Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Една майка тук е с много добри впечатления от госпожите. Голямото и дете е било при тях и сега малкото пак ще е там. Дано да се включи самата тя
.................
Аз искам да попитам как стои въпросът с преместване /евентуално/ на дете от една в друга група в дадена градина. Или е по-добре да си заявиш желанието за определена група още сега, преди да са сформирани групите?

# 646
Да това искам и аз да разбера... В Андерсен няма възможност за избор на групи и се чудя къде ще попаднем.

# 647
А някой скоро минавал ли е към филиала на Андесен? Сега чета статия от началото на годината в която е написано кои градини ще се ремонтират. На Андерсен филиал пише - нова сграда. Да не би да са решили да я събарят?

# 648
Да това искам и аз да разбера... В Андерсен няма възможност за избор на групи и се чудя къде ще попаднем.
Разбира се ,че има възможност .Аз лично си подадох молба за такъв избор и ми я входираха ,имаше срок за това .Друг е въпроса дали ще бъде уважена ,но по принцип се съобразяват.
Някой проверил ли е в Андерсен дали са изнесли вече списъците с разпределените деца по групи?

# 649
Ами аз лично попитах дали има такава възможност- казаха ми не.

# 650
Аз като отидох с документите да записвам дето си носих и молба свободен текст с желанието.Взеха ми я веднага без какъвто и да е коментар и отделно ми я входираха с номер .Приятелките ми всички така направиха и аз бях подготвена ,не съм питала но знаех ,че ако държиш на конкретна група или госпожа така се прави.Естествено не казват ,тъй като им става много сложно . Peace

# 651
Т. е имаме право да избираме, но не ни информират за това, така ли?
Кое му е сложното да бъде детето записано в дадена група не ми е ясно

# 652
  • Бургас
Писахме подобна молба за каката през 2010-та, входираха я и не се съобразиха с писаното в нея.
Този път писахме за малкия - ще видим какво ще стане.
Иначе списъци в Андерсен няма, срока за записване на приетите с трето класиране е днес. Така че, тепърва ще чакаме списъци с разпределението по групи.

# 653
срока за записване на приетите с трето класиране е днес. Така че, тепърва ще чакаме списъци с разпределението по групи.
На мен ми казаха след средата на август, че ще изнесат информация за групите в сайта на градината и на табло на видно място в самата градина

# 654
Т. е имаме право да избираме, но не ни информират за това, така ли?
Кое му е сложното да бъде детето записано в дадена група не ми е ясно
Ами сложно им е като предпочетат повечето една и съща госпожа .А иначе оправят си познатите и всички останали просто ги разпределят  с копи пейст ,не се занимават да четат молби .
Имаме право щом ни приемат молбите!

Писахме подобна молба за каката през 2010-та, входираха я и не се съобразиха с писаното в нея.
Ами всеки неприет може да се заяде да му покажат 30 бр молби преди неговата и защо не е приет.Както и да е ,и моята голяма дъщеря бе там ,попадна на случаен принцип при най-утрепаните госпожи ,изключително недоволна останах и затова сега реших да имам мнение къде искам .Пък всичко е късмет!

# 655
Ами всеки неприет може да се заяде да му покажат 30 бр молби преди неговата и защо не е приет.Както и да е ,и моята голяма дъщеря бе там ,попадна на случаен принцип при най-утрепаните госпожи ,изключително недоволна останах и затова сега реших да имам мнение къде искам .Пък всичко е късмет!
[/quote]

Извинявай, но какво имаш предвид като казваш утрепани госпожи. Как точно те подразниха....
Аз до колкото съм чувала и чела тук, госпожите във филиала били супер и за това не знам какво да мисля и къде е по- добре да бъде. Иначе не знам нищо за нито една от госпожите....

# 656
С имена няма да ги споменавам понеже още са там .Едната не успява с дисциплината,само крещене по цял ден,което за моето дете не одобрявах ,не беше чувало така да се крещи и дърпат уши по цял ден.Другата мн ги държеше тихо и кротко седяха ,беше им взела страха,но беше мудна и мързелива ,не и се занимаваше ,камоли да ги учи .Тази същата съвсем наскоро имаше мн сериозрн гаф ,който потулиха да не се разчуе ,но не я изгониха.Говоря от мое лично впечатление ,съобразено с моето дете ,което е тихо и кротко.Но и др майки бяха мн разочаровани.

Да верно е ,че във филиала има страхотни госпожи ,но с въпроса с ремонта и местенето на деца не ми допадна.
Факт е ,че директорката всяка година размества госпожи .Сега цялата суетня е покрай детето на кмета ,да видим кои ще са решили че са най -кадърни!

# 657
Сега цялата суетня е покрай детето на кмета ,да видим кои ще са решили че са най -кадърни!
Детето на кмета ли ще е лакмус за кадърни учителки Tired
....................
Някой знае ли кой реди групите? Казват ми, че са директорките, а аз си мисля, че госпожите си избират /познатите/ деца, останалите си ги разпределят на случаен принцип

# 658
В Андерсен доректора решава всичко,госпожите са без глас за всичко.

# 659
Аз специално от Кръстева(директорката) останах с добри впечатления.И от градината като цяло.Имахме разговор още при записването,не ни е отказала напротив даже ни съдейства.
pashic
Би ли ми писала на лични точно от кои учителки не си доволна,щом не искаш да им кажеш имената в групата.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт