МАЙската дружина с нова тема догодина!

• 51 258
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
Привет момичета!

Аз не съм писала отдавна, но надниквам от време на време в темичката.

_Snej_ , вярвам че всичко ще си дойде на мястото и ще бъде наред. Hug Heart Eyes

Алекче, Лилка,  toridim , стискам палци и за вас и много ви се радвам. Hug

Ние бяхме малко на моренце и си починахме много добре. Боби не пожела да влезе в морето до последно и си стоеше само на пясъка. И сега малко да се посмеете беше с ЧОРАПИ на плажа ( с голям зор свалихме чорапите , но сутрин до плажа стигахме с тях). Laughing Боби не се разделя с чорапите и шапката и сега в най големите жеги пак е с чорапи.....
От днес вече е отново на детска, ваканцията свърши. Wink

Още нещо да ви споделя и ние сме в процес на бебеправене, решихме да не отлагаме повече. Стискайте палци бързо да се получи. Мисля че и 4-5 месеца от операцията  ми са достатъчни.  Heart Eyes

Приятен ден на всички. Hug

# 211
Дилянка,стискам палци скоро и ти да се похвалиш,че чакате бебче  Hug

# 212
Дилянка дано е по скорп от колкото очакваш.Успех!
О,Алкес и с тази ще си избуташ до термин.Но .нищо живи и здрави.Стрхотна си с това малко сладко коремче.Само като леко преяла си въобще не ти личи скоро да раждаш(поне това се вижда от снимките  Hug

# 213
Добро утро!

Стискам палци, Нели Hug Дано скоро се похвалиш с две чертички Heart Eyes

Алексче, малко остана Hug

И прегръдки за всички "бременюги" - много ви се радвам Heart Eyes

Първата ми отпуска това лято се провали от варицелата - първо Андрейче, а след това и татко му за разкош се тръшна Mr. Green Втория ме изкара извън развновесие Crazy Сега дано поне плануваното за септември моренце в гърцианско не ми пропадне Praynig

Андрейче чак от 16 септември започва в новата градина. Заедно с Криста ще се водят за ръка Mr. Green До тогава ще е домстой и ще си правиме велики комбинации как да го отглеждаме Confused

# 214
dilqnkaa успех и дано скоро да се похвалиш с растящо коремче. При нас този път стана много бързо, но въобще не ми е било фикс идея, като с Алекс.

Ние от септември успяхме да се класираме в детска и края на този месец трябва да подготвих изследванията. Аз съм болничен, че нещо този път дали от времето или просто така се случва незнам - но ми е малко по тегаво, дано поне раждането живот и здраве да мине по леко  Praynig

# 215
Алекс преди 1 час роди второто си слънчице. Добре дошла на малката Моника с размери 3160 гр. и 51 см. МНОГО ВИ ОБИЧАМ , ЦЕЛУВКИ ОТ НАС  newsm44 newsm51 newsm44 newsm51

# 216
Да е жива и здрава малката Моника! Честито, Алексче!  Heart Eyes Hug

# 217
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЕ МОНИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Толкова се зарадвах на тази прекрасна новина!  Heart Eyes Hug
Да са живи и здрави цялото семейство, да си се гледат в любов и хармония. Да му мисли Антон сега, с трите му дами  Mr. Green

# 218
Алексче, ЧЕСТИТО ТИ ВТОРО СЪКРОВИЩЕ!

Бъдете здрави, щастливи и винаги заедно !!! На мама бързо възстановяване!!!

# 219
Да е жива и здрава малката Моника! Честито, Алексчe и бързо възтановяване!  Heart Eyes Hug

# 220
  • Пловдив
Алексче, да ти е жива и здрава малката Моника! Много радост и бързо възстановяване на теб, ще чакаме разказ!

# 221
Алекс честита ви Моника! Да е жива и здрава   bouquet

# 222
  • София / Сливен
Честито много зраве и късмет!!!

# 223
Алексче, честито! Да ти е жива и здрава малката Моника! Бъдете много щастливи!

Честито и на другите бременни мами!

Момичета, не съм писала от толкова време! Някои от вас следя във фейса, но не всички за съжаление. Ние с Павчо сме добре, вчера се върнахме от почивка.
Ще изчета темата назад и ще пиша пак.  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 21:24 от tedunmedun

# 224
Привет.
Много се радвам за Алекс  и новото попълнение.Да са живи и здрави и желая много усмивки и бързо въстановяване на мама.

Ние се загубихме но наистина не ми остава време никакво за форума.Като цяло да кажа добре сме.Ива най-накртая я приеха в държавна градина и сега ще видим как ще свиква с нови деца и лелки...Калоян ми е първокласник и е голяма тръпка..Но иначе са добре.
Стискам палци на тези които чакат своите нови рожби. Hug
Липсвате ми но нямам много време да се ви чета. Simple Smile
Прегръдки на всички и се надявам скоро да мога да разкаяжа повече за нас.
Лека вече от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт