Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 689
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Лус - ти сигурна ли си, че ходиш на курс по английския, а не по актьорско майсторство?  Wink А иначе понаучи ли английския?

Страшно съм доволна. Разбирам доста когато ми говорят, и аз приказвам доста... Жалко, че не мога да продължа още 3 седмици следващото ниво. Има в групата 4 момичета, които приказват свободно. Има жена, която практически нищо не знаеше, и тя говори доста, може и да е с грешки (предлози основно), но могат да я разберат! В неделя говорих със съдружника на мъжът ми по телефон на английски - всичко разбрах и доста отговорих... Учуди ме това и ми вдъхна увереност!

# 496
  • София
На курса започваме деня с песен, после гимнастика за 2-3 минути с коментиране на английски какво правим, после за по 2-3 минути всеки разказва как се чуства, пак песни, един път на седмица се чете под музиката. После излизаме и четем текст по роли, като се преобличаме като персонажи. Има игри, много песни, голяма веселба.

# 497
Браво, Люси, радвам се, че напредваш и ти доставя удоволствие!  Hug

А аз какво да кажа за мишките, като мен ме е страх, а мъжо още повече!  Tired Дано не ми се случва да влиза у нас, че аз няма кой да извикам в такъв случай.

# 498
  • UK
Луси Hug зачетох се за курса, даже във ФБ беше сложила и връзка и там погледнах Laughing Звучи добре! Жалко, че във Варна няма подобен Rolling Eyes
Тоя път и аз ги опатлах влаковете, кой накъде, за колко аааааа Joy не, не мога, немам нерви  smile3511 оставих таз тежка задача на мм Joy

# 499
Ей го и козунака ми. Оказа се, че захарта му е малко и заради течния шоколад вътре стана глетав, но другия път ще се поправя.  Blush

Скрит текст:

# 500
  • UK
Куини добре изглежда ммм Joy
Това 1-ви опит ли ти е? Бравос! Hug
Абе, ще взема и аз да се пробвам Laughing някой ден, навихте ме, почти Mr. Green

# 501
  • UK
Много рано изпозаспахте днеска newsm78 Joy
ади и аз  newsm46 smile3524

# 502
  • София
Марчето не е писала, май верно сме я разсърдили...Марчеее, специален поздрав:
http://tekstove.info/browse.php?id=11068

# 503
Коконче, аз не спя, тук съм. Изморено ми е нещо, след тази лудница днес имам нужда от малко тишина.
Валенце, супер любима песничка  Peace

# 504
Лус - аз сигурно съм пропуснала, ама защо не можеш да продължиш курса? Поздравления за резултатите! Продължавай да се занимаваш и у вас, ако не можеш да продължиш. Peace

Коконче - Ясно откъде е дошло детето! Виж до лятото не знам дали детето ще ги разбере тези влакове, но ти със сигурност ще станеш БДЖ-ец №1 в страната!  Wink

Валенце - как мина партито?

Куини - ама това първият козунак ли е? Поздравления!  Hug Да взема и аз ли пробвам?  newsm78

Вио - То такава лудница като твоята е много приятна лудница!

Аз взех, че пих едно голямо капучино следобед и познайте сега дали ми се спи? Laughing

# 505
Марчеееее  Hug Hug Hug

# 506
Дарил не съм.Но има капани,отрова под шкафовете,и ултразвукови машинки.
Днес бърша нещо в кухнята.Зад мен мъжа ми и брат му си говорят.Чувам брат ей там до теб и скачам.Мисля,че е тъпата мишка.А то изпуснал бисквита.Айде пак на подбив и се спукахме от смях.
Ангелче  Joy Joy
О Вале как не си разбрала аз виках в бг се чух.Надух им главите и тук.
Честита именничка ! JoyЕми нова торта прави.ЕЕе кастриран рожденник Joy Joy Joy Joy rotfImbo
хихи Лус тоя курс е забавен Grinning
qeenbee Някъде четах,че го мятали в пералнята.
Разказах на майка,а тя се смее и вика и после няма събиране. Joy
 Joy Joyкоконче ще падна от смях.
Емо имаше един период от баща си се срамуваше.
qeenbee За 1 път е супер!Аз и толкова не мога.
Марчеееее ела душицо.Не можем без тебе.

# 507
Хайде, събуждайте се! Давайте  кафе, 4ай, закуска!
Куини, козунака изглежда много добре! Поздравления. Няма как да не е глетав, щом плънката е по- те4чна.За това, като се слага сладко от буркан се взимат само плод4етата. А колко вкусно става  със сладко от портокалови кори4ки......аз си правя и него, специално за Великден.

Днес ли е деня на кастрирания рожденник? Да е жив и здрав. А тортата може да се спаси, но не писа къде то4но я е захапал. Импровизация му е майката! Разгледай снимки в нета и музата ще ти дойде.
Днес кой какво ще готви да споделя! Това ми е за сега главното питане.

Марче 14, ела си у домаааааа! При нас!

# 508
  • при късмета
Добро утро,

# 509
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро...

Моля прекръстете се за мен...

Тръгвам да вадя зъба...

Умирам от страх.

Детето ни се прибра с повръщане от нощната смяна.

Имам и други притеснения.

По-късно ако мога ще пиша............. Rolling Eyes

Ако не мога, молете се за нас........ Sad

Общи условия

Активация на акаунт