Електронни четци -IX

• 60 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Хоп троп...включвах се в предишната тема,но така и не си купих четец...сега един приятел има възможност да ми донесе такъв от Америка,затова отново имам питанка Simple Smile Благодаря предварително за съдействието Hug

Каква е разликата между Kindle Special Offer и Without Special Offer?Доколкото разбрах са някакви реклами,които изскачат.Чудя се дали си струват 20те долара разлика newsm78

# 271
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не си струва двадесетте долара разлика за това да нямаш реклами.
Това според мен.
Други хора обаче се дразнят на рекламите.
По никакъв начин не повлияват на четенето, те са само скрийнсейвър и някакъв ред в менюто.

# 272
Еми бях им предложил, но нямаме такава възможност и аз не се натрапих допълнително. Пък и ако се бях натръшкал можеше, още по-малко да исках и да се разсърдят, че това им е само на главата! Ще изчакам до другата година сигурно, такива са ни доходите, няма как! Казват ни да четем книги и да не седим само на компютъра, но когато кажеш, че 1 книга е 15-20 лева , или пък 1 ел. четец около 200 лева, просто те подминават! Но какво да кажа повече, младите таланти в България не се толерират, дават се съвети само и нищо повече! Simple Smile

# 273
  • София
Често си "сканирам" А4 страници от списания - как се справят четците с jpeg в А4?

# 274
Не се оправят добре, твърде дребно изглежда всичко.

# 275
Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да си сваля английско-български речник за Киндъл? newsm78

Присъединявам се и аз към този въпрос. Единственото, което открих е това -http://stratsimir.sc20.info/en-bg.prc, но не мога да го сваля
Качих речника тук: http://file.bg/c230694pShRP
Линкът е активен един месец.

Благодаря и аз за линка, възползвах се. Не ми се отваря обаче. Какво ми трябва, коя програма? Ако го кача на Киндъла ще се отвори ли? Ох, хич ме няма ooooh!, изобщо още не му знам опциите на К, само чета и толкоз.

ПП. Ясно, разбрах. Благодаря, Лиляна!

# 276
  • Ямбол
Файлът е за Киндъл. Ако имаш Киндъл на компютъра, тогава ще можеш да го отваряш, иначе само на четеца.

# 277
Искам да попитам дали има начин за преобразуване на пидиеф в моби, така че да не се накъсват всеки 2 реда?

# 278
axewoman, аз си ги минавам през програмата ABBYY FineReader  Peace

# 279
Да се отчета-поръчах си киндъл,кожен калъф и няколко скина към него Simple Smile
Благодаря ви за помощта  bouquet

# 280
  • Пловдив
Да се отчета-поръчах си киндъл,кожен калъф и няколко скина към него Simple Smile
Благодаря ви за помощта  bouquet
Браво, от опит да ти кажа, че това ще е една от най-смислените ти и заслужаващи си всяко от вложените левчета покупка! Да се похвалиш като си ги получиш!  bouquet Hug

# 281
  • на изток от рая
Помагайте! Малкият, на 8 години, се е затръшкал за таблет. Реших да му купя четец, цветен, с тъч. Хем да играе, хем да чете, че много обича комикси. И тук започва чуденето какъв модел от Киндъл-ите да бъде. То е ясно, че ще е нещо по- евтино, но, все пак, да върши работа. Вашите мнения?

# 282
Kindle нямат друг вариант на това, което искаш, освен Kindle Fire.
Гледам в американския Амазон, имат някъкъв вариант за 159 долара
http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Amazon-tablet/dp/B0083Q04IQ,
с реклами. Ако нямаш кой да ти го донесе, питай през edepot колко ще ти излезе.
Иначе има разни китайски таблети, които са може би по-етини, не съм запозната много.
Има и разни оферти на мобилните български оператори - на Мтел например, за Леново.
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2307.Lenovo-A2107

# 283
  • на изток от рая
Благодаря, Деси, и аз за него мислих. Няма кой да ми донесе, но ще пробвам в edepot.

# 284
  • София
Здравейте, купих си Киндъл от Продавалника, но след като му падна батерията и го сложих да се зарежда ми иска някаква парола. Писах на жената, от която го взех, но тя ми каза, че не знае да има парола при включването. Имате ли идея как мога да го пусна? Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт