Електронни четци -IX

• 60 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Честно казано, аз направо си спя с него Simple Smile
Чета основно вечер, в леглото... като вече тотално премрежа поглед го бутам под възглавницата Simple Smile

# 16
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не го бутай под възглавницата, нито го оставяй на леглото или някъде, където можеш да го натиснеш.
Много лесно можеш да му видиш сметката.

# 17
Някой може ли да ми обясни как книгите се местят в архива? Пробвах чрез програмата калибри, обаче  като ги преместя и те изчезват напълно (т.е трият се)?

# 18
Някой може ли да ми обясни как книгите се местят в архива? Пробвах чрез програмата калибри, обаче  като ги преместя и те изчезват напълно (т.е трият се)?

Архивът се намира в амазонския ти акаунт. Т.е. за да влезе една книга в архива, трябва първо да си я изпратила на мейла на Киндъла или да си минала книгата през Send to Kindle.

# 19
а не, никакво спане с него Mr. Green че аз още нямам калъф..чакам си го..и съвсем му треперя Embarassed

# 20
Моя е с калъф Simple Smile
Така да се каже протектнат е!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 21
Въпреки всичко...един по-силен натиск с лакът или коляно... не знам калъфът дали ще може да спаси нещата, освен ако наистина е много твърд калъф.
Аз съм майстор в това отношение - така да се каже - думите ми от жив експириънс идват.

# 22
Деси, ти ако си майстор, аз съм направо мастър..просто техниката не се научих да я пазя Rolling Eyes а калъфа ми е такъв http://www.barnesandnoble.com/p/home-gift-oliver-cover-in-cobalt … sbn=9780594457268 не вярвам да удържи на натиск обаче Rolling Eyes

# 23
Ако не е твърд, не.
Ама аз съм счупила три електронни четеца  Embarassed

# 24
# 25
  • София
angelina.bgk, благодаря за новата тема! Hug

# 26
Ама аз съм счупила три електронни четеца  Embarassed

Rolling Eyes Е, как успя newsm78
Направо мен ме заболя сърцето!
Пу-пу Stop

Аз моят много си го пазя, не давам на никой да го пипа Naughty

# 27
  • в тристайна гарсониера :)
angelina.bgk   bouquet
Момичета, някой беше писал как се рестартира Киндъл от менюто му, не мога да го намеря, ако някой помни моля да сподели пак  Embarassed

# 28
  • Враца
angelina.bgk   bouquet
Момичета, някой беше писал как се рестартира Киндъл от менюто му, не мога да го намеря, ако някой помни моля да сподели пак  Embarassed

Влизаш в Setting и там пак натискаш бутон меню и трябва да има restart

# 29
  • в тристайна гарсониера :)
angelina.bgk   bouquet

Влизаш в Setting и там пак натискаш бутон меню и трябва да има restart

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт