Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
На мен, много сложен ми се видя Thinking тоя кекс на Марчето 14 Rolling Eyes И как с дървена лъжица ще бъркам?  #Shocked Ма, аз ако нямам роботи, миксери и тем подобни, даже се и  не хващам Rolling Eyes Joy
Е, хубава работа! Как си бъркаш супата, например, същото е. Не ти трябва миксер в този случай, всичко ще се изплиска по стените.  Simple Smile Каква е тази Румба  newsm78 ще изяде котето.  Joy
Поръчала съм си котка!! Сиамка. Чискокръвна.
Ама аз и супа не правя Rolling Eyes мама ги прави Mr. Green мнооооооого вкусни и ми сипва в кутии  Joy Па ти намаляй цигарите #Cussing out

# 361
Марче, сиамка, а? Супер, ще ти е другарче. А за цигарите и аз ще ти се карам, как 2 кутии бе, жена ?!? Я ги махай от главата си, знаеш ли какъв е гот без тая гадост?
Куини, и аз да кажа - много ти е хубава тиквичката  Wink
Ние преди малко се прибрахме. Ходихме в приятелка с детенце на възрастта на Ванко. Децата се наиграха, ние се набърборихме. Утре те са ни на гости.
Ходих и до книжарницата, дето си бях поръчала една книга. Няма я. Цяла седмица я чакам, и така се надявах довечера да я почна, ама ей на - чак другата седмица ще я доставят  Crossing Arms

# 362
О Ангелче пека си д-то с 60 си килца,че ич не ми пука.Който не му харесвам да си затвори очите. Laughing
Коконче нещо не зацепих аз.Каква е тая румба?Днес съм бавно загряваща.Под стрес съм. Joy
Не намерих тъпата утрова.Мъжо ще търси.Взех на дребния малко летни дрешки от некст .Тениски 4 на бр, едни къси гащи, и дънки.Разходих си д-то.Сега ще си седя мирна в стаята.

# 363
  • UK
Прахосмукачка робот Mr. Green включваш я, сипваш си кафето, опъваш краците иииии си ти Joy
Има ли, намаления вече/някакви по магазинките там Crazy?

# 364
  • ул. "Мечтание"
Коконче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дано да минете леко през процедурата.  Praynig Praynig Praynig И резултата да е бременен!  Mr. Green fertilization EFP preggo

Аз се завърнах така да се каже. Но колко ще имам възможност да се включвам не се знае.

Липсвахте ми!  Hug Heart Eyes

# 365
  • UK
Нощни и ти ни липсваше в темата  Hug Къде сте бре Mr. Green

# 366
  • при късмета
Марче, това ще го пробвам, щом се прави за 20 мин., досега със сладкиши не съм се захващала.
Обаче си помислих, че си правила това с ягодите, което на снимката  Embarassed
Вио, коя нкига чакаш?
Аз онзи ден нямах нет и почти си дочетох една книга на Стивън Кинг, която съм си свалила.Трябва да я дочета, че ме чака и Гришам.
А сега пак ще чета приказка  Laughing

# 367
  • UK
Мама Коко Hug мен, ме отмениха тази вечер в приказката, ама си останах и без мъж, заспал с киндъла  Joy и малчо. Хърка народа Joy

# 368
  • Fort Worth, TX
Аз чета Сидни Шелдън-Диамантена династия.Свалила съм и една на Артър Хейли.След това се чудя какво да чета.Ти от къде сваляш?На какво четеш?Аз ползвам таблета.Свалих си един мн як четец, ама още не съм го разучила напълно.

# 369
  • Пловдив
Марче, честит рожденик!
Коконче, стискам палци всичко да мине ОК. В най-скоро време да се похвалиш с хубавата новина.
Нощни очи, Добре дошла отново!
♥snow_angel♥, всичко ти е простено на теб. Слаба или дебела няма никакво значение важното е да се възстановиш.
Аз направих това днес"АНГЕЛСКИ СЪЛЗИ" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg16421354#msg16421354. Много вкусен и лек сладкиш.
Днес свърших едно добро дело и се чувствам удовлетворена.
 Hug Hug Hug

# 370
  • София
Марче, това ще го пробвам, щом се прави за 20 мин., досега със сладкиши не съм се захващала.
Обаче си помислих, че си правила това с ягодите, което на снимката  Embarassed
О, имам и с ягоди и малини, всякакви. Някой път ще пусна. Но, са по - сложни, искат време и търпение.
Та, така. Мойто М се върна от РД и ми предаде, че дете е много доволно от подаръчето, но това не е толкова важно, важното е, че е казал: "Моята баба Марче е сладкишка"! - това по повод, че съм му изпратила тортичката. /не , че е нямало и друга, ама купешка  Mr. Green...../ Тя, не беше нещо специално, но.....аз се разтопих от удоволствие. Та, така красотни  Hug
Сега чета "Възвишение" на Милен Русков. Допада ми много. Аз обичам да усещам книгата в ръцете си.

# 371
  • при късмета
Креми, свалям на компютъра от тук
http://www.booksbg.org/booksbg/ и на него чета.
Предпочитам на книга, ама няма финанси. На Шелдън съм изчела абсолютно всичко, с изключение на последната която я писа в България, да се сещаш за заглавие? На Шелдън всичко друго е преиздание, "Династията" съм я чела преди 15г. Любима от него "От утрото до здрача"
Хейли също съм го изчела.
Коконче и моя мъж заспива, затова той го къпе, пък аз чета.Освен при необичайни обстоятелства.
Марче, чувството, като те зарадва някой дребосък, не може с нищо да се сравни  Grinning

# 372
  • UK
Креми Hug аз нищо не свалям, защото обикновено ми засича Rolling Eyes или го повреждам ooooh! пък и нищо не разбирам и ставаааааааа ooooh! Joyж Където ще ми се карат предпочитам да пасувам Mr. Green Иначе, чета пък Joy на киндъла ел. четец (книга) ма, нещо не мЪ кефи Crossing Arms Искам си книжката Mr. Green да си ми мирише на хартийки hahaha
И аз искам таблет Crazy ама да видим скоро имам РД и все натам накланям разговора Joy
Марче14 Hugпо-хубаво и вкусно от домашното няма Heart Eyes Искам и аз такава баба Crossing Arms
Ваничка 75 Hug

# 373
  • София
Искам и аз такава баба Crossing Arms
Ще имаш, ама да знаеш, че сме и досадници големи. Все нещо знаем повече от другите. Аз си признавам.  Peace Ама и аз съм една "баба", хем не ми е съвсем мое, хем съм влюбена в него, а си представи, някой ден да имам мое си внуче....ами, аз ще им го взема да си го гледам, щото те са некадърни за таквоЗ нЯщУ. Mr. Green

# 374
  • UK
Искам и аз такава баба Crossing Arms
Ще имаш, ама да знаеш, че сме и досадници големи. Все нещо знаем повече от другите. Аз си признавам.  Peace Ама и аз съм една "баба", хем не ми е съвсем мое, хем съм влюбена в него, а си представи, някой ден да имам мое си внуче....ами, аз ще им го взема да си го гледам, щото те са некадърни за таквоЗ нЯщУ. Mr. Green

Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy

Ти кат моя мъж и той ВСЕ многУ знае, пък аз кат взема думата и  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт