Италия - 137 примадони

• 31 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
А аз седя и заспивам пред компютъра. Снощи посрещнах семейството, от летището на Райън до вкъщи са нещо като два часа и половина. Прибрахме се в полунощ, децата бяха изпозаспали във влака, после обаче има едни 10 мин. пеш до нас... (има по принцип автобуси, ама по това време минават веднъж на час). На всичкото отгоре цяла нощ съм слухтяла да не се събуди някой  ooooh!, тъй че всъщност всички спаха сладко, само аз бдя  Tired. Като нищо на 50 ще съм се довела дотам, след един разговор с децата по телефона после да ги мисля цяла нощ  Rolling Eyes.
А и няма никой в института днес, няма за кого една кафеварка да пусна....

# 76
Бг майките на около 60, 60 и нещо са си за отделно психологи4еско проу4ване. Не знам какви истори4ески и социални фактори са си оказали влиянието, но за мен са пълна енигма. Да са ни живи и здрави  Heart Eyes

# 77
Тралала, не съм те виждала, но съм сигурна, че си много готина  Simple Smile
Иначе, международен ден на театъра.

Лени, може ли за почистване на кожено яке да ми искат по 50 евро!!! Моите в повечето случаи са вземани на оферта за по 80-90 евро, ако го почистя всичките къде ще му излезе сметката  Mr. Green Пращали ги в лабораторио и не знам какво още  Rolling Eyes
А с осветлението как процедираш? /при снимането/

# 78
Може и повече. Кожата се дава навън и искат майка си и баща си:) Перат ги със специални разтворители, защото разтворителя за лавасекко ги унищожава. Може да стигне 60-80-100 евро...зависи. Моята цена е 45 евро ( това за яке, т.е най-елементарното), но плюс минус 5 евро сигурно не е кой знае каква разлика:)

Само естествено осветление, никакви светкавици и изкуствено осветление. И ръчни настройки ( колкото ги има, на моят има въпреки че е 'сапунерка' все пак някакви ръчни и са що годе добри, но вече не са задоволителни:)
Какво искаш да снимаш? /и с каква камера, кажи повече/

# 79
  • UK
А аз седя и заспивам пред компютъра. Снощи посрещнах семейството, от летището на Райън до вкъщи са нещо като два часа и половина. Прибрахме се в полунощ, децата бяха изпозаспали във влака, после обаче има едни 10 мин. пеш до нас... (има по принцип автобуси, ама по това време минават веднъж на час). На всичкото отгоре цяла нощ съм слухтяла да не се събуди някой  ooooh!, тъй че всъщност всички спаха сладко, само аз бдя  Tired. Като нищо на 50 ще съм се довела дотам, след един разговор с децата по телефона после да ги мисля цяла нощ  Rolling Eyes.
А и няма никой в института днес, няма за кого една кафеварка да пусна....

Май назрява нуждата от автомобил  Grinning Ти караш ли?
Като слушам теб и като знам какви истински неща имаш в живота си, почвам наистина да се чудя кво толкова съм се вързала за тази работа и толкова емоции й отдавам, много глупаво наистина.  Hug

# 80
За какво точно се вайкате вие, на мен един приятел ми изпрати 3 мои стари снимки и направо изпадам в депресия - аз съм се сбабичосала  Shocked

# 81
Май назрява нуждата от автомобил  Grinning Ти караш ли?

Имам книжка, но не карам, трябва да изкарам опреснителни курсове първо. А преди това трябва да родя... ще мине още малко време, повече, отколкото ми се ще, но назрява със страшна сила  Laughing.

Льоли, и семейството е важно, но и работата е важна. Именно затова е толкова труден балансът между тия две толкова важни неща  Mr. Green.

