Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 922
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
от сутринта се каня да напиша нещичко и все изниква нещо!
С тази краста как ще се оправя не знам: имам една камара проекти с крайни срокове, а аз мисля само как да открадна две минути и да вляза тук за да прочета всичко:)
Както и да е! Ще се справям някак си:)

Благодаря ви за новата тема, за мненията, за страхотните клипове, които качвате!
Исках да споделя нещо, както споменах, но то му мина ред. Кой крив, кой прав - важното е, че  Фемир ни карат да премисляме отново и отново всичко през призмата на нашите собствени разбирания, възпитание, среда и поглед към света. Понякога дори забравям, че въпреки базиран на реалния живот, филма е все пак до голяма степен и художествена измислица.......

Нейсе, ще бягам, че ме чакат една камара задачки и се надявам да мога да ви изчета по привечер
P.S
дайте идея вие как се справяте с мъжете си, аз вече изчерпах всички запаси: то не беше работа, то не беше " и аз съм човек" , и какво ли още не... Rolling Eyes

# 136
 Релаксчеееее  Mr. Green
бира,Виски с камъни,мартини и вино.....за всеки вкус,но най-вече за всички дружки тук

Ох аз си получих добрата новина днес ....  Hug

# 137
  • Под Сините камъни
Иве браво на сина ти.Да вие жив и здрав!
iwa_de не се обяснявам.Взимам си лаптопа и се преселвам в спалнята,а той в хола и  телевизора е само негов. Mr. Green
Джейн добре дошла и от мен!

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:55 от Пепиту

# 138
Jane 2013, добре дошла  Hug

iwa_de, трябва да пипаш с желязна ръка,облечена в кадифена ръкавица  Grinning

# 139
Jane2013 добре дошла Hug

iwa_de  Hugаз с моя нам проблеми Laughingе от време на време му иде да ми счупи лаптопа Mr. Greenама му минава бързо Laughing

# 140
Скрит текст:
Здравейте момичета,
от сутринта се каня да напиша нещичко и все изниква нещо!
С тази краста как ще се оправя не знам: имам една камара проекти с крайни срокове, а аз мисля само как да открадна две минути и да вляза тук за да прочета всичко:)
Както и да е! Ще се справям някак си:)

Благодаря ви за новата тема, за мненията, за страхотните клипове, които качвате!
Исках да споделя нещо, както споменах, но то му мина ред. Кой крив, кой прав - важното е, че  Фемир ни карат да премисляме отново и отново всичко през призмата на нашите собствени разбирания, възпитание, среда и поглед към света. Понякога дори забравям, че въпреки базиран на реалния живот,
филма е все пак до голяма степен и художествена измислица.......

Скрит текст:
Нейсе, ще бягам, че ме чакат една камара задачки и се надявам да мога да ви изчета по привечер
P.S
дайте идея вие как се справяте с мъжете си, аз вече изчерпах всички запаси: то не беше работа, то не беше " и аз съм човек" , и какво ли още не... Rolling Eyes

Ивета не се справяме ей това е....ама с право моя е вече полудял като ме види да вися в тема,снощи дори надничаше....за сефте...откачих,ако ме види как съм облечена и кви ги плещя....художествена измислица ще стане реалност У НАС ooooh!

# 141
Добър Ви ден Hug и благодаря за кафетата, закуските, сладкото, и клипчетата.
Честито на празнуващите днес.
Ванина, много си пролетно-лятно облечена, честито.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:29 от Neidjal

# 142
Jane2013 добре дошла  Hug  Peace и се включвай по-често с коментари
iwa_de  Hug и аз нямам проблеми  Grinning, но има моменти, когато му писва наистина  #Cussing out, защото на ТВ от понеделник до сряда вечер и през останалото време на лаптопа, вися тук, как няма да му писна човек, незнам аз ако бях да негово място, сигурно нямаше да търпя  Sad Затова се опитва да балансирам, доколкото мога, защото ФЕмир е красна и ми е влезнала много, ядски много под кожата  #Crazy....

# 143
Много благодаря за топлото посрещане! Не можете да си представите колко зареждащо ми действате - около мен много лицемерие и завист, а пък сериала никой от моите близки  и приятели не го гледа- да им се чуди човек!!??

# 144
  • София
Добър ден на всички  Hug Джейн добре дошла, ако има още някой нов също добре дошли  Hug Тя и сестра ми не искаше да го гледа, а сега само пита няма ли нов еп. преведен  Mr. Green

# 145

Ивета не се справяме ей това е....ама с право моя е вече полудял като ме види да вися в тема,снощи дори надничаше....за сефте...откачих,ако ме види как съм облечена и кви ги плещя....художествена измислица ще стане реалност У НАС ooooh!

Joy Joy Joy

Наде Hug miss-sunshine  Hug

# 146
и от моето обкръжение никой не го гледа,саминко съм си....и ВИЕ разбира се,че направо щях да се пръсна ако трябваше да си изживявам всичко сама ooooh!

# 147
Един невероятен момент, техните чувствени погледи говореха вместо тях  Heart Eyes.....ох, колко са сладки, влюбени...няма нужда от думи, всичко каквото искаха да си кажат....показаха си го с поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...

# 148
ох, това облизване....получих сърцебиене.... Embarassed  Heart Eyes

# 149
Здравейтее.  Hug

Много дълги и интересни постове сте писали, браво.  Peace Беше ми интересно да прочета различни гледни точки.

Иве,  Hug браво на детенцето ти, да ти е живо и здраво, и да продължава да те радва.   bouquet

Вани,  Hug много ми харесаха новите ти дрешки.  Peace

Jane2013,  Hug добре дошла.

Около мен всички гледат сериала.  Laughing Семейство, приятелки.. та с тях си го коментирам също, но с вас е друго.  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт