МАЙската дружина с нова тема догодина!

• 51 256
  • 345
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета! Heart Eyes

Как сте ? Темичката ни нещо няма никаква активност. Sad

При нас нищо ново не се случва. Аз на работа, Боби на детска - вече в Първа група. Hug
Пак се започнаха боледуванията, миналата седмица Бобче беше с Т -38,4 -3 дни и най странното беше , че имахме само Т никакви други симптоми. Важното е  че вече е добре. Hug
Боби вече е на етап, когато го оставим вкъщи да  плаче, че няма да ходи на детска.  Wink

Хубава седмица на всички!  Hug

# 226
Хайде и аз малко побут,че повече от месец никой не се записва.
Дано след лятото да мръднем,ама  newsm78  всеки по задачи и ........

Дилянка лошо така не се знае на какво се дължи тази Т.

И ние сме добре ходим на градинка,харесва й и така.Растем ,беснеем ,само се какосва,принцеса била,Светли на Таничка е принца........
Аз също раста още малко живот и здраве ноември нова лудница,но пък нямам и търпение де ,тя такава лудница е приятна  Heart Eyes.

Hug Hug Hug

# 227
И аз си чакам лудницата  hahaha , но при нас към Декември- Януари ще е Simple Smile (дано, дано  Praynig)

# 228
хайде и аз да се запиша Simple Smile

При нас нищо интересно - Андрей ходи 5 дни на градина и сега е домстой на Зинат ooooh! С тези болести ми дойде до гуша Sick

# 229
Едно разписване и от мен  Mr. Green

Бързо оздравяване на болните дребосъци; "ние"засега сме закрепили положението, дано да не откриваме сезона с есенните настинки скоро, че...

toridim, лилка, завиждам ви за предстоящите бебешки радости  Wink

Аз чакам да ми се обадят за нова, уж по-хубава работа, че това, което намирах досега беше все временно. Нещо ми се счупи чакалото вече и се чудя дали да не им се обадя аз  newsm78

# 230
  • София
Здравейте и от мен!

Габи тръгна на градина преди почти месец - не минахме без реване, еле някои дни, които бяха направо драматични, но в последните 3-4 е повече от чудесна на раздяла. Усмихната, ведра. Надявам се да свиква и да й е добре - учителките са млади, едната какичка, която помага е почти дете, много сладки всичките. И гушкащи... освен търпеливи и толерантни. Оставят ги да щуреят, само за бой наказват (отделят детето от групата, като му дават някаква играчка, докато се успокои, което ми се струва добър подход). Извеждат ги доста, стига да не са бури и мъгли. Ще видим сега есента как ще е, де. Другите родители, поне част от тях, изглеждат нормални.. дано са такива наистина. 

Вчера имахме първа родителска, на която за добър вечер дадохме по 50лв. за учебници по системата Моливко (при вас как е?) и за разни консумативи.. И легла ще трябва да купуваме.. защото, видиш ли, децата ще си ползват тази стая 4 години, а леглата са от време оно. Т.е. бащата и лелята на Габи са спали на същите легла  Joy

Нелка, и Габи го направи това с Т и нищо друго.. Една седмица след това й гурелясаха очетата, но за малко, дадохме хомеопатично и на следващия ден почти нищо.
Честит рожден ден и тук  Hug  bouquet Heart Eyes да ти е здраво детенцето и скоро да му направите другарче  Heart Eyes

Fall, късмет с новата работа! Дано се появи нещо хубаво, за повечко пари, с по-малко стрес Simple Smile ако го намериш, ми кажи  Joy

Нат, да се оправя Андрейко бързо.. кой го гледа?

Бременните майчта - дръжте ни в течение Simple Smile как сте, какво сте Simple Smile много е вълнуващо  Blush

И така, след малко си тръгвам, да реанимирам у нас..

# 231
Кали родителските срещи са за това  Mr. Green за съжаление.И ние на нашата преди два ден дадохме но по 35лв за разните му помагала и консумативи.
Кърмих 3г. 2м. 6д. - уау  #Crazy.

Дилянка ЧРД и тук жива и здрава  Hug  с пожелание за скорошно изпълнение на  план бебе 2   Praynig

# 232
Кали родителските срещи са за това  Mr. Green за съжаление.И ние на нашата преди два ден дадохме но по 35лв за разните му помагала и консумативи.
Кърмих 3г. 2м. 6д. - уау  #Crazy.

