Електронни четци -IX

• 62 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Cофия
Здравейте,

имам код за 10% намаление за приятел за Kindle или Kindle Fire от Amazon.de
Ако някой има интерес може да ми пише на лични.

Зори

# 241
  • София
Поръчах си Kindle Paperwhite чрез моя приятелка в Англия  newsm53
До седмица ще е при мен  smile3508

# 242
  • София
Здравейте ,
счуппих си дисплея на четеца (умирам от яд  #Cussing out ) Някой изпадал ли е в моята ситуация?Имате ли идея как мога да я отремонтирам възможно най-изгодно?

# 243
  • Стара Загора
Ремонта струва почти  колкото нов четец  за съжаление

# 244
Здравейте,
счуппих си дисплея на четеца...
Съжалявам за четеца, а какъв модел е?

# 245
  • София
PocketBook 613 .
Търся някакъв вариянт за поръчка от китайски сайт.
Някой дали е поръчвал дисплей от там?

# 246
  • София
PocketBook 613 .

Ние поръчахме таблет от там. Супер си е.

# 247
Здравейте, момичета! Търся за майка ми Киндъл (най-евтиният модел с копчетата, извинявайте но не помня как се води като номер). И в Техномаркет, и в Технополис цената в момента е 239 лв. (изпуснахме промоцията Sad ).

Видях, че в емаг е 189 лв., както и че има вече поръчали от там, та искам да помоля за отзиви - бърза ли е доставката, всичко ОК ли е с четеца, как е уреден въпроса с гаранцията, можете ли да си отворите пратката преди да я приемете и т.н.

Още нещо, има ли някой представа в момента колко излиза този модел през едепо (моят Киндъл Тъч е от там, но преди доста време е поръчван)... Ще им пиша, разбира се, но ако някой може да сподели актуална информация ще съм благодарна.  Hug

# 248
PocketBook 613 .

От къде е купен четеца? Продавача няма ли сервиз?

# 249
  • София
Здравейте, момичета! Търся за майка ми Киндъл (най-евтиният модел с копчетата, извинявайте но не помня как се води като номер). И в Техномаркет, и в Технополис цената в момента е 239 лв. (изпуснахме промоцията Sad ).

Видях, че в емаг е 189 лв., както и че има вече поръчали от там, та искам да помоля за отзиви - бърза ли е доставката, всичко ОК ли е с четеца, как е уреден въпроса с гаранцията, можете ли да си отворите пратката преди да я приемете и т.н.

Още нещо, има ли някой представа в момента колко излиза този модел през едепо (моят Киндъл Тъч е от там, но преди доста време е поръчван)... Ще им пиша, разбира се, но ако някой може да сподели актуална информация ще съм благодарна.  Hug

Моят е през емаг, но ми е подарък. Доколкото знам от мъжа ми доставката е бърза. Киндълът е в оригинална кутия, неотваряна. С рекламите е. Ползвам го от скоро не много интензивно, че нямам достатъчно време, но за сега съм доволна.

# 250

Здравей! И моя киндъл е от емаг. Много съм доволна дойде бързо и имах подарък mp3 Player, който принцип струваше 40 лева.

Аз да ви питам за български речник пак, че имаше за който бяхте казали че вече не се отваря ?

# 251
Момичета, а гаранцията на Киндъла от емаг ли е или? И колко е - година/ две?

# 252

Моят е от е-депо, същият модел, за който се интересуваш. Поръчах го в началото на март и дойде за един ден на цена 180лв + 10лв доставка – най-добре похарчените ми пари.

# 253
Супер! Значи или от едепо или от емаг ще поръчваме... Само дано се включи някой да каже за гаранцията от емаг (при едепо знам как стоят нещата).

Благодаря още веднъж на всички за бързите отговори  Hug

# 254
Здравейте! Обмислям закупуването на ел. четец, но не съм много наясно какво точно трябва да търся. Имам някои основни изисквания, естествено. Искам поне 7" дисплей и екрана да е без подсветка (т.е. да изглежда като страница от книга) - мисля, че технологията се нарича e-ink (но май не навсякъде използват това определение и не знам как да търся този параметър)  newsm78. И ... май това е за сега. Очаквам от вас да ми помогнете, като щастливи притежатели на такава машинка  Hug Цената също е определящ фактор. Поръчвала съм разни неща от китайски сайтове и за сега не са ме разочаровали  Simple Smile Така че и това е вариант Simple Smile Имам позната, която има четец Prestigio, но екранът е много малък и ... нещо не ми допада. Но е възможно да има техни модели, които да ми харесат, разбира се. Виждала съм и Kindle - той повече ми допадна, но това, което намирам като цени в интернет, ми идва скъпо. Това е в общи линии. Моля за съвети  Hug

Общи условия

Активация на акаунт