СЕПТЕМВРИйчето всеки ден на разходка излиза, мама във форма започна да влиза!

• 23 691
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Nub , много благодаря  Heart Eyes Аз като съм казала без това и онова и все го отлагам, сякаш  е хипер вредно  Mr. Green Та значи след 1-2 седмици пътво глутена ще въведа, даже 1 Simple Smile А били ми дала идея с какво да го въведа  Grinning Аз за Някоя кашичка се замислям. В момента давам от Елда, ако взема някоя с овес дали да не давам преди обедното пюре по 1-2 лъжички 10тина дни, за да свикне? Много ми е объркан този глутен, че нали трябва 10 дни да се въвежда плътно. Пък аз малко по-бързо въведох другите неща Simple Smile

# 136

стана ли?

# 137
  • Варна
Днес и дадох слива, круша, смесено...Все още нищо. УТре влизам в болницата и ми се искаше да е спокойна при баба си.
Силви, утре и аз съм приготвила за обяд тиква. Сиропи не съм давала.
Паца, имам и такова пюре. Да взема да им го приготвя и него  Tired
Оризова каша може вече хич да не дам.
Зори отворих 190 гр бурканче и на три пъти днес през деня.
Стефи, никой не отхвърля всичко старо. Говорим специално за киселото мляко, което няма как да замести АМ. А за това, че детето ти не дебеле, сигурно е ген  Wink На съседката е на 10 месеца и тежи 7700, пълна кльоща  Mr. Green
Никой да не се обижда  Simple Smile

# 138
  • Бургас
Аз ще се въздържа от даването на домашно мляко заради афлатоксините в него.

# 139
Стаси аз лично мисля да започна с каша с овес за 15 дни или пюре с овесени ядки и после да слагам бисквити в кисела или пюрето и на следващия месец вече може попара или кус-кус .

В момента менюто й е : за закуска попарка, на обяд зеленчуци, с пиле или риба, вечеря каша с плод.

Ще ме извинявате, ама този режим е за 1 годишно дете   #Crazy . Даже сина ми , който е на 13 г. на тези месеци е имал едва 1 заместено хранене, а е захранван " по старата схема " . А за кашата за вечеря, нямам думи , как направо спи това дете не знам, то ще му се пръсне стомахчето  Shocked За вечеря се яде лека храна и затова до големи децата ядат именно мляко за последно хранене.

То наистина децата са си ваши и вие си решавате как да ги гледате, ама аз все пак да кажа моето мнение, пък може някой и да реши да ме чуе  Mr. Green Heart Eyes

Барбера стискам палци за утре, всичко да се подреди по най-добрия начин за теб  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 140
# 141
Ехааа Барби, достатъчно си дала, обикновено при нас действа половин бурканче от големите. дано до утре сутрин подейства, а на теб стискам палци.

# 142
В момента менюто й е : за закуска попарка, на обяд зеленчуци, с пиле или риба, вечеря каша с плод.
  doh doh doh ай с'ктир бе.  newsm81

# 143
Момичета,здравейте!От толкова отдавна не съм писала,че сигурно ме забравихте вече!
Не съм ви чела назад,извинявам се,ако ми остане време,ще се опитам да наваксам!Дарчето стана на 6 месеца,вече е 8,100 кг и 66 см.Изследванията показаха,че е с нисък хемоглобин-97 и сега пием желязо.Отделно на ехографа за коремните органи тъпата лекарка ни вика 2 пъти,че виждала първо някаква течност в червото,после стана стомахчето..,накрая каза,че нищо няма,но ми се изправи косата за 24 часа!Нямам време за нищо-баткото е цял месец у дома,защото изкара тежка гнойна ангина,малката плачка доста-все на ръце иска и само мен признава,а аз луднах напълно!Да са живи и здрави само,ще се изтърпи!Захраних я миналата седмица,но оттогава започна да ака на 3-4 дни,а преди беше всеки ден,че и по няколко пъти!Яла е картоф,тиквичка,пащърнак и тиква,надявам се като въведа плодове,да се оправи с акането...Та това е от нас засега!Прегръдки и целувки на всички!

# 144
  • Варна
Поколо, Нуб, Зори благодаря ви   Hug

# 145
Специално за киселото мляко знам че запича. Както и ориза.
Чисто пюре от сливи разхлабва доста.  Mr. Green А що се отнася  до ген- дано не прилича толумбичка на мен  Mr. Green
Сега се храни 4 пъти- в 6,30 АМ , 11,30 зел. пюре , 16,00 каша и в 23,00 АМ. Много рядко се случва да яде 5 пъти.

# 146
  • Варна
Barbera, Симона също се запече от оризовата каша, но това е единственото нещо което обича, за това продължих да и давам. Ако два дена не ми се изака и слагах глицеринова свещичка за деца. За две седмици се оправи. Сега си ака всеки ден. Ако искаш да не я мислиш и сложи. Успех утре!

