Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
От снимките оставам с впечатление, че в Златното ключе май са с униформи. Така ли е или бъркам? Има ли градини, в които има униформи за децата?

# 436
От горната статия-395 свободни незаети места-поне да ги обяват къде са,за да не се дразнем излишно,тези които не сме приети,за Второто  класиране обаче не са написали кога ще обяват другите свободни места ,дали точно в 8:00.

# 437
момичета дайте малко инфо за ОДЗ №9 Делфин.Изследванията ще се правят септември месец и в деня на постъпване ли ще се носят в градината,белешка от работата искат ли и каква е в същност тя,резервни дрешки всичко това в деня на постъпване ли ще се носят или преди това  newsm78

# 438
  • Пловдив
момичета дайте малко инфо за ОДЗ №9 Делфин.Изследванията ще се правят септември месец и в деня на постъпване ли ще се носят в градината,белешка от работата искат ли и каква е в същност тя,резервни дрешки всичко това в деня на постъпване ли ще се носят или преди това  newsm78

За всички детски заведения изследванията важат еднакъв период от време.Правят се 3-5 дни преди постъпване и се носят заедно с амбулаторния картон на детето.Тогава се носи и багажа - дрешки, бельо, пантофи, вода, пижамка.
За конкретното ОДЗ Делфин само не мога да кажа искат ли белеЖка от месторабота, но винаги може да се пита по телефона.

# 439
момичета дайте малко инфо за ОДЗ №9 Делфин.Изследванията ще се правят септември месец и в деня на постъпване ли ще се носят в градината,белешка от работата искат ли и каква е в същност тя,резервни дрешки всичко това в деня на постъпване ли ще се носят или преди това  newsm78

За бележка от месторабота - да, има го в изискванията и аз занесох. Вчера записах моята госпожица в градината (записването за градина става при директорката с работно време от 8 до 16:30, за ясла - при старша сестрата).
Дрехи - в деня на постъпване - по ваша преценка по колко бройки, но аз на моята съм й сложила от всичко по две  Simple Smile . За изследванията са ти казали.

П.С. Сега погледнах че и твоето дете е колкото моето, ако посещавате яслата, трябва да си вземете служебна бележка, че посещава яслена група към ОДЗ-то (взима се от касиерката  Simple Smile ).
Да не се окаже, че децата ни са в една яслена групичка  Mr. Green . Ние сме в четвърта яслена (с госпожа Станишева).

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 14:31 от *Jerry*

# 440
От снимките оставам с впечатление, че в Златното ключе май са с униформи. Така ли е или бъркам? Има ли градини, в които има униформи за децата?

Да, с униформи са. Родителите гласуваха и решиха да са с униформи децата. Разбира се, няма как да те принудят да си облечеш детето в униформа, ако не искаш.
В случая аз не исках, съответно детето ми няма униформа.
Според мен не е правилно. Лично мнение, за което се обосновах в градината.

# 441
  • Burgas
И ние се записахме, не съм носила бележки от месторабота....нито от яслата Simple Smile

# 442

За бележка от месторабота - да, има го в изискванията и аз занесох. Вчера записах моята госпожица в градината (записването за градина става при директорката с работно време от 8 до 16:30, за ясла - при старша сестрата).
Дрехи - в деня на постъпване - по ваша преценка по колко бройки, но аз на моята съм й сложила от всичко по две  Simple Smile . За изследванията са ти казали.

П.С. Сега погледнах че и твоето дете е колкото моето, ако посещавате яслата, трябва да си вземете служебна бележка, че посещава яслена група към ОДЗ-то (взима се от касиерката  Simple Smile ).
Да не се окаже, че децата ни са в една яслена групичка  Mr. Green . Ние сме в четвърта яслена (с госпожа Станишева).
не ние не ходим на ясла  Wink отидох да си го запиша но директорката я нямаше и старшата ни записа,но не разбрах кога трябва да занеса изследванията дали след 1-ви септември когато било приемането или на деня на постъпване,каза ми,че тя отговаряла за яслата и да съм ходела някой път да питам директорката как точно седят нещата  newsm78 Нито познавам госпожите,нито нищо  Confused като му дойде времето ще ги научим,сега се моля само детето да свикне лесно,че не знам,както ми е срамежлив и дръпнат....само двамата се гледаме и не се е отделяло дори за 5 мин от мен... Sad

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 09:10 от meryyy_84

# 443
Привет майчета Simple Smile Има ли някое детенце ходило или сега да е прието в ЦДГ 14 Здравец.?Ако може да сподели дали са доволни детското заведение newsm78.И още нещо да питам,може ли да ми кажете какви документи освен бележката за данъци са нужни за записването Embarassed,назад в темата беше коментирано но не можах  да го намеря Rolling EyesБлагодаря ви предварително

# 444
  • Бургас
Копие от акта за раждане на детето, копие от личните карти на родителите и оригиналите за сверка.

# 445
Здравейте,
знаете ли колко деца ще бъдат във филиала и колко в основната сграда на Андерсен? Има съобщение за бюджет 2013 на общината че филиала ще се ремонтира и ми е странно какво ще ги правят децата от там.

# 446
Записахме се във вторник . Оказа се ,че и на нас ни искат служебна бележка от работата ,но не веднага казаха до месец да я занеса,за да я прекрепели към досието на детето .
Тайничко се надявах възможно най-скоро да почне ,но чак на 15-17 септември  Tired
Добре ,че има ,кой да я гледа ,че от другият месец съм на работа .
Директорката ми обясни някои неща ,само забравих да питам таксите кога се плащат и къде ?

# 447
  • Пловдив
Таксите се плащат в градината, от 1-во до 10-то число.

# 448
Онзи ден записах дъщеря ми в яслата. Т.к. мисля да я пусна чак април 2014, живот и здраве, от яслата ме посъветваха, да попитам в НОИ, дали мога да се възползвам от 50% от майчинството за втората година, за периода в който малката реално не ходи на ясла, т.к. ще се върна на работа и за втората година ще организирам бабите да се грижат за нея, докато преценя, че мога да я пусна на ясла.
Въпроса е, някой правил ли е такава "гимнастика"?

# 449
Онзи ден записах дъщеря ми в яслата. Т.к. мисля да я пусна чак април 2014, живот и здраве, от яслата ме посъветваха, да попитам в НОИ, дали мога да се възползвам от 50% от майчинството за втората година, за периода в който малката реално не ходи на ясла, т.к. ще се върна на работа и за втората година ще организирам бабите да се грижат за нея, докато преценя, че мога да я пусна на ясла.
Въпроса е, някой правил ли е такава "гимнастика"?
Директорката трябва да е на ясно с тези неща.... Ще си взимаш майчинството докато детето реално тръгне на градина преди да навърши 2 год. На първия ден в който детето тръгне (независимо кога е записано) на градина те подават информация в НОИ.

Общи условия

Активация на акаунт