Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
За Лара да,там може да й избере дрехи,които й стават,но за Джансу ми стана интересно.

Можеха да измислят нещо:например,че на Джансу не й стават или де да знам.Май прекалено много задълбах в нещата  Laughing

# 121
  • Под Сините камъни
За Лара да,там може да й избере дрехи,които й стават,но за Джансу ми стана интересно.

Можеха да измислят нещо:например,че на Джансу не й стават или де да знам.Май прекалено много задълбах в нещата  Laughing
Еее тя Джансу даже не ги и пробваше  Grinning ще се престорим,че са и били малки  Mr. Green

# 122
Ирка, Hug вземам си скритичкото много ми е швакливо  Mr. Green

# 123
Обаче сега се сетих нещо,което друг път не ми е минавало през главата.
Как може дрехите на Джансу да са по мярка и на Фериха.  newsm78 Да не би да носят един и същи размер  Thinking  Laughing
Хахаха много интересно  Laughingи аз не съм се замисляла Laughingза мен е грешка/коя подред незнам/ на екипа Laughing
Не е грешка.Лара и даде дрехи от колекцията на майка и един вид да е жива реклама  Peace.Поне аз така разбрах
Това е отделно за Лара Laughingнали Фериха върна на праси дрехите и които носеше и после Лара и предложи за тези от колекцията Laughingмного ми е интересно как Пигита щеше да се навре в лилавата рокля Mr. Green

Булкааа Hug

# 124
Здравейте на всички. И честит имен ден на всички именници. Hug
Любовта е сляпа!
Любовта е сладка!
Любовта е колебание!
Любовта е горчива!
Любовта е дяволът!
Любовта е най - хубавото!
Любовта е най - лошото!
Любовта е въздуха!
Любовта е стресираща!
Любовта е болката!
Любовта е щастието!
Въпреки всичко ...
АЗ обичам Любовта, а ТИ обичаш ли я ... моя любов!

# 125
Булка, Hug ми лесно щеше да я цепне отстрани  Mr. Green

# 126

Сис,бая голяма цепка ще трябва да е  Laughing

# 127

еми тъкмо щеше да и се вижда свинския бут  Twisted Evil

# 128
ох ще се пръсна от гордост.....
Скрит текст:
сина ми е първи в едно съзтезание по математика за цяла Варна.....направо получих сърцебиенеееееее Crazy
Обичам си детето толкова толкова е отговорен и умен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почерпете се,надявам се да не ви подразня с  това мое спамене но треперя от вълнение ощеееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
направо плача ooooh!

# 129

еми тъкмо щеше да и се вижда свинския бут  Twisted Evil
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 130
Иве, как ще ни подразниш.На мама гордостта е той.Еййй браво,чак и мен ме зарадва Simple Smile Да ви е жив и здрав.

Вземам от почерпката веднага  Crazy  Simple Smile

# 131
Ива,браво да ви е жив и здрав  Peace ,ама да не си мислиш,че ще миниш само с тази почерпка  Blush

# 132
Иве честито на детенце и на вас като родители Hugвсе така да върви напред и нагоре Heart Eyes

Това е много хубав спам Heart Eyes

# 133
Иве, браво  Hug да ти е жив и здрав, да продължава в същия дух, да бъде на мама ГОРДОСТТА!  Hug Благодаря за почерпката   bouquet

# 134
Здравейте на страхотния екип,
И аз като новодошла искам първо да благодаря на всички момичета, които превеждат и редят субтитри, както и за чудесната организация и позитивния дух на темата. Чета ви от доста време и ми действате страшно позитивно, разтоварвате ме максимално, смея се и се забавлявам от сърце.
Бих искала да споделя и своето мнение за ФЕмир.
Моята фаворитка в двойката е Ферия. Страхотно много харесвам  играта на Хазал, и мисля, че Чаатай израсна покрай нея, и значително подобри играта си, достигайки върха си във втори сезон.
Уточнявам, че съм гледала сериите само до 57 вкл, която серия много ми хареса – не само се опознаха, но там показаха всичко – това,че се обичат безумно, че се мразят, и че не могат един без друг. Имаше ГНЯВ, ЛЮБОВ, ЛАСКИ, КРЪВ, ИНАТ, но мисля, че за Хазал това е най-силния и епизод в сериала – има невероятни очи – толкова изразителни и чувствени, така красиви, толкова харизматична е тази актриса /Определено смятам, че между двамата има нещо, като за мен Чаатай е бил доста по-хлътнал, на тя има друг вкус, въпреки че се е подала на чара му, личи си в някои епизоди, не може да има такова съвършенство, без истински чувства/.
Но любимката ми е Ферия, невероятна и както каза една мама тук, докато „не влезнем в нейните обувки“, нито можем да я съдим, нито да я обвиняваме. Мисля, че тя изстрада много повече, отколкото беше направила – не я оправдавам за лъжите, но съгласете се, че тя мълчеше и никога не каза аз съм Богата, вината я има, но това момиче с този потенциал, затворена в това семейство с тези разбирания и възпитание, мачкано непрекъснато /спомнете си Зехра, която винаги защитаваше Мехмед, независимо, че Ферия имаше право/, живяло в среда където момичето и жената са НИЩО, попадайки в богаташкия университет, почувства СТРАХ /а може би имаше и някакъв комплекс/, всички сме изпадали в ситуация, когато знаем, че лъжейки става по-лошо, но продължаваме да го правим. Споделям мнението, че ако Емир знаеше от самото начало, че е бедна, нямаше да и обърне грам внимание. Прости непростими неща, и многооо многооо го обичаше. За мен щеше да е интересно, ако наистина имаше истинска връзка с Левент /когото много харесвам/ или с този, който се появява нататък Явуз.
За да не прозвучи, че не харесвам ЕМИР, искам да кажа че е страхотен и много исках да бъдат щастливи, но Аксой явно не пожела /за мен той не харесва Хазал и го направи нарочно, въпреки че това му изигра лоша шега, видя се че без нея нещата не са така магически/.
Още веднъж благодаря на всички съфорумки, пожелавам на всички усмихната седмица!
 И ме добавете в списъка за Истанбул непременно!!!

Общи условия

Активация на акаунт