# 147
Ех, че хубаво сте се "заприказвали"  Hug ... така ми харесва темата, трябва да има за какво да се пише  Heart Eyes Сори, че чак сега сега се вкрючвам, но хайманата си е хаймана  Mr. Green видя ли слънце и съм вънка  Mr. Green

Мислих да прочета на бързо и да драсна два реда, но с всеки пост искам да напиша нещо, за това отварям нов прозорец и почвам да чета и пиша съответно  Laughing

Първо да кажа на Белчето и Нуб, че не визирах конкретно никой за изказванията си днес, защото първо отдавна не съм влизала във фейса и не знам там кой какво пише по тази тема  Mr. Green и второ не ставаше въпрос точно и за това питане с млякото. Просто като съм чела там такива "забранени" теми  Mr. Green ми е направило впечатление, че няма чак такава критика.
Както казва Паца, може доста да са захранили по-рано или с кисело мляко и т.н, но малко са тези, които може би ще се осмелят да си признаят, точно за да не бъдат леко критикувани  Wink
В тази връзка да кажа и на Ън, че просто изказах мнение, не съм казала, че си обидила някой Simple Smile
Хубава снимка Heart Eyes, ама защо още мъчиш девойката с този зимен кош  Mr. Green

Специално за въвеждането на храните аз също мисля, че не трябва да се чака много. И аз мисля да го записвам на кухня и с този темп на неядене  ooooh! не знам как ще стигнем до там. Вече въвеждам глутена /Стаси .... давам овесена каша на Топфер, послле мисля да дам на Слънчо бананова с бисквити - тя е с пшеница/ и вече минавам на корички хляб  Mr. Green Мисля си след ваксината  вторинк да изчакам два, три дена и да започна да давам и по малко жълтък, като ще редувам с местни пюрета, които си мисля, че няма изобщо да му харесат на моя господин отново ooooh! за сега си караме наа мляко и каши те това е ... нищо по-сериозно не яде, а според мен изостава Thinking Та минеме ли ги тези неща, продължавам с попари със сиренце и масълце  Laughing после ще мисля как ще продължа.

Та също в тази връзка да кажа, че много ме е ад, че не започнах захранването по-рано  Crossing Arms Mr. Green

Миленита ... с каква крем супа искаш да заместиш?
Иначе аз лично вечерното хранене ще го ставя за последно заместване  Heart Eyes

Барбера ... и моя е от три дена със запек, направо излиза като баробонки  Mr. Green та днес вече дадох половин бурканче круша и се отпуши ..... цели 4 пъти  ooooh! Плодовото е на Гербер  Heart Eyes

Даная ... добра схема на хранене  Peace ще пробвам и аз според ставанията да се ориентирам  Hug

Пипи ... за кръшене може много неща да вземеш като дреха, играчка, а може и паричка. Ако няма обеци може и да и вземеш, както и някакво медальонче и т.н  Heart Eyes зави си все пак колко ти е близка.

Ками ... добре, че си се консултирала  Hug ... и според мен няма за кога да чакаш, а започвай да предлагаш ... все нещо ще и хареса и ще прояде. Днес може кашата да не и хареса, ама другата седмица да се излъже  Mr. Green По принцип е лесно да се каже отстрани, но като знам и Пламен как ми "яде"  ooooh! бухам каши за сега, пък захраня ли вече по-сериозно ще е друго според мен.

Стаси ... определено според мене също  Mr. Green няма за кога да чакаш  Hug тя е почти на седем месеца, а след още три ще я даваш на кухня  Laughing наприви си някаква схема и давай смело, че виж зетя какво прави вече  Mr. Green

Нубче ... ти много на бързо и гледам само пръсти размахваш  Naughty и аз мога така   People No Good   Joy

Стефис .. къде се изгуби напоследък  Hug

Барбера ... успех утре мила  Praynig Praynig Praynig Hug

Пипи .... храни си както си знаеш  Mr. Green Hug

Облаче ... малката има бузки  Mr. Green Hug

Толинка не сме те забравили мила, заже вчера и ИД ти честитихме Hug
Бая са те шашардисали обаче  ooooh! но важното е, че малката е пушка  Hug

Специално за киселото мляко знам че запича. Както и ориза.
Чисто пюре от сливи разхлабва доста.  Mr. Green А що се отнася  до ген- дано не прилича толумбичка на мен  Mr. Green
Сега се храни 4 пъти- в 6,30 АМ , 11,30 зел. пюре , 16,00 каша и в 23,00 АМ. Много рядко се случва да яде 5 пъти.

Браво на момичето  feeding ... да не съм те  чула да се оплакваш  Naughty Mr. Green Hug

... леле ... олях се лекинко  newsm56... изчезвам   tiptoe

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 21:47 от F.a.t.e.

# 148
Фейт , ко прай зетя  Mr. Green А за кухнята точно на 10 месеца ли трябва да се даде? Аз изоставам бая  Mr. Green Ааааа още въпросче... мога ли ако тръгна да захранва с овес, да дам цяло пюре с овес  и някъв плод примерно, ако овеса е 7% ? Сложно сложно  ooooh!

# 149
Влизам набързо само да пожелая успех на Барбера с операцията утре и дано малката слушка, докато те няма  Hug  Дано всичко минава бързо и да се прибираш вкъщи  Praynig Ще чакаме включване как е минало всичко.

Утре ще ви чета, събрали са ми се 5 страници, а сега нямам време, че с ММ ще гледаме филм, гушнати на дивана   loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт