Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Antri,скоро ще има  голяма софийска среща в Борисовата,да е централно и удобно на всички  1stroller Naughty Mr. Green
AtenaotnA супер е Косьо  Heart Eyes
 i.o.g.i. честита месечинка  Hug  ura

# 451
Тони на мен защо не ми се показва зетя #Cussing out,не се вижда снимка,не че имам съмнение какъв е пич,но все пак?! Hug

# 452
Ooo Креми , не знам ,мила.Но сега се връщаме от Рожден ден и след малко ще кача да видите един генгстъ генгстъ  Laughing

# 453
Тони, ех този Косьо, жалко, че го "взеха" вече за зет! Бях му хвърлила око  Heart Eyes
Креми, (Софийското, а не Тутраканското  Mr. Green ), и вие голяма коса имате. Тези Димитровградски бебета, дали от НЕОХИМ нещо се влияят, големи коси, голямо чудо. От чистия въздух ще да е!  Laughing Борко е голям сладур иначе!
Кости, и ние намалихме напишканите памперси, но не мога да кажа колко точно, понеже в повечето случаи си ги сменям на 3 часа, само вечер от 9 до 4-5 изкарва с един. Ако чакам да ги напишка облилно, може би ще са към 5 броя за денонощие newsm78
Мейбълин, и аз така я обличам, само дето е без чорапогащниче. И според мен е нормално за тези градуси. Определено и аз не искам да я изнежвам, че в началото май доста я навличах  Crazy
 И като стана дума, Тони, то вярно, че сте друга България там в Бургас, пък и ти най-добре си знаеш, но ми се струва, че е доста топло навън за плюшен ескимос  newsm78 Аз го махнах преди месец (като стана над 13-15 градуса), че направо крачетата и ръчичките ѝ бяха влажни после. Минах на едни плетенки комплектчета (не много дебели), върху домашното облекло, и сега сме само с боди, тънка блузка и леко ватиран суитчър + панталонче. Но измерих на слънце темп. е 30градуса, а количката в повечето случаи е на слънце  Tired Абе не е лесна...  Сега да не кажеш, че ти се меся в гледането на детето, казвам си само  Peace  Hug   

Пък Дара днес  на разходката, т.е. като бях седнала на едно заведение реши, че трябва да ревне и да не иска в количката... та се наложи на бързо да платя и да я нося на ръце до нас (700-800метра) а един приятел да бута количката...  hahaha Такъв номер до сега не ми беше правила, и добре, че бяхме на близко!  ooooh! Пак се олях с писането...   Whistling

# 454
  • Варна
Стеле, той и Монката вече иска да го нося през цялото време и да бутам количката с корем, амааааа не му се получава всеки път. В последно време започна да си пипа висящите играчки на количката и успява да се разсее и да остане вътре Simple Smile

Тони, аз кърмя навън от един месец. Да не говорим, че имаше и някакъв скок на растежа по едно време и имаше моменти в които сме се кърмили по 6 пъти в морската градина в рамките на 5 часа Simple Smile Аз вече всички агентски пейки в парка ги знам и консултирам хората  Laughing

А някой ще ми обясни ли как да вмъкна снимка тук в съобщението, която ми е на компа?  newsm78
Голям съм индианец  Grinning

# 455
Стеле , много си права , просто майка му на Константин въобще не е добре.Днес се взех в ръце и го облякох по-адекватно. Ето и обещаните снимки  (на терасата са , но така бяхме облечени навън)

# 456
Maybelline  кажи някоя друга скрита пейка в Морската, защото с 2, кърмя ги едновременно, сме страшна картинка.В АГ-то една лекарка ме снима Shocked

# 457
Аааа Тони, недей така приказва! На всеки се случва! Много си си добре даже!  Naughty Голямо гъзе е дребен! Пич и половина!  Пу пу да не го урочасам! (Пък много удивителни сложих, много нещо)  Mr. Green
Белла мама, нещо такова ли? Или викаш само беленето на картофи го няма  hahaha
Скрит текст:

# 458
Е, Тони сега се вижда защо е такъв пич Косьо, то с такава майка! (нищо, че не прилича на теб Mr. Green ) Това си ти, нали? Поотслабнала си в лице и много не си приличаш с бременните ти снимки, та може и да бъркам.