Дилянка ЧРД и тук жива и здрава  Hug  с пожелание за скорошно изпълнение на  план бебе 2   Praynig

Хаха, да и аз с възхищение казвам УАУ! БРАВОО! Ние стигнахме само до скромните 2 годинки Simple Smile

# 233
С гледането на Андрей е голям купон - само си го премятаме ooooh! Аз въпреки, че съм на държавна работа и не би трябвало да имам проблем с болничните... е, не е точно така Mr. Green

Кали, коя от групите си остана в яслата? Нали там течеше ремонт Thinking Андрейко сега плаче за баба си Бъчи Joy вИде той по-голЕми дзверове в лицето на новите си даскалици (едната е бивша директорка с поведение на примадона) #2gunfire

Хайде, приятен ден..............! Аз тръгвам на работа Sick

# 234
  • София
Нат, не знам коя е групата. Но останах с впечатление, че има и там. Трябва да разпитам.

Габи днес пак рева като я оставях.. тамън се зарадвах и я похвалих на баща й... и й харесва, знам, но иска да си стоим двечките у нас и това си е..

А за кърмаческия стаж - можеше да продължи още малко... ако не я бях пратила 2 седмици на Априлци, за да се отърва  Joy

# 235
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Вече си имам първокласничка и градинче първа група  Laughing

Белата се чувства в градината като у дома си - първия ден още нямаше търпение да влезе - само се оглеждаше и ме питаше - Тия що реват?... около нея се съдираха от рев, ама нашто е непукист...
Учителките са същите, които бяха и на кака й - съответно ги познава и няма грижи. Само дето е решила, че и двете се казват Христова-Бойчева - т.е. и на двете казва така  Crazy
За жалост на 11-тия ден ни я предадоха със сопол /а при нас почти всеки сопол води до астматичен пристъп.../ и оттогава си е в нас - надявам се от утре или понеделник наново да тръгне

Първокласничката леко влиза в час - много е разсеяна горката... Не иска да се упражнява, нооо ще трябва...

Нат, и аз така - държавна работа, ама все гледам да не взимам болнични, щото после съм орязана жестоко с парите... Пък и "прекрасните" колежки са все на пенсионна възраст и никак не ги е еня за моите малки деца и е голямо мрънкане...

# 236
Привет!

Момичета много благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат тройно! Hug

Кали, при нас в момента събираме по 30 лв. за учебници, помагала и ние ще трябва да купим и детско килимче тъй като това си нямат. Също така и играчки. При нас обаче се избират трима родители който се занимават с организацията на тези неща(при вас как е). Една от тях съм аз ( не по мое желание) но нямаше желаещи и госпожите ме посочиха, и нямах избор.
При нас също са много млади госпожите и добрички,  наказват когато някой се бие, наказанието е на столчето с книжка. Hug И естествено Боби вече беше от наказаните деца  Wink хулиганче.

Аз в работата съм в другата крайност, много млади колеги без деца и същата история с болнични.Никой не ни влиза в положение с дечицата. ooooh!

Fall, късмет с новата работа и бързо да ти се обадят. Praynig

Нат, Змейко, бързо оздравяване на дечица и без болести повече.

Някой ако има идея за по евтино детско килимче да сподели моля! Това ми е задачата сега. Hug
Приятен ден от мен!

# 237
  • Пловдив
Дилянка, аз съм много доволна от зеления рошав килим на Икеа - големия размер е към 100 лв - страхотен е!
Виж ми в последните постове - в темата за детските стаи бях дала линк със снимка на ремонтираната детска - сега няма как да дам линк, че системата в службата има филтър...

# 238

Malini  Crazy
Цитат
ако го намериш, ми кажи
Ако го намеря, ще го ударя за публична хвалба  Laughing
Чакайки въпросното обаждане, си успокоявам изтерзаната душица с готвене и ядене Laughing

Ами, и нас ни "глобиха" на родителската среща, само че ние няма да купуваме легла, а щори

Дилянка, и при на с избраха - двама ли, трима ли от родителите. Учителката ги нарича "родитески актив"  Wink  Ангажимент си е, действително

Нашият учебник е 18 лв. Плюс още 12 за учебни пособия от сорта на цветни моливи, блокчета, книжки за оцветяване.

Плюс щорите, които пak ние, родителите,  ще купим  Tired Мда...
А, да, ще събираме и за чашки  ooooh! Чашките им за вода трябвало да се подновят

ПП. Относно болничните  Rolling Eyes Ами, нямам вариант да не излизам в болничен. Т.е., и аз в кюпа...

# 239
Ние дадохме по 50 лв. (това ни е първоначалната сума Mr. Green) - 30 лв. за учебници и 20 лв. за пластелин, моливи и т.н. Сега разни родители ентусиасти (повечето ми се сториха пълни кукундрели... изключая мен и АниК Joy) искат да купуваме играчки и други "необходими" неща. Та ще видиме колко ще ни одрусат - театри, празници и т.н. Носиме си задължително чашки еднократни, тоалетна хартия, салфетки и течен сапун. С Марти сме купували телевизор за тяхната група, но интересното беше, че на следващата година се преместиха в друга стая - телевизора обаче не Joy

Общи условия

Активация на акаунт