Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Мари, браво, страхотно е, че няма да прекъсва вливанията  smile3521

Аз съм бясна.  smile3511 Водим имотни дела вече 10г. днес трябваше да приключи на гр. съд . Обаче имаше уж бомба и се отложи за края на септември  smile3515
Сутринта паднах като водихме детето на градина, че и него повлекох  Banghead, сега са ми сини колената и боли
Ще взема да си легна та като се наспя да мисля, че е утре
Joy Joy Joy Joy "Добро" начало за деня си имала мама коко Hug

# 166
Ето, Мари повлече крак с блага вест. Hug
И аз, като мама- коко, съчувствам ти за падането  Hug, съм ядосана.
Защо всеки път нашите като са тук, трябва да се скараме с майка и да си крещим. Всеки път е един и същ репертоара- зависи на нея кога ще й щукне да го почне.
Нищо не съм била постигнала в живота, другите деца на нейни приятелки как се били уредили, разбирайте имотно, покрай мъжете им и още и още, роман мога да напиша. Заминаха си днес де.
Иначе, боядисахме, сложихме ламинат и чакаме април майстора да се освободи да започне банята.
Коконче- успех ви желая!
Бонболинка и другите- благодаря за поздравите за именичето ми! това двойно н така и не научих кога се пише, пуу

# 167
Привет Hug
Ние се разходихме до Еконт, да пуснем пратката за Ваничка. Вани, утре ще е при теб, ще ти пиша подробности на лични.
Дари, много неприятно това с майка ти  Tired Дано да се изгладят отношенията по между ви  Peace
Мама-коко, съчувств  Hug

# 168
  • Талант на 2012,2013 г.
мама коко разсмя ме да знаЙш ...на твой гръб сама си се смея...Ще си легне тя за да си мисли, че като се събуди ще е утре... hahaha Joy

Ама ти знаеш ли, че като позастине травмата...повече боли бе, душко ooooh!

Питай ме мене дето и аз падах така и детето влачех след мене и най-интересното е, че като паднех чаках някой да дойде да ме вдигне. Да ама то един не може. hahaha Joy Трябваха винаги двама, ама понякога втори няма... малееееей трагедия.

А детенцето милото седеше отстрани и гледаше падналата си майка Laughing

О... много падания имам много контузии Blush Crossing Arms

# 169
# 170
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче, кво става? newsm78

# 171
  • UK
Ни съм късметлийка Rolling Eyes ще чуя благата вест, ама някой друг път Joy
Чудя се в такива моменти, колко/какво/ по-различно нещо искам, от оня горе, та само мъчения и изпитания ми праща #Cussing out Защо на мен, защо аз?!? То не, че само на мен де, ама аз Confused за себе си говоря Rolling Eyes

# 172
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Heart Eyes

# 173
Оф, Кокончеее, има хора дето цял живот се мъча, а защо никой не знае. Грехове ли изкупуваме, що ли ... Ето и Марѝ, малко ли им е било теглото, че сега и тази болест да ги изпива ...
Вдигаме глави с надежда, обаче и продължаваме напред!  Hug Бог да чуе молитвите ни и да сбъдне мечтите ни!  Praynig

# 174
Коконче, и на твоята улица ще изгрее слънце, ще видиш  Hug

# 175
  • при късмета
Номера със спането не стана smile3516
Мари, само е натъртено, няма страшно.
От тая влага, нали едва си движа краката, просто се спънах в бордюра. Не можах да се кача, защото глезена не ме послуша и ми увисна стъпалото, вместо да си вдигна пръстите.Само ме е яд, че не пуснах ръката на детето навреме bash та и той падна, добре, че не се  удари много.
Коконче Hug благите вести не са само за днес! Ще дойде и твоята
 Hug на всички

П.П. Отивам за детето, дано се върна цяла hahaha

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:34 от мама-коко

# 176
  • UK
Мерси момичета Hug Hug Hug Hug както сте казали, надеждата умира последна, незнам newsm78 тя ли, ме държи или ината ми, но ... Днес, просто не спечелих и малко се разстроих, но няма вече Rolling Eyes
Мари  Hug Такива болести има по света а аз съм седнала да рева за глупости Rolling Eyes ooooh!
От  днес царството ми свърши и ние пак се залавяме с ученето, досега малко  #Cussing out защото имаме тука ooooh! едни точки, едни забележки ooooh! Mr. Green

# 177
  • Fort Worth, TX
Оф, прибрахме се.Голям студ в тая София, ама и в Пловдив е така.Все се надявах като си дойдем да е по-топличко.

# 178
  • UK
Оф, прибрахме се.Голям студ в тая София, ама и в Пловдив е така.Все се надявах като си дойдем да е по-топличко.
Maй навсякъде е голям студ, тук е също така Crazy

# 179
  • Fort Worth, TX
Даваха в Плд да е 13-14 градуса, но според мен не е повече от 7-8.Много тъпо време улучихме.Исках да водя малкия на зоото.Даже мислех, ако се пооправи да остана и днес, ама като видях прогнозата и си хванах влака.Мъжа ми излетя сутринта и сама не ми се седи в тва гадно време да ми е още по-гадно.Ходихме на пазар с идеята да купя грах, а се оказа, че съм се сдобила със зелен фасул.Единия от Големите ми синове е на няква НВД и не ще да яде такива мандажи, та на него отделно трябва да правя.Изобщо всеки си има номер в живота. ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:02 от Креми Анев

Общи условия

Активация на акаунт