Електронни четци -IX

• 62 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Embarassed
Знам, че е дъфкано, но не намирам коментарите сега.
Налага ми се да конвертирам един PDF в нещо, което ще се чете от Киндъла ми. Какво ли не пробвах, но излизат йероглифи. Моля, ако някой може да подшушне, че става дума за доста обемна информация и ще ми изтекат очите на монитора.  Praynig

abbyy finereader 11? От Замунда.

# 661
  • София
Относно Аргос - поръчах четец от там - мина плащането, дръпнаха ми парите и днес са ми ги върнали, съответно и поръчката е стопирана. Причина - няма посочена. Влязох в Асда Директ и там също го има Нук-а на 29 паунда, от там го поръчах, доставката е 2,95 паунда до английски адрес.
Сега чакам да видя от там дали ще го шипнат.
http://direct.asda.com/on/demandware.store/Sites-ASDA-Site/defau … earch-Show?q=nook

# 662
Относно Аргос - поръчах четец от там - мина плащането, дръпнаха ми парите и днес са ми ги върнали, съответно и поръчката е стопирана. Причина - няма посочена. Влязох в Асда Директ и там също го има Нук-а на 29 паунда, от там го поръчах, доставката е 2,95 паунда до английски адрес.
Сега чакам да видя от там дали ще го шипнат.
http://direct.asda.com/on/demandware.store/Sites-ASDA-Site/defau … earch-Show?q=nook

Ще чакам и аз да кажеш, че тъкмо днес щях да поръчвам.

# 663
  • в тристайна гарсониера :)
От Асда би трябвало всичко да е ок. Явно цените падат  smile3508

# 664
  • Стара Загора
Аз вчера поръчах Нук от Асда, имам мейл че всичко е изпратено

# 665
С посредник ли си и с кой ? Ако е по-изгодно да ползвам него.

# 666
# 667
А нуука поддържа ли кирилица?

# 668
  • Велико Търново
 Last week, Barnes & Noble slashed the price of its original Nook Model from £79 to £29 in a bid to win market share in the UK. The very low price point beats competitors at Amazon and Kobo by £20-30. At the same time, B&N partnered with the London Evening Standard's Get London Reading campaign and donated 1,000 e-readers to the national literacy charity Beanstalk.

Предполагам не може да платите, защото намалението е за Англия.

# 669
Last week, Barnes & Noble slashed the price of its original Nook Model from £79 to £29 in a bid to win market share in the UK. The very low price point beats competitors at Amazon and Kobo by £20-30. At the same time, B&N partnered with the London Evening Standard's Get London Reading campaign and donated 1,000 e-readers to the national literacy charity Beanstalk.

Предполагам не може да платите, защото намалението е за Англия.
Е като се поръчва с посредник, то един вид не се ли "заобикаля" условието ? Все пак офисите им са в Англия.

# 670
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Според мен не - посредникът е по-скоро превозвач.
Не той го поръчва, а ти - с твоята карта и от България.

# 671
  • София
Ами зависи как се разберете и какви услуги предлага  посредника, някои имат и услугата те да ти поръчат, друг е въпроса от тук или от там го правят и с каква карта.

# 672
някой знае ли дали нуук-а поддържа кирилица ?  Simple Smile

# 673
  • Бургас
gardje мисля че на 40-41 страница доста се дискутира за това какво поддържат Нуук и Киндъл, ако уточниш модела ще получиш и точен отговор, моят Нуук Колор си поддържа кирилица, също важи и Симпъл Тъч-а.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 09:48 от madlena

# 674
Мерси, Мадлена.
Извинявам се, но нямам много време да чета.
Аз имах предвид симпъл тъч-а, да Simple Smile
Мерси!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт