Чувствам се добре с нормалните неразположения за бременна, гаденето е на лице и така. 

,човъркаше ме много да те питам как вървят работите с бебеправенето ,ама ми беше някакси неудобно да не би да има някакви препятствия и да те засегна нещо,нали беше споменала че искате и работите........и ето много се радвам ти сама ни сподели,Нека всичко е наред и септември едно розово щъркелче ако искате момиченце де да си ги нашарите.Май около Коледа стават чудеса а?
Боже, от кога не съм влизала в темата!
реших да видя как я карате и тук

да майстина по Коледа стават чудеса, аз теста си го направин на 30.12.

Аз я карах на 25 години, бях се заразила от племенницата, ами да ти кажа доста тежко я изкарах, висока Т, много пъпки, беше ми много лошо.

Искрено ти съчувствам за гаденето, и аз бях така с Мартин.
Щастлива и усмихната 2014 на всички ви
Боже, от кога не съм влизала в темата!
реших да видя как я карате и тук

От сърце ти желая лека и безпроблемна бременност и една здрава и красива принцеска на финала! 
Като бебе нямахме такива проблеми и лекарства не знаех какво са. Сега няколко дни на детска после се почва сополи, минахме вируса с диарията и повръщането, стигна до 40 Т, от там лек цистит, после възпаление на Ефстахиевата тръба... Слава Богу не сме стигали до усложнения, болници, но е факт, че бързо прихваща. Сега сме в търсене на добър УНГ и на хомеопат. Реших и сироп от бъз да давам пък да видим. От това болно време какво да се очаква........Дано повечко задържи снега, въпреки, че не съм му голяма почитателка Препоръчани теми