СЕПТЕМВРИйчето всеки ден на разходка излиза, мама във форма започна да влиза!

• 23 691
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
аууу и аз един път се излъгах да я купя таз Булка,баси отврата-нищо общо със сирене.Аз лично съм голяма маниачка на тема-сирене,кашкавал и въобще млчени продукти не купувам каквито и да е,само определени,изпитани и от определени места.Наскоро открих магазин специално само за млечни и взимам оттам-истинско сирене,кашкавал и масло!А пък за запърженото масло-никога,по простата причина че дразни на стомаха,а нашите са доста чувствителни,който има здрав стомах може да яде....
Аз също обичам млечни продукти и съм голям маниак /вкъщи никога не оставаме без сирене, кашкавал и масло/, но не и разбирач.  newsm78 Или ми допада вкуса или не. Хич не ме бърка от какво са приготвени, важно ми е да ми е вкусно.  Mr. Green Кой знае кви боклуци съм яла досега щом толкова много ми хареса "Булка"-та.  Rolling Eyes А относно запърженото масло - Е, не мога да си представя много от ястията, които правя без такова и на прима виста се сещам за качамака.  Crazy Здрааави стомаси имаме значи.  Wink

# 256
Привет!Габи имала имен ден,чувствайте се почерпени,аз си мислех че е на Гергьов ден!Ние вчера бяхме на ехограф,кръв и урина.На ехографа всичко ни е ок/коремни органи преглеждаха при нас/урина взех без проблем с колектора,после пресипах в стерилна чашка за урина/от аптеката 40ст.струва/боцнаха ни пръстенцето,поплака доста!Взех резултатите от изследванията,оказа се че Габи е с нисък хемоглобин!Педи изписа желязо на капки.Имам питане:мога ли да и правя чай от коприва да си пие вместо вода и какво мога да и давам да си хапва да си набави желязо?Хемоглобина и е 107.Мислех и аз вчера да и дупча ушите,че нали на вчерашният празник било най-безболезнено,но и се размина,малко много щяха да и дойдат 2 стреса за един ден,първо пръстенцета после ушенцата и не посмях!

# 257
Тони и ти ли самичка, лелеле как се оправяте с Барби нз. Ти закуската ли почваш да заместваш, питам щото на мен педи ми каза, че щом е минало месец със заместено следобедно хранене мога да замествам и сутришното, та се чудя за тая попара.
Ние сега се върнахме от молаааа, Нико слуша сравнително, много се радва на Тони. Купихме им нови лъжици, по-големи, да видим утре как ще реагира

# 258
  • Бургас
Ниският хемоглобин,не винаги е свързан с ниско желязо. През цялата си бременност поддържах нисък хемоглобин,при желязо в норма.Какво ви е желязото на вас? Иначе не знам дали може коприва,или пък какви храни.Тоест знам,но не и дали стават за бебе.

# 259
Ама съм голяма патка  doh на ДК сме били на 28 не на 26 де ми е акъла не знам вече #Silly
Нищо де, поразходихме си и си видях педито, в четвъртък пак  Mr. Green После се прибрахме и тамън излязохме и заваля, ама Рошли ме натисна да не се плаша от дъжда и продължих да крача смело улиците, въпреки дъждеца  Crazy Понаваля ни малко, ама поне се разходихме и дребения спа 2 часа  #Crazy и си пропусна яденето в 3, та чак 4 яде  Laughing

Тони
, мерси мила за споделенето ... ще го пробвам със сигурност, че ми писна вече да се чудя какво да му дам на това гевезе. Чакам само ваксината да мине и ще му направя и попарка  Hug Иначе и аз съм като теб, може да не е най доброто на пазара, но ако на вкус ми допада си го ям  Laughing Всеки  си има вкус, нали така Wink

Бена ... кофти с картофа, нали сме писала колко пъти, че готовите са отврат  Sick
Дано утре продължи да си хапва тиквата  Hug
За кашата - давам от самото начало млечни, но безглутенови ... сега вече давам и глутенова на Тьопфер /овесена/ ама и тя е отврат  Sick та му я смесвам с банановата и хапва повечко.

Зориииии .... тази млечна готова каша с бисквити на Ганчев е страОтнаааа  Crazy Crazy Crazy малкия щеше да изяде лъжицата, а на мама и потекоха лигите и си хапна доволно и тя  Blush Дадох сега 5/6 лъжички, утре повече  Heart Eyes
Значи вие молирахте, а ние с Рошли се къпахме под открито небе  Joy Joy Joy

Одеве купих едно плодово на Гербер ...ябълка с грис  newsm78 та се надявам и то да му хареса  Mr. Green

Друго, другооо  Rolling Eyes аааа за хемоглобина ... не е много нисък според мен, но не знам и колко е границата  Thinking

# 260
 hahaha hahaha hahaha Фейти  hahaha hahaha
А за кашата АЗ ОТ КОГА РАЗПРАВЯМ ЧЕ Е 1000 ПЪТИ ПО-ВКУСНА ОТ ИНСТАНТНИТЕ
И аз исках навън да се разходим, ама от както родих мнооого лесно се разболявам, та реших да не рискувам.