# 459
Оле ,Тони жесток е Косьо,просто голям пич,пак,че първа го заплюх за зет,че щяха да ми го отмъкнат под носа Hug.И ти си много хубава,да го отбележим и това,че тук само бебчовците хвалим.Ние днес излизахме само за малко с кенгурото и в магазина такъв панаир,реве си,продавачката не може да свари да ми дава покупките.Просто не трябва да спирам да се движа,така нарежда момата.Това с носенето на ръце и бутането на количката своевременно при нас не е новост.Днес си починах малко,нещо много изтощена се чувствах и затова не излизахме за дълго.Лека вечер от нас и спокойни нощи на всички Hug Heart Eyes

# 460
Много ми се щеше да ви отразя по всички въпроси, обсъждани наскоро, но вече не помня, а преди това все не ми се удаваше възможност Blush

Вкъщи беба е облечена с боди къс ръкав, чорапки и плюшен гащеризон отгоре или панталон и ватиран суичер. Навън само мятам дебелото одеяло( при нас все още много духа) и тя си кротува.

kremy811 аз си мислех, че съм зле, но ти май си по-трагичен случай от мен. Две деца му родих на моя човек и пак не ще да ме вземе. Ама ти ме биеш с едно дете Laughing
Ние всъщност имаме граждански брак, но за тея тук все едно не сме женени. Нищо, че вече всички млади са като нас Mr. Green Кой има 500Е излишни за черковен брак?!
И ние наесен ще вдигаме сватба, но нищо особено. За мен е по-важно е да се венчаем, пък самото тържество... Мислим да ги направим заедно - кръщене и венчавка, да поканим около 100 души (голямо племе сме Laughing и това е минимума) и после да се почерпим в някой приятен ресторант.

# 461
 Hug Благодаря ви момичета , комплиментите ви ми действат доста добре ,предвид ужасно ниското ми самочувствие напоследък. Не знам как ще свалям натрупаните килца ,но поне подуването изчезна и може би затова не си приличам със бременните си снимки. Кости , аз съм  Laughing
За сватбата - при нас обратното. Аз държа на данданията , а мъжа ми на подписите.

# 462
  • София

AtenaotnA супер сте с Косьо  Hug и май прилича на теб  Simple Smile

# 463
AtenaotnA , много добре изглежда гимнастиката / бебока не го коментирам  Wink жив и здрав да ви е и все така ухилен.../ сподели откъде и колко, моля.

# 464
idiotka, по принцип гимнастиката е на Fisher price http://www.bobobebe.bg/uploads/images/original/176_168.jpg
цената в интернет е 155 , но аз я намерих в един outlet на цена 74 лв.(съвсем случайно). Нямам никаква представа защо е на половин цена и що за outlet е това. Вчера обаче като я сглобявах забелязах че две от висящите животинки липсват. Днес ходих до магазина ,но беше затворен , утре пак ще ида.Би трябвало да са им изпадали в склада (понеже опаковката е с едни копчета и се отваря) , надявам се че не е била на тази цена поради фабрични липси . Ако е така би следвало да ме предупредят тъй като аз исках точно тази играчка , а не съм търсела определена цена(впоследствие видях цената й в нета).Не че е чак такава драма , мога да закача всякаква друга висулка , ама не е там въпроса...

Да уточня: гимнастиката има разноцветни светлинки които се редуват и като легне бебчо ги вижда над себе си , има също и две нива на звук , и три възможности за звука - едната е мелодия , втората е звуци от джунглата (дъжд, животинки и т.н.) а на третета позиция е смесено.

Общи условия

Активация на акаунт