На море в Гърция 2013 - III

• 82 323
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Отивате в Занте, след което най-доброто място за отсядане е Planos Tsilivi.

Кое имаш предвид че намирам две неща като напиша в гугъл Planos Tsivili

http://www.planosaparthotel.gr/

http://www.planosbeach.gr/

На втория линк ми дава цена 90 евро за двама края на Август и ми се вижда скъпо, та да уточниш ако не те затруднява.

# 571
  • София

Отивате в Занте, след което най-доброто място за отсядане е Planos Tsilivi.

Кое имаш предвид че намирам две неща като напиша в гугъл Planos Tsivili

http://www.planosaparthotel.gr/

http://www.planosbeach.gr/

На втория линк ми дава цена 90 евро за двама края на Август и ми се вижда скъпо, та да уточниш ако не те затруднява.

Не..не това са хотели, имам предвид двата курорта Tsivili и Planos, те са слети........оферти много....

# 572
  • София
Предполагам, че има предвид района между селцата Planos и Tsilivi. Горе-долу са на средата на острова и е удобно за пътуване насам-натам. И нашият хотел беше там.

Блед е отговорила вече.  Wink

Скрит текст:
Блед, никът ти да не е свързан с езерото Блед? Невероятно красиво място!  Heart Eyes

# 573
  • София
Предполагам, че има предвид района между селцата Planos и Tsilivi. Горе-долу са на средата на острова и е удобно за пътуване насам-натам. И нашият хотел беше там.

Блед е отговорила вече.  Wink

Скрит текст:
Блед, никът ти да не е свързан с езерото Блед? Невероятно красиво място!  Heart Eyes

Точно така, целият район, включително самите селища, са най-доброто място на Закинтос. В Лаганас има много английски ултраси и не го препоръчвам вечер.

# 574
  • София
Ние бяхме отседнали в Argassi,което е от другата страна на столицата Peace
ето го нашето хотелче  http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/porto-davia

# 575
Bled, но нали после пак има фери Кефалоня-суша,  т.е. не е ли все едно кое е първото.
Питам, защото и аз го мисля този вариант, даже съм още по-нахална Лефкада-Кефалоня-Закинтос.
Аз ще си проверя цените, но така наготово, ако може,  ако си правила тази сметката Laughing

# 576
  • София
Аз бих тръгнала от Закинтос,после Кефалония и накрая Лефкада...това най-вече от гледна точка на това,че на отиване си ентусиазиран и няма да те смути дългият път до Зантето,пък на връщане пътят от Лефкада е доста по кратък....от друга страна до Лефкада може и по сушата да се стигне newsm78 трябва да се сметне Peace

# 577
София-Килини-Закинтос, Закинтос-Песада, Фискардо-Василики, Лефкада-София.

Това (или същото, но наобратно - в ред Лефкада-Кефалония-Закинтос), е вариантът с най-малко плаване и най-малък масраф за фериботни билети. За трите острова.

За Кефалония-Занте аз бих направила Астакос-Сами, Песада-Закинтос, Закинтос-Килини и въобще не бих минавала през Лефкада.

# 578
  • София
Bled, но нали после пак има фери Кефалоня-суша,  т.е. не е ли все едно кое е първото.
Питам, защото и аз го мисля този вариант, даже съм още по-нахална Лефкада-Кефалоня-Закинтос.
Аз ще си проверя цените, но така наготово, ако може,  ако си правила тази сметката Laughing

Точно така, най-добрият вариант/минаван от нас два пъти/ разглеждаш Кефалония, колкото имаш време и отиваш във Fiskardo. От там се качваш на ферибота за Vasiliki, Лефкада. От тук пресичаш цяла Лефкада и от Levkas по моста накъдето пожелаеш....Най-добрият вариант за нас относно обикаляне на Килини-Закинтос-Кефалония-Лефкада е това, може и обратно. Още една опция, от Vasiliki, Лефкада може да се отиде и до остров Итака с ферибот.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 14:38 от Bled

# 579
  • София
Никой нищо не казва за Лимнос...явно не си заслужава Rolling Eyes
то аз съм си влюбена в Йонииските  Heart Eyes и няма да ми омръзнат,но ми се щеше да разнообразим тази година.От друга страна....сме в очакване на една покупка-кемпер,и ако се сдобием с него,мисля веднага да палим към Пелопонес,че там доста голяма част остана необходена Mr. Green

# 580
  • София
Bled, Параход, k@li, evhen, Таня 67, много ви благодаря за бързите отговори. Дадохте ми страхотни идеи. Аз бах замислила да отидем до Кефалония през Левкада- Василики, дори и една нощувка бях буукнала, но идеята първо да се мине през Заки тос не е никак лоша, започвам да гледам как ще е най подходящо да го организирам. Хиляди благодарности момичета и за цените на фериботите, толкова сте полезни.  Hug Hug Hug

# 581
  • София
Контесата, маршрута ти го направиха, но според мен за 6 дни не можеш да огледаш Кефалония.За разлика от Лефкада и Занте тя е доста по-голяма и различна, но всеки сам решава и преценява.

# 582
Тъкмо се бях навила за Пелион покрай разказите на съфорумките, но написаното малко ме разколеба особено в частта, че няма улов и предлагане  на риба/която не крия, обожавам/.Ще се радвам да изкоментираме проверени места за вкусно хапване .
И още нещо-насочила съм се към източния бряг-Агиос Йоанис ми изглежда  добра отправна точка.Така ли е ? Ако  смятате, че е правилното място,дайте някакви изпробвани места за настаняване.Разгледах няколко хотелчета,но не мога да преценя там ли да е настаняването,  добро ли е мястото или да гледам в планината наблизо?

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 22:14 от арт Ина

# 583
Ина,на Пелион има и риба,и морски дарове. Страхотен печен октопод помня,че ядохме там. Миналата година писах подробно, мисля,и за настаняване в Аг. Йоанис , и за кръчмите,които са ми направили впечатление. Аг. Йоанис е чудесно място за база. Ти какво за какво настаняване мислиш? Море или на хлад в планината? Колко души сте?

# 584
  • София
Тъкмо се бях навила за Пелион покрай разказите на съфорумките, но написаното малко ме разколеба особено в частта, че няма улов и предлагане  на риба/която не крия, обожавам/.Ще се радвам да изкоментираме проверени места за вкусно хапване .
И още нещо-насочила съм се към източния бряг-Агиос Йоанис ми изглежда  добра отправна точка.Така ли е ? Ако  смятате, че е правилното място,дайте някакви изпробвани места за настаняване.Разгледах няколко хотелчета,но не мога да преценя там ли да е настаняването,  добро ли е мястото или да гледам в планината наблизо?

Това не е ли по-добро, все пак има 3 звезди:
http://www.booking.com/hotel/gr/sofoklis.bg.html?aid=357023;labe … d30b725006caa9cX3

Katerina Apartments не виждам да има някакви звезди !

Общи условия

Активация на акаунт