Звездни компромати - 168

• 56 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Berlin
Даа, това о четох сутринта. Еми, 25 години хич не са малко стаж в един сериал. Simple Smile Той наистина ли няма свършване? Аз се чудя Стефани как още издържда там. Laughing

# 331
  • София
Скрит текст:
Тонка и аз съм 175 /65, но да ти кажа стана ли 60 и всички ми казват, че изглеждам ужасно. Представях си те много мъничка Simple Smile Поне руса ли си? Ако кажеш, че не си и руса ще се беся, ще се давя. Нищо не познах
Скрит текст:
Как мъничка бре - цяла кобила съм!  Mr. Green Никакво бесене и давене обаче - блондинка съм. И отвътре и отвънка.  Laughing
Този култов сериал Дързост и красота е подигравка към излъгалите се да го следят.  Whistling

# 332
  • София
Оставете К.К.

Ето ви една тъжна новина http://novinite.bg/articles/19064/Ubivat-Rich-Forestar-v-6384-i- … Darzost-i-krasota

Просто не знам сега какво да правя  newsm50
Joy Joy Joy
Егати, отворих линка с буца в гърлото какво ли ще прочета...

# 333
  • До морето
Оставете К.К.

Ето ви една тъжна новина http://novinite.bg/articles/19064/Ubivat-Rich-Forestar-v-6384-i- … Darzost-i-krasota

Просто не знам сега какво да правя  newsm50
Joy Joy Joy
Егати, отворих линка с буца в гърлото какво ли ще прочета...

Еми, малко ли е? Въпреки, че за нас българите има утеха - ние сме с около 3000 епизода назад  Joy И пак добре, че не е Брук, щото Форестър69 нямаше да го преживее  bishop

# 334
  • София
...
И пак добре, че не е Брук, щото Форестър69 нямаше да го преживее  bishop
Не знам за какво говориш изобщо.  baby_neutral Баба ми го следеше това чудо преди повече от осем години, преди да умре. Информацията ми е от тогава - Рич и Брук пак си присъстваха, де.

# 335
Познайте коя е певицата:

http://prikachi.com/images/668/6052668n.jpg

# 336
  • София
Бих казала Шакира, но предполагам, че е някоя родна чалгаджийка?!  Crazy

# 337
  • До морето

Шакира?

Форестър69 еедин потребител тук, чийто идеал за красота е Брук Лоугън! И всички други представителки на женския пол са само бледа нейна сянка. Вихри се предимно в подфорум Кино и Телевизия  Wink

# 338
  • До морето

Тонка, ориентирай се по потника моля те. През 97ма, когато е правена снимката D&G не бяха популярни у нас  Mr. Green

# 339

Уоу, Тони позна веднага  Grinning Точно тя е, доста се е променила наистина. И аз едва я познах, а уж съм физиономист .

# 340
  • Стара Загора
На Шакира ми прилича!!

# 341
  • София
Отивам ритуално да се гръмна! Извинявам се официално на Шакирчето, която ми е любимка, че я сравних с родна чалгаджийка от близкото минало.  Blush

# 342
И на мен ми напомня на фолк певица, особено позата... Party

# 343
# 344

Общи условия

Активация на акаунт