходната й чашка, след това в продължение на колко време мога да й давам пак да пие от тази чаша без опасност от развъждане на бактерии?

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 21:34 от Михи

# 614
Белверде, не се шашкай толкова, мехлемът не е вреден и не пречи дори да попадне върху лигавицата. Той така или иначе се разнася като намажеш кожичката отпред (ама трябва да я дръпнеш леко, за да се изпъне и да не е набръчкана) и все някаква част попада вътре. Ама баща ми всеки ден прави по няколко пишлета сигурно и така ги маже с Лидокаин и Дефламол!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт