София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 252
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Остров Приятелство
Здравейте,
има ли мами които биха искали да споделят ежедневието си с една новоизлюпена мама, че и новодомка и която се чуства меко казано ужасно.
Е, ще ви очаквам.
Упссс забравих да кажа - живея до виетнамските, пфууууу

Последна редакция: вт, 14 мар 2006, 22:51 от s_sunny

# 106
  • София-там нейде в западната част
ей да се разпиша и аз пускам сега наши снимки та ако се познаем да свиркате ние почти не пропускаме разходки навън ... хммм така ето ни и тук
...а така като гледам "замаскираната"  Wink количка и Godzilla май сме се срещали...
лека нощ Hug от мен

# 107
  • Остров Приятелство
хмм, никой ли няма......... Sad

# 108
Здравейте мами
Аз живея близко до зап парк така че бих искала да се присъединя
Времето е кошмар но скоро се надявам да се оправи и ние да започнем да шаваме
Аз имам 4 г дъщеричка и съм щастливо бременна в 11 седмица  Laughing

# 109
Тук сме, ама....
Деситка, не видях нито една снимка на количката, а  в това време сме така маскирани, че....

# 110
Абе заспа съм си ама чак пък толко!Как може да не знам за тази темичка!Добре,че Деситка ме светна днес!Абе Годзила,Миртама що си траете бре?
Аз също живея на последната спирка на !№-тката.Аз обаче нещо Дрината не я одобрявам.Това си е едно кръчме.Има по-добро място за сбирки.В 125блок-в ляво от Самболийски(малко след Хранс Комерс) по Проф.Вайганд(виж на картата по долу в темата)Аз там си изкарах бременността.Лятото е хладничко и приятно.Обстановката е много пъти по-добра от при Дрина.Също има пясъчник,слагат и люлки(даже едната е за бебета)Масичките са под върба.Пространството е заградено с оградка.

Ал Бънди днес те видях.Говорехте си с Деситка.

Ето ме и мен,за който не ме познава!

Последна редакция: ср, 15 мар 2006, 18:19 от petia47

# 111
  • Paradise
Здравейте,
има ли мами които биха искали да споделят ежедневието си с една новоизлюпена мама, че и новодомка и която се чуства меко казано ужасно.
Е, ще ви очаквам.
Упссс забравих да кажа - живея до виетнамските, пфууууу

ехехехехе, ами че ние сме съвсеем комшийки с теб Hug;
аз живея до Пожарната

# 112
  • Остров Приятелство
ехехехехе, ами че ние сме съвсеем комшийки с теб Hug;
аз живея до Пожарната
[/quote]

Оххх това ме успокоява, бях вече съвсем се загубила - съседите са едни.......тъжно, ама е така Embarassed
Не мога една приказка да си кажа
Кога ще ми дойдеш на гости, то моя палавник до сега само 2 пъти е виждал дечица милия, направо толкова ми е мъчно

# 113
  • Остров Приятелство
Няма ли да излизате?
Навън е хубаво Simple Smile

# 114
Ние всички сме болни и сме се закотвили яко у дома
Даже на компа не съм сядала.
Голяма дружинка сме се събрали Simple Smile
Аз живея точно срещу това кафе, за което обесняваш Петиа47

# 115
  • Paradise
Няма ли да излизате?
Навън е хубаво Simple Smile
ще излизаме, само да се пооправи малко временцето Simple Smile

# 116
  • София
Деситке,не мога добре да те видя,че си се маскирала,ама ми се струва че те видях веднъж с още една майка,бяхте спряли, а аз се разминах с вас.Ти от далече ме гледаше и даже до последно докато не ви подминах все ме гледаше.Сигурно си искала да ме разпознаеш да не съм някоя мама от форума.Пак казвам не съм сигурна дали си ти,ама ако нещо си спомняш пиши.

# 117
Зравейте мами!
Да се представя и аз.Живея до Централния затвор newsm48-водим се район "Илинден".Ще ми е приятно,ако има мами от района да се виждаме ,че ми писна сама да обикалям улиците Weary.

# 118
  • София-там нейде в западната част
е петя47 много хубава снимка бря ...добре съм те щракнала  Wink Sunglasses
дудке по снимката твоята много ми приличаш на моя съученичка ....остава и сега да сме учили заедно  Simple Smile ама май се препознавам... нищо чудно да сме се разминали и аз да съм те загледала заради това /страшна прилика има/ ...ама нали ми е изкуфял акъла не помня и още повече ако съм говорила ...съвсем се отнасям

Последна редакция: пт, 17 мар 2006, 00:16 от desytka

# 119
  • Paradise
Момичета, я ми кажете къде се намира пощата на Западен парк?
Издирвам една пратка, която я няма в нашата поща, но ми казаха да провера и в тази на Западен парк; оказва се ,че са объркали адреса, та може и там да е;
Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт