. Купуваме го от Метро, но там няма 3-ка, поне ние не сме попадали на нея, и от както ползваме 3-ката, купуваме от Кауфланд. Цената на пакет от 68 бр. е 27 лв., което прави 39 ст. за един памперс. Не мога да си спомня точно колко струваше 2-ката в Метро, но излизаше някъде около 35-38 ст. бройката. Вие от къде ги купувате, че ви излизат 50-53 ст.?
. Излизат и супер изгодно.
но това предполагам е защото на ден по най-малко 30 пъти повтаряме бати, бати...
явно БА и се е набило в главата! Имаше един период в който казваше ГЕЙЙЙ....
, но не го е споменавала скоро.
, ще остане за лятото явно. Вие кога мислите да кръщавате?
А на ехограф може би ще ходите на този профилактичния 6 месец, за който нашето Педи твърди че няма такъв 

А на ехограф може би ще ходите на този профилактичния 6 месец, за който нашето Педи твърди че няма такъв 

а на него му вярвам на милион процента. Та започвам леко да се притеснявам. Възможно ли е да е червено гърлото от зъбките ? 
Мерси на Поколоко за идеята с коритото, за 5 секунди имахме успех
Излязоха резултатите - хемоглобина е супер 135, левкоцитите са леко завишени 11,7 но според педи няма нищо притеснително. Дано е права
А гледах и табличката за деца, че от 3 месеца до 2 години е 6,0 ÷ 17.
Чакам дъгата 
Пуфис, когато са на промоция в Метро за 19.19, 82 бр. (3-ка) излиза по 23 ст. бройката, иначе са по 31 ст.

Утре го дават по-хубаво, така, че навима групичката да слизаме към градската градинка. Утре обаче ще се реши 
Оказа се, че още му е леко уголемено легенчето, но доктора каза, че е минамално и към годинката пак да го видим профилактично. Всичко друго е ОК 
Днес получих солидно количество различни модели и ще пробвам 
абе нелегални с две думи и са Германски. Иначе добре изглеждат и са много тънки - ще видим дали ще попиват.
Защо не пуснете един гърлен секрет и после една антибиограма. Може просто да не се поддава на лекарствата 

... ще му купя нови после 
Друг е въпроса, че нашите педита се ослушват и ни мотаят.

ще има да почака
за 35 лв 

само едно "ге-ге" повтаря и това е 

ама вече го върнахме.

ама като все си премълчавам, затова днес отидох малко на нож настроена, тя пък беше примерна 
какво да кажа Фейти, същия проблем, свекърва ми е планирала да коли агне и не знам си кое заведение да бъде "почерпката", на която я уведомих, че не държа ама ...
На всичкото отгоре пристига на гости в неделя и ми обяснява как нямало да бъде кръщенето на 6 май, щото имало не знам какво си в ззаведението и било заето
лелеееее едва се сдържах, мъжо го нямаше, просто с абсолютно равна интонация й казах, че почерпки не ме интересуват и кръщенето ЩЕ бъде на 6 май. Направо като се сетя и пак ме хващат нервите.
Веднага после взе да обяснява да, да друго заведение ще намерим ААААААААААААААААААА Даже на мъжо не съм казала
но наистина ми беше много криво, офффф май много ми се събра нещо и сдавам багажа