Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Коконче, стискам силно палци! Този път ще стане!!!  Hug

# 331
Ha ha, titi паднах да се смея с тая твоя мишка. Поне си имате любимец. hahaha Майтапа настрана, ама и аз крещя като видя.
Коконче, супер новина- стискам де що имам пръсти, време е за бебета вече в темата. Peace
И тук валя сняг, но се стопи.
Риба обожавам да чистя. С маникюра на палеца на дясната ми ръка- говоря за много люспести риби.
Вече спрях да чистя основно банята, карам я на уволнение. Новата ми е точно толкова малка, ще трябва и аз седнала да се къпя. Mr. Green
Болните да оздравяват.
Ние с дреб сме на гости довечера и се чудя утре да го водя ли на ясла.. Много ме нерви. Почивните дни става в 6, а делничните със зор го вдигам в 07.40. Като пада не се втелявам много. Така се захлупи с количката веднъж, уж овързан, купувам домати, кво я залюля наляво- надясно тая количка и само чувам как някой казва- Пада. Метнах домати, портмоне докато се обръщах и нашия- по очи, количката с вирнати колела- страх ме беше да я вдигна и да видя резултата. Нищо му нямаше, ама аз се разтреперих.
И аз да дам съвет за мишката, като прочетох за ореха.
Вземаш една купичка, слагаш ореха на земята, захлюпваш купичката така че да подпира ореха. Като го дръпне, купичката пада отгоре и затиска мишката. А после как се вади- трябва да питам баща ми. Моя веднъж щеше да трепе една с книга, виждал той мишки. ooooh!

Къртицата я гледах вчера, но само представиха участниците и я съкратиха на 1 час заради мача, а трябваше да е 3. Днес ще е интересното. Ама са пак изтъркани муцуни.

# 332
  • UK
Момичета, благодаря ви от сърце Hug Вие сте моята опора  bouquet
Аз съм на друг свят в момента Crazy като се опомня Mr. Green ще пиша Joy

# 333
Коконче имаш стиснати палчета и от мене! Да станат прекрасни ембриончета и след 10 месеца на погача да ни поканиш  Hug Hug Hug
Вио дано да сте по-добре, колкото и да сме уж потготвени психически си е ужасен стрес.Да си майка хич не е лесно момичета - нищо общо с филмите... А за татковците и нашия е от паниките, като се разболее малкия редовно се развеждаме... В този ред на мисли все ми се иска един курс по първа помощ да мина като на БЧК на шофьорскя ,че нищо не помня от там...
мама-коко правим гърч от рязкото сваляне и качване на Т, както се казва може и на 37,2 да го направи.Термостата не е съвършено развит хубавото е ,че се оправя до 5,6 годинки.А статистиката е ,че около 10% от децата се раждат така. Иначе имаше 39 и три дни не можахме да свалим под 38. Много гаден грип.
Смърфиетка и ние бяхме болни, непременно да те наблюдава доктор,че се получават усложнения.Много често пневмония. Не искам да ви плаша ,но една съседка почина от усложнения от грипа преди месец, на 39г.Всички сме в шок още. Сега всички около мен съветвам да не се самолекуват а да ходят на доктор при първи симптоми.Този грип е много коварен.Поне 10 дни си като парцал.
тити ако имаш нужда от помощ - свиркай, след толкова наакани дрехи хич не съм гнуслива вече ( а така ми се ходи до Лондон ) Simple Smile

# 334
  • Талант на 2012,2013 г.
Стискам за Коконка...щото требе малчовци да гледае в тая тема,  требеее... fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 335
  • София

Днес един мой любимец от моето семейство има рожден ден!  Аз му правя торта  в момента, за мен е цяло удоволствие. Купих му и подарък...малко телефонче, без екстри, евтино е.  Вече е голямо момченце....дали ще го харесат родителите му.....сигурно ще ми се скарат, че го глезя. Те винаги ми се карат....
Коконо, имаш палци всякакви и навсякъде стиснати.  Heart Eyes Поемам всякакви малчовци. Давам възпитание високо, образование и езици. Моля, следващите да се проявяват:
1......
2......
3......
кой каквото си може.  Heart Eyes Помощ всякаква и по всяко време.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:52 от marche14

# 336
Марче, да ви е жив и здрав!   bouquet

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 20:02 от QueenBee

# 337
  • UK
Марче14 Hug подредила си ги много яко Joy и аз, така си ги искам, наследниците 1, 2 и 3-ти  Crazy
Жив и здрав да ти!  bouquet Много вкусна торта Crazy
Ау, Куини голям сладур Hug

# 338
  • Fort Worth, TX
Куини, страхотен сладур е!

# 339
  • София
Марче, да ви е жив и здрав!   bouquet
Поздравче от нас:
Ееееее, как може да е толкова сладичък, бонбонче мъничко, а каква усмивка....Благодаря ти! newsm51

# 340
  • UK
Куини, страхотен сладур е!
Кремче Hug а твоят сладуранчо Blush ти е одрал кожата Crazy

# 341
Хайде, да е жив и здрав рожденника!
Телефон без екстри- ау от любимите ми!
Весело изкарване!

# 342
  • Талант на 2012,2013 г.
Жив и здрав да е, Марче...и много щастлив! Hug  bouquet

Куини ОБИЧАМ го това дете! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
Да ти е жив и здрав рожденика, Марчелита!

# 344
Дарил поне да ви разведря с моя милост какъв дивак съм. Laughing
Там е проблема,че мен ме е гнус и за това викам.Ако не ме е поне ще я прасна.Мъжа ми вика бухай с чехала.Викам луд ли си после как ще пипна чехала. 35
Maria27 О заповядай!А с наакани гащи и мен ми е свикнал носа.И с рибата се прежалих.Ама с мишките не.Към бчк имаше едно време безплатни във Варна курсове за първа помощ.Вземи разпитай няма начин да няма.
О коконе ДАй боже всичко да стане реалност.Ще има с кой да се разхождаме в морската. Wink

Общи условия

Активация на акаунт