Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 725
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Говорите хванал ръката на Руя е и , видяхте ли някакво щастливо състояние в това хващане  newsm78
аз видях един уплашен мъж, една пискаща за помощ жена подала ръка и той без грам емоция я хвана,  не всеки ден ти се случва подобно нещо , жена да роди от теб дете независимо еднодвевка ли е или не.
А и за Турция това не е кой знае какво престъпление от мъжка гледна точка  Peace
жената ще я очернят оплюят, но мъжа станалли е баща , той е длъжен да се грижи за това дете и за майката , европейци не европейци това е 100% истина.
Фери вместо да хване ръката на мъжа си да му покаже че наистина е до него, в  главата и думите на онази кранта, как пък все чуждите думи все в главата и , а на любимия думите никога не изпъкнаха там та да се хване за тях и да бъде до него.
Знам че като жена е отвратително това нещо да го изживееш, но тя имаше надеждата че детето не  е негово, защо не се хвана за този  мисъл, а се предаде на другата .
Простете, но аз съм пристрастна, винаги ще съм на страната на Емир, винаги  Naughty

# 616
Ех, за мезе го хванахте тази вечер Емко.
Съгласна съм, че Фери изтърпя много с него. Това е дълга тема и някой друг път ще си почеша езика (пръстите) с нея, както предложи Мснд, но... Не може да го виним, че се отнесе с грижа към детето, което, може би, беше негово. Всеки носи последиците за постъпките си и това дете беше именно такава. Даже не го обвинявам, че "забрави" и за Фери в този момент. В него емоциите бяха толкова силни. Ражда се дете, което верочтно е твое, болно, беззащитно. От всякъде някакви чавки (Айсун и майката на Руя) ти оказват огромна психическа преса как трябва да постъпиш и да си поемеш отговорността, че в един момент се объркаваш как да постъпиш, кое е редно, кое не е. Не мислиш как реакциите ти ще се отразят на любимия човек, който не забравяйте, че малко по- рано каза: "Ти ще бъдеш до детето, а аз ще бъда до теб." А, какво стана, Емир се обърна, а Фериха не беше там. Не само, че я нямаше когато той "успя да си поеме въздух", но и когато и се обади по телефона тя мълча, и когато се прибра Емир тя "спеше", а когато се събуди тя изказваше мъката си на Левент... Не ме разбирайте погрешно, не знам каква сила трябва да имаш и каква любов трябва да изпитваш, за да преживееш това, което преживя Фериха, но и Емир имаше право да се обърка и  да се развълнува  от ситуацията.
.... А, уж, щях да съм кратка.  ooooh!

# 617
Рени,Неви,Марги,Киарче,Зверче,Миленче, Ани,Галя,Бел и сигурно още пропуснати  момичета...   love001Идвам от работа,но ми предстоят 2 почивни дни и ще наваксам.Ама Чаги Живееше сам преди ареста...Сега пак ли се е изнесъл  newsm78
Честит празник!

# 618
Снежи, така излиза, явно си е сменил адреса.
Я сега да видя  newsm78 ...

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:16 от nevi1968nikol

# 619
Киара  newsm10 smile3521
Снежка нищо не си изпуснала, Чаги си е мой и другите точат лиги по него , това е
даже доста народ се предаде и изполяга  Mr. Green
Ади отивам при котьооооо, пакета е достатъчен, където не стига наваксваме с яка прегръдка на четирикрилен гардероб и сооооочни устни  Embarassed

# 620
Говорите хванал ръката на Руя е и , видяхте ли някакво щастливо състояние в това хващане  newsm78
аз видях един уплашен мъж, една пискаща за помощ жена подала ръка и той без грам емоция я хвана,  не всеки ден ти се случва подобно нещо , жена да роди от теб дете независимо еднодвевка ли е или не.
Фери вместо да хване ръката на мъжа си да му покаже че наистина е до него, в  главата и думите на онази кранта, как пък все чуждите думи все в главата и , а на любимия думите никога не изпъкнаха там та да се хване за тях и да бъде до него.
newsm10

Снежи,   love001

# 621
Снежи, Hug

# 622
Я сега да видя  newsm78
Неви сложи го между иконката за изображение Rolling Eyes

# 623
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Иве,Невракова нерде сте,я махнете да ви вида през прозореца на Емко,че и той много любопитен кои били тия двечките Joy Joy Joy

# 624
Я сега да видя  newsm78

А ти,не попадна ли на нещо?Аз и фейса не съм чела...
Ренка, нови гащурани...супер!  Hug

# 625
Неви сложи адреса на гифа между тези икона за изображение.

# 626
Ето това е , сърцето на Емко е такова
Скрит текст:

# 627
А и за Турция това не е кой знае какво престъпление от мъжка гледна точка  Peace
жената ще я очернят оплюят, но мъжа станалли е баща , той е длъжен да се грижи за това дете и за майката , европейци не европейци това е 100% истина.
Знам че като жена е отвратително това нещо да го изживееш, но тя имаше надеждата че детето не  е негово, защо не се хвана за този  мисъл, а се предаде на другата .
Простете, но аз съм пристрастна, винаги ще съм на страната на Емир, винаги  Naughty

Да не забравяме, че тя беше там, в болницата, до него и то след като по-рано през деня трябваше да изтърпи психо атаките на майката и дъщерята. Дори този факт сам по себе си е достоен за уважение. Емир трябваше да е до нея, а не до Руя (особено като се има предвид реакцията и поведението му спрямо нея преди това, позицията му по въпроса за бебето). Тя прояви голямо мъжество, нищо, че е жена.

А думите на Хулия, спомни си ги, да. Коя жена не би си задала тези въпроси, особено когато се страхува от истината за едно неродено още дете? А те и двамата се страхуваха.

# 628
 Иве,Невракова нерде сте,я махнете да ви вида през прозореца на Емко,че и той много любопитен кои били тия двечките Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Снежи благодаря Hug

# 629
  • Sofia
Г-жа Нервакова , k_kiara3  Peace
Тези нашите, така и не можаха да бъдат един до друг заедно в трудните си моменти. В тази конкретна ситуация Фериа постъпи по егоистично.Тя обеща да е до него, но ....пак се врътна и избяга.

Общи условия

Активация на акаунт