Електронни четци -IX

• 60 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Момичета бях се засилила да вземам на ММ киндъл пейпъруайт, но след тези хубави отзиви за нук се зачудих... БН шипват ли до БГ?!

мисля че не, аз моя го взех от ибей Peace

# 61
  • София
Ако някой скоро си е поръчвал това изгодно ли е 308 лева E-BOOK READER AMAZON KINDLE PAPERWHITE WI-FI, PAPERWHITE DISPLAY, HIGHER RESOLUTION, HIGHER CONTRAST, BUILT-IN LIGHT - WITH SPECIAL OFFERS

# 62
Пейпъруайта ми стъпи към 270 и няколко със доставката... хем го взех от UK и си е без специални оферти!
В немския Амазон даже е на по-хубава цена понеже е на промоция!
Със сигурност 308 лв. за киндъл със спам оферти не е изгодно!

# 63
Момичета бях се засилила да вземам на ММ киндъл пейпъруайт, но след тези хубави отзиви за нук се зачудих... БН шипват ли до БГ?!

мисля че не, аз моя го взех от ибей Peace
Мъжо, нали не е по-импулсите хванал някакви ревюта, които са в полза на Киндъла. Мисля да вземем един нук за подарък на свекито за РД и така да го видим как е!

# 64
Кратунка, точно това подчертах, че във всички ревюта Киндъла води, ама аз винаги съм срещу хората...та така не се изненадах особено, въпреки всичко премислях и преглеждах и те това беше- Нука си е Нук, сега като дойде съвсем нямам думи да го опиша Blush само да заспи детето и аз съм се зачела Laughing моя съвет е- гледайте си ревютата и си преценете коя функция на вас ви върши работа, щото както казах аз- бялата светлина ме дразни, яркия дисплей също, изострените букви съвсем...тва че няма бутони и е тънка рамката означаваше да пипам дисплея постоянно, което не обичам да правя...формата е ергономична, по- лек е от Киндъла...и примерно понеже мразя и кабели си качвам книги през слота за карта, не с кабела...при Киндъла няма такова... та- четете, гледайте и мислете на вас кое/или на мъжа ти/ ще върши работа...искам да кажа като дизайн и функции Peace

# 65
  • София

Не, нямат доставка извън Америка. Може да се поръча чрез посредник.  Цените на e-depot са 200 лв. за Nook Simple Touch и 280-290 за Nook Glowlight.
Аз взех моя (без подсветка) за 170 лв. от Ибей (това е крайната цена, която включва доставката и ДДС на митницата). Най-изгодно излиза да се поръча от английския Ибей и да се достави до БГ с посредник, като Габко, напр. Така се избягва плащането на ДДС.

# 66
tedy_e, аз имам Киндъл пейпъруайт и съм си супер доволна! Нямам проблем с подсветката, идеална ми е и не я усещам ярка! Просто се налага да вземем втори четец, аз съм си ревнива за моя и не давам на ММ да си играе с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Имам го от около 2 месеца и днес едва милия се престраши да го огледа!   Embarassed
Струва ми се практичен подарък за свеки, ще го наблъскам яко с книги и готово! Simple Smile

# 67
Кратунка, щом си доволна от Пейпъруайта и след като мъжа ти го е огледал и одобрил си вземете пак...дето ще има вероятност да се разочаровате Rolling Eyes

на мен от английския ибей ми излезе около 180лв Нук Глоулайт, за доставка 4-5лв платих с КиДи

# 68
И аз го гледах, та сигурно ще го вземем... за свекито!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 69
Привет на всички. Имам една чуденка. От няколко дена имам Kindle Touch 3g+Wi-Fi, та се чудя има ли смисъл да го регистрирам на сайта на Amazon?  И ако го регистрирам, какво ще спечеля? А също и да ако рутна устройството преди това, дали ще имам проблеми с Amazon? (в смисъл, дали ще ми изтрият акаунта?). Или само да го рутна, без да го регистртам на сайта на Amazon. Благодаря!

# 70
Оставих на мъжа ми да ми избере четец и той се спря на Sony, в четвъртък ще ми го доставят.
Нямам търпение, дано сме направили правилния избор.

# 71
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Извинявам се предварително, че нахълтвам с въпрос, който сигурно сте  обсъждали неведнъж, но може ли да ми препоръчате добра лампичка за киндъл, която да не прави само една  светла точка , а максимално разно да осветява екранчето на четеца?

# 72
Angel_Dust, кръсникът е с Киндъл 4-ка и ползва оригинален калъф на Киндъл с вградена лампичка и е много доволен, поне това сподели!

Ето това е:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41w6lP9zRLL._SS360_.jpg

# 73
  • София
Супер мерси, моето е точно такова киндълче, мъжът ми иска да го сменя с  киндъл с подсветка и тъч, но аз не понасям тъчове и предпочитам ако има вариант с хубава лампичка и без друго много рядко би ми се наложило да ползвам светлината.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 19:18 от Angel_Dust

# 74
  • Враца
Здравейте момичета Simple Smile
Извинявам се предварително, че нахълтвам с въпрос, който сигурно сте  обсъждали неведнъж, но може ли да ми препоръчате добра лампичка за киндъл, която да не прави само една  светла точка , а максимално разно да осветява екранчето на четеца?
Моята е такава и съм много доволна. С две батерии е, изкараха почти два месеца, с около час - час и половина четене на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт