Италия - 137 примадони

• 31 725
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Фей,да 40 е, но при нас е на стената и е добре да големината на хола ни.

# 241
  • в едно миланско село
Фей,да 40 е, но при нас е на стената и е добре да големината на хола ни.

ама не се оправдавай, моля те, проблемът е в моя телевизор (пряко и преносно  Laughing)

# 242
Цитат
амиами  Laughing
Точно те. Laughing

Нашето тв май е 42", ако не се лъжа (преди 6 г. сме го купували и не помня вече), но виси самотно на една голяяяма стена. Все се каня да му закача някакви картинки наоколо... излиза, че от 6 години се каня. ooooh!

# 243
Ето ме отново

Феиам,
аз й правя абонамент за телевизия през Интернет, много е удобно, защото плащам само за месеца/седмиците които е тук , снабдявам я с един лаптоп и слушалки и пускам. Това е голям дюшеш, защото тя обикновено след седмица вече се поизнервя и се заглежда във всичко, а и вече приказките сме ги изприказвали та има поводи за нови:))

Днес се върнах на моя френски макаронен чалиндж, по един много случаен повод - имах неблагоразумието да спомена пред една приятелка, че 'мога да правя' и въпреки, че казах, че не ми се получават всеки път вчера ме спря на улицата една друга ( чула) и ме помоли да опитам да й направя. И аз взех продукти и от оня ден съм пак в читанката, днес направих 1вия опит и ето какво се получи  Heart Eyes
Но ще мога да кажа, че съм 'хванала цаката' едва когато няколко поредни пъти се получи...

# 244
Лени,браво,чудесни са

# 245
  • Torino,IT
Лени, браво,и на мен много ми харесват. Аз за пръв път опитах макаронс миналата коледа в милано, когато тествахме новата трата от торино с итало. Не знам дали знаеш може и да кажа познати неща, ови в нета има много силиконови разграфени тавички за макарони. Аз не съм правила въпреки че много се изкушавам

# 246
аз имам силиконов мат за макарони, обаче са по 4 см. много големи стават

Харисън Форд е жури на  Амичи:)

# 247
Вчера толкова много спах, че днес се ококорих рано-рано. Shocked

Лени, браво, много професионално си се справила! И сега на тази жена ли ще ги дадеш?

Феиам, това?

# 248
Добро утро! И аз съм отрано "ококорена", ама Барбич, Фейам вече я беше показла тази масичка...  Rolling Eyes Laughing

Да, в подтекста на горното изречение, или по-точно в неговата несвързаност, можете да дочетете това, което щях да казвам - снощи гледах филм до 2 през нощта, което никога не си го причинявам...  Shocked. А днес ме чака едно чистене... с децата при това!

# 249
Добро утро! И аз съм отрано "ококорена", ама Барбич, Фейам вече я беше показла тази масичка...  Rolling Eyes Laughing

Мъ, така ли? Ще се връщам да чета. Embarassed Недовиждам.

# 250
# 251
Добрутру.

Слънчево е днес и не смея да се надявам че пролетта идва...

Лени, браво, много професионално си се справила! И сега на тази жена ли ще ги дадеш?

Да, само че не мога да ги докарам 30 засега и тази вечер продължавам . Има много 'фира'
защото още не съм уцелила точно всичко. Довечера ще им занеса 2-3 готови, така че да видят какво става, защото ако не ги харесат да имат време да измислят нещо друго.

# 252
  • UK
Цитат
Здравейте аз съм от Стара Загора ,случимисе едно мн. интересно посещение  на фризиор,таи като брат ми живее в София той ми препорача да отида при Тони неговият далгогодишен фризиор обадих се бях посрещната с огромно внимание и ме направи страхотно. Имаше също една жена там която пиеше кафе,явно тяхна позната и докато чаках ми гледа на кафе и после ми направи бърз хороскоп по дните и датата на раждане ,направо ме разби всичко ми позна къде и какво работя направо ми говори по имена описа ми хора от колегите ми,кога щте се омъжа и дори за плануваното ми пътуване до Италия ми каза!!! Само едно нещо ме стресна като ми каза че няма да се омъжа за сегащният ми приятел и дори ми каза името на бадетият съпруг ,каза че ще имам блиснаци момче и момиче Smile и позна че аз сам близначка сащо.За бадещето незнам ,но за миналото и настояштето всичко! Мога да оставя телефонът и 0886729148,но ме предупреди минимум 1-2 дена по-рано да и званкам понеже работи савем друго и пари неизка  колкото реша толкова и оставих!!!  Надявам се да съм била полезна ,но това ми беше най-интересното ходине на фризиор! Поздрави Иванна Smile
#Crazy
Добро утро с нещо свежо от "Красивите мами"  Joy
А в Италия има ли такива фризИОри?

# 253
Льоли, тушè  Joy.
Много непосредствена млада дама  Laughing.

# 254
Мен тук в Италия ме е спирала на улицата една бабетка от Наполи да ми гледа на ръка. Не нам дали там са честосрещани или по случайност се случи неаполитанка. Във всеки случай всичко ми позна! Позна, че съм замесена в любовен четириъгълник, където трима мъже вените ще си прережат от любов по мене, но аз нито един не обичам истински. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт