Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 147
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро, Луси!
Сладкиша си струва- пробвай го! И от мен съвет- в малка формичка го направи, около 20 см беше моята и подозирам, че и 2см по-голяма да е ще се получи проблем при обръщането...
За спането- да ти кажа може да е от упойката, нищо че е минало време.

# 91
  • София
Явно чета през пръсти за мой срам!
Сега видях за тоя сироп на Хималая- Лив 52. Давала съм го на дъщеря си няколко пъти, нали пие лекарства за епилепсия Sad, та заради черния дроб съм го давала. Купувах го от аптеки Ремедиум, обещавам да проверя в понеделник дали гоима, там си има цяло стилажче на Хималая.

# 92
  • София
Досега не съм правила крем-карамел, но го харесвам много. Аз май нямам по-малка формичка, а и тънкото ще го изпапкаме. Нашето семейство много яде сладичко Peace

# 93
  • София
Явно чета през пръсти за мой срам!
Сега видях за тоя сироп на Хималая- Лив 52. Давала съм го на дъщеря си няколко пъти, нали пие лекарства за епилепсия Sad, та заради черния дроб съм го давала. Купувах го от аптеки Ремедиум, обещавам да проверя в понеделник дали гоима, там си има цяло стилажче на Хималая.

Валенцето, той просто изведнъж изчезна по аптеките... и почти навсякъде он-лайн също са изчерпани количествата. Не знам каква е причината... Thinking

# 94
Добро утро  Hug
Ей, докато си отворя очите, и веднага тука надничам, значи.
Днес съм сама с малкия. Мъжът ми е на работа цял ден, и ние ще си се гледаме двамката с Ванко. Следобед мисля да направим едно гости на сестра ми, че май пак няма да става за разходка навън.

# 95
  • UK
Добро утро Hug
това сиропче на Хималая в каква връзка (за какво) го пиете? Аз така и неразбрах, но явно и аз съм чела през редовете Crazy

# 96
Коконе, пие го мъжът на Ваничка. Хранителна добавка за черния дроб е, доколкото четох из нета  Peace

# 97
  • UK
Вио мерсаж Hug и аз пия едни хормони, а те, всички се натрупват и минават и през тоя дроб, дали newsm78 да не взема да го потърся и аз и за мен ли? Трябва да прочета, за какво е в действителност, да не стане Whistling вместо да изпишем вежди Wink да избодем очи Joy

# 98
Добро утро!
Да ви сложа едно кафенце и сладки, който е на диета да не гледа!

И днес кучи студ навън, омръзна ми вече!

Вале, разкошно изглежда сладкишчето, за мен туй е висш пилотаж, не мога аз таквиз работи да въртя. То па нали има кой да ги яде, та да се пъна. Сега се образовам по повод козунаците, мисля да извъртя един малък пробен, че никога не съм правила, да не взема баш на празника да се изложа подобаващо.  Rolling Eyes

# 99
  • UK
мен ша ме водят на разсодкаааааа Party чао ви и доскоро  Hug

# 100
Добро утро и от мен!
Аз не правя сладкиши,защото моят мъж не иска да яде.Нищо не обича-нито крем карамел,нито мляко с ориз,нито разни кремчета,нито торти.Единственото,което обича са бутер баничките,за отрицателно време свършват като направя.

# 101
  • София
мен ша ме водят на разсодкаааааа Party чао ви и доскоро  Hug

Айде, да изкарате добре Peace

# 102
Ваничка, имаш 2 шишенца ЛИВ52 от мен  Simple Smile Сега излизам, пиши ми на ЛС адреса, още утре ще ти ги изпратя. А ако искаш, мога и повече да купя, само кажи.

# 103
  • Пловдив
Добър ден!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТЗОВАВАНЕТО! МОМИЧЕТА НЕ ТЪРСЕТЕ ПОВЕЧЕ!
vio, ако можеш вземи още 1 шишенце и ги пускай заедно.   bouquetАдресът ще го напиша на ЛС.
Аз също поръчах от една аптека, за сега е достатъчно.
Коконке, аз пиех ЛИВ 52 по време на химията и лъчето, за пречистване на черния дроб. Предполагам, че няма да ти навреди, това са минерали и е безвредно за организма, НО се увеличава апетита.

Всички помощнички са в действие..... Доготвям си менюто за днес, макар да не получих одобрение от дребното, че било постно.
С маска на косата съм  Joy, после ще си оправя маникюра и съм готова за разходка. Днес ММ има по-малко работа и ще се разходим.
Валенцето, много вкусен сладкиш. Записвам го в папката с рецепти, за утре един друг съм избрала и този ще е следващия.

Лек ден на всички. Hug

АКО НЯКОЙ ДРУГ Е ЗАКУПИЛ, ЩЕ НАПИША АДРЕСА НА ЛИЧНИ!

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 13:18 от vanichka75

# 104
Имаме мишка в кухнята.Удар щях да получа.Сложиха капан и се напикаха да се смеят.
Изпитвам ужас и погнуса. Имало звукови устройства чакам за линк.
Сега ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт