Звездни компромати - 168

• 56 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
В едно от тукашните списания пише,че Кимбърли(Ким) Кардашян е достигнала 200 паунда,което е 90 килограма и напълно е възможно с оглед това,колко се е наляла последните месеци.Не я намирам за неприятна,смешна гледка(дори и да не беше бременна),някак си й ходят повече килограми - сочна мацка.

Терминът й(според Пийпъл) е за началото на Юли... чак. Grinning

# 691
Боже,какво ли ни чака да видим до юли Shocked

# 692

Сериалът Джесика Симпсън 2  Laughing

# 693
# 694
пу! първа да заподозря Джесика Биел в бременност. Много подозрително издута туника.
Страшно ги харесвам с Джъстин Тимбърлейк и сигурно децата им ще бъдат големи сладурковци. Hug Peace

# 695
Лиз и Шейн като Тоца и Сашо са позирали.

# 696
# 697
# 698
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много интересни снимки, повечето не ги бях засичала Party

# 699

Сериалът Джесика Симпсън 2  Laughing

Ще задмине Джесика Peace
Как въобще някой може да се съмнява, че К.К. е бременна  Rolling Eyes - просто ѝ личи отвсякъде. За разлика от Бионсе Whistling

Октопод с рокля, много хубави снимки! Peace

# 700
  • Варна
Бен Афлек е роден 1972г., снимката едва ли е от 1977, тогава е бил на 5г.  Simple Smile

# 701
  • bad@ss
Наистина, много хубави снимки  Simple Smile

# 702
# 703
В едно от тукашните списания пише,че Кимбърли(Ким) Кардашян е достигнала 200 паунда,което е 90 килограма и напълно е възможно с оглед това,колко се е наляла последните месеци.Не я намирам за неприятна,смешна гледка(дори и да не беше бременна),някак си й ходят повече килограми - сочна мацка.

Терминът й(според Пийпъл) е за началото на Юли... чак. Grinning

Ким на последните снимки с кремавата рокля много ми харесва. Красива, бременна жена  Heart Eyes Не може всички да качат по 14кг докато са бременни  Tired Човек като ви чете, ще реши, че на Джесика Симпсън и Ким Кардашиан им е цел да станат по 120кг и че се състезават коя ще напълнее повече, все едно го искат  Shocked То, ако беше концерт пожелание ... И това форум bgmamma ли е извенете или аз бъркам?  ooooh! Все си мълча, ама тоя път не издържах. За мен като жена, по-красива гледка от бременна жена няма  Heart Eyes

# 704

Общи условия

Активация на акаунт