На море в Гърция 2013 - III

• 82 537
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • София
jam, всички тези неща мога да си ги хапна и на обяд. Simple Smile
Обичам мързеливите сутрини когато съм на почивка - да си измия очите и зъбите и закуската ми да ме чака, а не трескаво да се суетя в тичане към пекарни, правене на поне 3 вида напитки (в нашето семейство всеки пие различно нещо на закуска), ровене в хладилник, сервиране на чинийки, събиране на чинийки, миене на чинийки. Това го правя вкъщи. Simple Smile Предпочитам когато съм на почивка да си го спестя.
Де да беше едно движение на ръката, ама не е. Simple Smile

# 121
  • с/у ОколоМръсТното
jam, не мож' да убедиш Вивчо, че закуската е елементарно занятие... и аз днес опитах, доста се старах, но не става...
Тя има свое виждане за плаж и почивка Simple Smile и е намерила хубаво местенце  Peace

# 122
До 12/09 ще е обходния маршрут, и да, не е този от линка, който дадох, информацията си я има всеки ден в бюлетина на АПИ - четете:
Затворени пътища /участъци/ и временно въведени ограничения за движение на МПС:
ОПУ-Благоевград
http://www.api.government.bg/index.php/%D0%90%D0%BA%D1%82%D1%83% … D0%B5%D0%B6%D0%B0

# 123
  • Варна
jam, не мож' да убедиш Вивчо, че закуската е елементарно занятие... и аз днес опитах, доста се старах, но не става...
Тя има свое виждане за плаж и почивка Simple Smile и е намерила хубаво местенце  Peace

Ама то точно закуската е нещото в Гърция дето не става за консумация.Във всички хотели е една и съща,всеки ден еднаква ако ще и три месеца да стоите :Най –евтин кашкавал и шунка,варено яйце,маргарин,конфитюр,корнфлекс,някъде има и кисело мляко и кроасани,чай,разтворими сокове тип ‘’степ’’,кафява топла водичка под името кафе,разтворено сухо мляко.Няма зеленчуци,плодове……. ОСОБЕНО ПЪК НАПИТКИТЕ!!!Как да се навия да пия степове ,кафяви водички или сухо мляко ???е чая си беше чай , то кво ли да му развалят!!!И то в 4 - 5*хотели???Абе изобщо освен чая и вареното яйце всичко останало е пълен боклук!!!Затова и предпочитаме да сме без храна за да си хапваме когато и каквото искаме. По техните пекарни има незабравимо вкусни и разнообразни закуски-баници,кроасани,питки,гевречета,кейкове,абе чет нямат..

# 124
  • с/у ОколоМръсТното
. По техните пекарни има незабравимо вкусни и разнообразни закуски-баници,кроасани,питки,гевречета,кейкове,абе чет нямат..

А бре, хора...  ooooh!
Повече от 30мин. се опитвах да й ги разказвам за тези вкусни закуски... Ми не иска жената. Оставете я.  Hug

# 125
  • София
Лееее, оставете ме да си закусвам където си искам.   Laughing

Шани, пази ме! Simple Smile

# 126
  • тук
 Joy Vivi, и аз съм  с теб!

отдавна съжалявам, че в Bg-mamma няма бутон like Simple Smile

# 127
  • София
peterky2002, аз съм била на поне 4 места в северна Гърция, където закуската беше супер добра.  (дори съпоставима с Кемпински Банско)  Wink

# 128
Верно, оставете я жената Simple Smile

Иначе и аз като Петя - нали не ходя по хотели тип "масовка", вариантите са ми 3:
- или съм без закуска, ям по заведения или пекарни (най-често)
- или е нещо разкошно с домашни храни, което не можеш да срещнеш в български хотел (сега като се замисля, тези места са без изключение далеч от морския бряг - но все пак са в Гърция и закуската е включена в цената на нощувката, затова ги споменавам)
- хазаите правят някаква семпла закуска от типа на тост, хляб, масло и конфитюр, кафе и т.н. (това ми се е случвало в планината или по островите най-вече, на Халкидики не). Пластмасовата храна, описана от Петерки, я свързвам предимно с отсядане в България, за съжаление.

Да се има предвид обаче, че закуската "навън" излиза скъпичко, почти колкото обяд - моето семейство като закусва в ресторант, под 20е не падаме Grinning Като се поръча хубаво кафе, фреш 2-3 броя и т.н., и те си заминават.

# 129
jam, всички тези неща мога да си ги хапна и на обяд. Simple Smile
Обичам мързеливите сутрини когато съм на почивка - да си измия очите и зъбите и закуската ми да ме чака, а не трескаво да се суетя в тичане към пекарни, правене на поне 3 вида напитки (в нашето семейство всеки пие различно нещо на закуска), ровене в хладилник, сервиране на чинийки, събиране на чинийки, миене на чинийки. Това го правя вкъщи. Simple Smile Предпочитам когато съм на почивка да си го спестя.
Де да беше едно движение на ръката, ама не е. Simple Smile
Ахам,точно така!И ние когато нямаме закуска в хотела,аз съм на топа.Летя като финикиец да правя филии,бухти,палачинки...Сервирам,отсервирам,мия ooooh! А когато имаме закуска,мъжа ми отива,хапва...И той доволен и аз отпочинала Peace

# 130
Хе-хе, кой както си ги научи... Бухти на море - бон шанс на желаещите Simple Smile кафе и филия с нещо/мюсли, салата на двора, барбекю, приготвено от мъжете - това е максимумът.

# 131
Хе-хе, кой както си ги научи... Бухти на море - бон шанс на желаещите Simple Smile кафе и филия с нещо/мюсли, салата на двора, барбекю, приготвено от мъжете - това е максимумът.
Какво да кажа,в случая той ме научи Laughing Не е от мъжете които биха спали на палатка или биха карали на каквото има...Затова винаги избираме подходящите хотели Peace Най-добре HB,защото ALL  си е направо гастрономически туризъм който хич не е желателен Mr. Green

# 132
peterky2002, аз съм била на поне 4 места в северна Гърция, където закуската беше супер добра.  (дори съпоставима с Кемпински Банско)  Wink

Не знам в какви хотели е отсядала peterky2002 за да описва така закуската,аз също съм бил на 3-4 места където закуската е била страхотна,даже веднъж извън сезона бяхме в един хотел с 170 стай,от който само 3 заети,на закуска бяхме 6 човека но имаше голям избор,а не беше само колкото за бог да прости.

# 133
Peterky няма как да е "била", защото е мъж, също като теб, и това ви личи от 100 мили срещу вятъра - включително по синтаксиса:)
Внимавайте в картинката, че много сприхави жени на едно място Mr. Green

# 134
Peterky няма как да е "била", защото е мъж, също като теб, и това ви личи от 100 мили срещу вятъра - включително по синтаксиса:)
Внимавайте в картинката, че много сприхави жени на едно място Mr. Green
Joy Joy Joy
Параход, днес ми вземаш думите от устата. Първо за бухтите, а сега и за тези двамцата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт