Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 210

Наскоо от къде ги извади тези разголени снимки,а да има някоя на Ча без гащи Mr. Green

Има заповядай

# 211
Дани,  Hug включвай се по-често, разбира се, че ние нямаме нищо против. Колкото повече - толкова по-добре.  Peace

# 212
Neidjal с теб ще правим май партито.
Галя, понякога имам такива моменти, в които ми се слушат хубави песни на фона на ФЕмир и нямам спирка. Embarassed

# 213
DANI и постоянно да се включваш няма проблем. Hug

# 214
  • В света на мечтите... ❤
Дани,  Hug включвай се по-често, разбира се, че ние нямаме нищо против. Колкото повече - толкова по-добре.  Peace

Благодаря  Simple Smile

# 215
Благодаря много на romanti4ka за оказаната помощ.От доста време ви чета и ми е много забавно и приятно с вас,коментарите ви за сериала са много интересни,от вас научих и много нови неща,които не знаех.Понякога може да се включвам,ако нямате нищо против  Hug  Wink
Тази тема е за всички и по всяко време.
Колко плахо започна всичко помежду им, де да знаеха какво им предстои. Rolling Eyes

# 216

Само да кажа че ми идва отвътре не знам какво ми става.

# 217
Наде, благодарско за ФЕмирско кафенце и ФЕмирските клипчета   bouquet, много настроние ми достави....

# 218
Благодаря много на romanti4ka за оказаната помощ.От доста време ви чета и ми е много забавно и приятно с вас,коментарите ви за сериала са много интересни,от вас научих и много нови неща,които не знаех.Понякога може да се включвам,ако нямате нищо против  Hug  Wink

За нищо,само да стане работата.  Hug Пробвай пак,както ти я пратих.

# 219
# 220

уф .......ами не ви ли направи впечатление, там където се целува с онази другата,как го прави......охоооо много страстно, а с нашата стискат устни......не знам........обърках се newsm78 newsm78 newsm78

# 221
Дани радвам се,че се получи.Много си хубава  Hug

И не се притеснявай,а се включвай по-често.

Наде,Рая  Hug

# 222

Дали от старите приятели стават врагове, но ако враждата на стари врагове е била искрена, могат да станат приятели!.... Исках да видя това приятелство в бъдеще, как щеше да се развие..какви щяха да им са отношенията...но уви нямахме този шанс  Confused

# 223
Дани,  Hug много ти е хубав аватара.

Вани,  Hug

Кали,  Hug и на мен ми се искаше да видя как щяха да се развият нещата между Фериха и Ханде. Трудно ми беше да повярвам в тяхното приятелство, но в последствие реших да им дам шанс.
Цитат
Дали от старите приятели стават врагове, но ако враждата на стари врагове е била искрена, могат да станат приятели!
Това много ми хареса.  newsm10 И смятам, че е вярно.

# 224
Добре съм ви заварила всички  Hug Hug Hug
Момичета вие като по-вещи в техниката ,кажете ми защо картината на изтеглената 27серия ми трепти newsm78Вчера Пейкова ми каза ,че при нея няма проблем ,изтеглих я  още три пъти и все е така...

Общи условия

Активация на акаунт