Лени, мъжът ми днес си купи дънки и е преживял стрес, че вече не се чувства удобно в младежките модели на Зара и Н&М, и че ще трябва да мине вече на магазин "средна възраст". Наложи се да го утешавам, че скоро ще почнем пак да се подмладяваме. Както с всичко останало - още малко, и ще си вземем кола, още малко, и ще си намерим хубава работа, още малко, и ще почнем вече да се подмладяваме, стига сме остарявали  Sunglasses Laughing.

# 82
мани мани затова мразя стари снимки

# 83
  • Milano
Тралала, докога ще работиш?

Сонита, аз се чудих какъв ли имен ден е днес след поста ти и гледам няма в Бг, тук на календара ми излиза С. Руперто, а ти си имала впредвид театъра.

Майка ми ми е майка, не ми е приятелка.
Хареса ми последното изречение от поста на Фио, защото и аз точно така действах, не заради майка ми, а заради баща ми. Той все викаше : Ама как сами момичета на море, там кой знае какво ще правите? Mr. Green
Добре, че майка ми ме подкрепяше и казваше: Тя ако иска да направи нещо и тук ще го направи.

И затова обявавах: утре отиваме на море, ще се върнем след един месец.

Льоли, сега като се ''оказа'', че гаджето не е шофьор, а менаджер, т.е. добре е случило гарджето, майка ти не промени ли мнението си (или баща ти беше разочарования?)

# 84
Тралала, докога ще работиш?

Реджи, докато мога Simple Smile. Надявам се поне докъм края на юни да изкарам. Налага се де, затуй се и надявам. Но тя моята работа е такава, че принципно мога и вкъщи легнала да си я върша, не е страшно.

Льоли, аз пък щях да питам какъв спорт е тренирал.

# 85
  • UK

Льоли, сега като се ''оказа'', че гаджето не е шофьор, а менаджер, т.е. добре е случило гарджето, майка ти не промени ли мнението си (или баща ти беше разочарования?)

Сега реши- от една снимка- че бил малко "дебел".  Shocked Ужас ти казвам.

Тренирал е волейбол до 18 години, дори е бил в младежкия национален отбор (за кошмар на майка ми е учил в Спортно училище, като баща ми  Joy), след това е получил травма и е станал IT  Grinning.

# 86
:.

Лени, мъжът ми днес си купи дънки и е преживял стрес, че вече не се чувства удобно в младежките модели на Зара и Н&М, и че ще трябва да мине вече на магазин "средна възраст".

И аз съм в подобна криза,само че още по-депресираща,защото от "средна възраст" трябва да премина май на дрехи за "прилични жени на 50 " #Crazy ooooh!....
Напоследък много се промених и физически  и старите ми, все лепнали по мен дрехи,сега ми седят меко казано ужасно  Sick

# 87
  • Milano
Фиоооооо, дрън-дрън на търкалета. Какви ги ръсиш...нали сме те виждали каква си спортна мацка, вече взе и халюцинации да имаш. Я, марш малко по магазините в Милано...да се съвземеш.

Сега реши- от една снимка- че бил малко "дебел".  Shocked Ужас ти казвам.

Тренирал е волейбол до 18 години, дори е бил в младежкия национален отбор (за кошмар на майка ми е учил в Спортно училище, като баща ми  Joy), след това е получил травма и е станал IT  Grinning.

Льоли, не е истинааа (май търсят под вола теле).

Като каза за спорта...още по-симпатичен ми стана (въпреки, че не съм го виждала), но той ще да е малък и няма да го познавам иначе и аз ''познавах'' Mr. Green от младежкия национален отбор и главно от Левски. В кое спортно? На бул. България ли? Незнам що си реших, че няма да е чорбар Mr. Green

# 88
  • UK
regi, в ЦСКА е бил, и аз съм разочарована  Confused В Спортното "Владимир Стойчев" (не знам има ли и друго) е учил.

# 89
  • Milano
Аз по имена не ги знам. Сега видях, бившото ''Чавдар''.

Льоли, затвори едно око Laughing...всички сме ''грешници'' Laughing

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 18:23 от regina di cuori

Общи условия

Активация на акаунт