# 261
пробваѝ бисквитената на Слънчо. Laughing

# 262
Дестини честита половин годинка! Относно захранването и аз не съм го започнала, така че не си сама. Днес като ходих на преглед, пак за бебчо докторката ми вика ами тя не е ли захранена.., пък аз и викам ами не е само на цица е  Crazy.Само че, сега като оздравее  я почвам, смятам първо с тиква да е.
За изследванията на  урина смятам, че може и в обикновена пластмасова чашка. Аз закарах от тези пликчетата и ме накараха да я пресипя в тяхна чаша.
Честито на всички именници!

# 263
пробваѝ бисквитената на Слънчо. Laughing

И с нея съм се заредила  smile3508 ама пустия глутен  Mr. Greenсамо да го захраня един път и почваме стабилно. Четох, че е хубаво като се захрани с глутен поне месец да се дава под някаква форма и после поне през ден  Heart Eyes Правилната статия ли съм чела  Joy има ли други мнения по този въпрос  newsm78 Mr. Green

Тета .... време ви е за захранване наистина  Mr. Green Hug

# 264
Привет!
И ние днес минахме на ДК. Вече сме 8100 гр./+500/, другите мерки са си същите  Simple Smile
Биха ни ваксина, много плака Валерийка  Sad дадоха ни и направление за кръв, урина и ехограф..
Заредих се с три коректора, та сега ще се борим да видим какви ще ги свършим   newsm78
П.С.
Забравих, гледам говорите за сирене и кашкавал. ММ ми донесе от мандра в Годеч страхотен кашкавал и масло.  Crazy

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 19:04 от Evvaa

# 265
Тони,ние качамак не ядем,може би и затова не пържа,незнам и как се прави де Grinning А за всички храни е ясно,важното да ти е вкусно,нали знаеш то вкус другар няма.И аз сигурно не консумирам най-здравословните и качествени неща,но избягвам особено за млечни-тези с растителни мазнини.Булката я взех от чисто любопитство заради рекламата естествено Laughing
Фейт,добре си се разходила до педиатърката,аз така веднъж за малко да отида в друг час,мислех че ми е дала за 12,то било за 15...ама реших все пак да погледна в последния момент Mr. Green
Аз каша взех на Хипп с елда-безглутенова и безмлечна
и на Хумана елда с ябълка-безглутенова и безмлечна
Днес и сварих броколи,пасирах,изяде 10-ина лъжички,другата половина сложих в хладилника за утре.Вдругиден ще и правя пюре от тиква,че съм заредила 4-5 пакета във фризера.

# 266
Фейт, Велвиамо, благодаря за отговорите  Hug

unforgiven, и аз съм взела една на Хумана - елда с круша, но е млечна. Ще изчакам да си изяде оризовата и тогава ще я почна  Wink

И ние излязохме като спря дъжда, ама се оказа че е спрял временно - та се прибрах като мокро коте  Crazy

Аз още не мога да се наканя да я дебна с колекторите, все ме мързи сутрин да стана по-рано  Blush

Погледнах и аз лъжичката на 2-ка (Фризо) и тя е по-голяма  Rolling Eyes ако не беше казала Рошли, изобщо нямаше да забележа. А то и на кутията си пише - 1-то беше 4,3 гр., 2-ката 4,8 гр.

Кисело и прясно мляко напоследък купуваме Ханско, а сирене и кашкавал различно, което ни хареса в магазина.

# 267
Фейт,добре си се разходила до педиатърката,аз така веднъж за малко да отида в друг час,мислех че ми е дала за 12,то било за 15...ама реших все пак да погледна в последния момент Mr. Green

Mr. Green поне педи го видя щастлив и неплачещ  Mr. Green в четвъртък ще види другата му обичайна страна при прием в кабинета и hahaha пък аз уж погледнах, ама тази 8-ца на 6-ца съм я направила  Crazy Абе луда работа  Mr. Green

За млечните продукти - в момента взимам сиренето на Ситово/Литография без растителни мазнини и много ми харесва, от киселите млеката само на Баба - зелената капачка  Mr. Green от прясното на Верея по-големия процент и от маслото взимам на Вълчев /асеновградско/ Карам си на тези марки от доста време, защото ми харесват и ми допадат вкусово  Heart Eyes

За колекторите .... и педи днес спомена нещо, та май и аз ще се запасявам. Чуда се още дали да не го изчакам сам да се изчишка  Mr. Green и да му сложа чашката  Mr. Green ще го мисля ... че аз не знам изобщо кога пикае това дете  Mr. Green

# 268
С изключение на маслото(което не съм чувала) и аз залагам на тези марки,особено сиренцето е перфектно! Peace

# 269
Хоп троп Simple Smile След дъждовната разходка най сетне успях да се включа. ММ ме хвана някакви глупости да му превеждам и до сега с това се занимавах Simple Smile
Ивчо днеска както си беше напикан и гладен така докато се приберем и беше заспал и си откара още 15 минути в коридора, тъкмо имах време да му спретна следобедната закуска. Бисквитки с мляко и намачкан банан, много вкусно беше. На мен даже ми се стори много сладко, но на него си му хареса и като почнах аз да му ям от кашата такава физиономия невярваща и нещастна направи Simple Smile

Хахаха ето че има някаква измама с тея лъжички. Подли хора, нали уж по хранително пък и по- голям грамаж.

Общи условия

Активация на акаунт