Италия - 137 примадони

• 31 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Фио, аз за аспираторите не се обаждам, нямам особено опит с хубави, досега където и да съм позлвала/имала, все са ми бучели (но не съм обръщала внимание на марки). Предпочитам да затворя вратата на кухнята и да отворя прозореца, ако е тежко положението.

Льоли, мерси, че каза - мислех те какво ли става.  Peace Току-що гугълнах spontaneous breast enlargement  hahaha (нищо не излиза на прима виста).

# 706
  • UK
Льоли, мерси, че каза - мислех те какво ли става.  Peace Току-що гугълнах spontaneous breast enlargement  hahaha (нищо не излиза на прима виста).

Joy Joy Joy
Днес вече нещата се завръщат към нормалното.  Rolling Eyes Цецо ми вика: "Ама като те гледах, бях убеден, че нещо става, ама не смеех да ти го кажа."  Crazy

# 707
В ютуб има филмчета за естествено увеличаване на бюста чрез масаж. Кажи на Цецо, че е бил налучкал техниката, да не спира. Laughing

# 708
  • UK
В ютуб има филмчета за естествено увеличаване на бюста чрез масаж. Кажи на Цецо, че е бил налучкал техниката, да не спира. Laughing

ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Абе, БарбичJoy Joy Joy

Лени, чу ли, че снощи пък в София имаше концерт на Бон Джоуви? Само че приключил малко неочаквано- на Джон му се появила алергия и не успял да продължи. В моето сърце никой не може да надмине Депеш, това си е.  Grinning

# 709
Добре че ме подсети,щото юли незнам какво ще правим с Фа в Падерно.. Crossing Arms ooooh! Нещо знаеш ли за обществен транспорт до там ?

За годините на майка ти те питам,да видя дали сме наборки.. Joy

Относно капата -мерси за онлайн цените,но аз ви попитах /въпреки че никой не се изказа /,какви аспиратори имате в кухнята,заради опита ви с шума`. newsm78
Фио, не знам нищо за обществен транспорт. Освен влак да има до Rivera (това е, откъдето тръгва лифтът), ще проверя по-късно. newsm78

Майка ми е на 61, не ти е наборка. Simple Smile)))))) Миналата година излезе в пенсия.

А капата ми е от тия непотребните - малка, без комин и шуми. За големите капи не знам нищо, не съм се интересувала. Като за интензивността на кулинарните ми занимания, предпочитам да затворя вратата към хола и да отворя вратата към терасата, когато се случи да готвим нещо по-миризливо.

Е, каква е тая алергия, дето прекъсва концерт? Освен да е започнал да киха...

# 710
  • UK

Е, каква е тая алергия, дето прекъсва концерт? Освен да е започнал да киха...

Да, нещо такова. Гледах и клипчета, видимо не изглежда добре със зачервен нос. Казал е, че има алергия към студ, а снощи действително беше хладно. Да не говорим, че сега хвърчат и белите пухчета от дърветата във въздуха, аз преди имах подобна алергия, много е гадно наистина. И все пак са свирили повече от 2 часа.

# 711

ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Абе, Барбич!  Joy Joy Joy

Лени, чу ли, че снощи пък в София имаше концерт на Бон Джоуви? Само че приключил малко неочаквано- на Джон му се появила алергия и не успял да продължи. В моето сърце никой не може да надмине Депеш, това си е.  Grinning

Всичко знае Лени. Само не знаеше, че Бон Джови е група, мислих че е човек:) Дано му се оправи алергията, че май почва от София турнето Честно казано аз не съм фен , още от дете ми е голяма лигоч тоя човек, не харесвам балади, естради.. ( дано няма обидени). Депеш са друга атомна орбитала:))

# 712

Joy Joy Joy
Днес вече нещата се завръщат към нормалното.  Rolling Eyes Цецо ми вика: "Ама като те гледах, бях убеден, че нещо става, ама не смеех да ти го кажа."  Crazy

Цецо може и да се прави, щото аз помня един случай Джим Кери как увеличи бюста на Дж.Анистън:)) http://www.youtube.com/watch?v=V9IhMHPInVk

# 713
  • UK
Всичко знае Лени. Само не знаеше, че Бон Джови е група, мислих че е човек:) Дано му се оправи алергията, че май почва от София турнето Честно казано аз не съм фен , още от дете ми е голяма лигоч тоя човек, не харесвам балади, естради.. ( дано няма обидени). Депеш са друга атомна орбитала:))

И аз не съм фен. Съгласна.  Sunglasses

Моля се да имам мъж, който по нищо, ама по нищо да не прилича на Джим Кери.  Crazy Laughing Пък ако ще и бюстове да увеличава.

Ох, много ви е готина кулинарната страничка. Довечера ще имаме гости май и нещо от нея ще си открадна Wink.

# 714
Моля се да имам мъж, който по нищо, ама по нищо да не прилича на Джим Кери.  Crazy Laughing Пък ако ще и бюстове да увеличава.
И на мен ми е тотално непоносим и филми с него не гледам.

Бон Дожуви е и човек, и група. Simple Smile И него (тях) също не харесвам.

Нещо друго за хейтене има ли? Joy

# 715
  • Milano
О,оо Бон Джоуви много ги харесвам аз.

Каква естрада бе Лени? Това е рок-група. Бяха много известни и по наше тинейджърско време, няма как да не си ги слушала някъде. После Джон Бон Джоуви стана солист за известно време.
Ето една супер песен, а и Джон и Ричи са много готини пичове:

http://www.youtube.com/watch?v=eOUtsybozjg

Това Депеш мод пасти да ядат пред тях.

Отваряме спора... Laughing

# 716
Ми тя е толкова кичозна тази музика, че може и естрада да се нарече, съгласна съм с Лени.
Били основни представители на течението Hair metal, ще падна от смях. Laughing

# 717
  • Milano
Кво да слушаме - Бетховен ли?

# 718
Реджи,ти нищо не се изказа за капата - нали смени кухня тези месеци   Thinking

Благодаря на другите  Hug
Тралала,и аз отварям прозореца,ама през зимата изстивам ,и миризмата на ядене си остава за дълго. Немога да понасям да ми мирише на храна,след като съм се наяла. Затова и не харесвам изобщо кухните слети с хола... Naughty

Фей,естествено че ще ходи на ораторио / той много обича/,но то е май само до края на първата седмица на юли.
Ти нямаш ли капа` Rolling Eyes Разгледах сайта ти,слава богу там има и др.марки освен Фабер.

Льоли,ти трупаш в гърдите Hugа аз пък в кръста... Mr. Green Зашила съм се като бъчве.. ooooh! ooooh!- и то без никакви масажи.. hahaha

# 719
  • Италия
Кво да слушаме - Бетховен ли?

newsm10 smile3521 smile3534 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт