Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 928
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Аз днеска подадох, казаха във вторник. Нямаше опашки ,по човек на гише . Имат обедна почивка от 12.30 - 13.15 .
 Чудя се защо ,след като в сайта на общината не пише ,че трябва служебна бележка от работата ,защо някъде искат ? Нали вече не дават точка за работещите родители ? Все пак се обадих в счетоводството да ми пуснат ,дане би в последният момент и на мен да поискат ...

# 421
  • у дома
Аз бих проверила в правилника на съответното ЦДГ, за тези удостоверения за месторабота. Моя мъж работи в  компания с 3000 човека и удостоверението, когато записвахме голямата го чакахме 1 месец! Тези удостоверения не са необходими при записването в Андерсен.
http://www.zonaburgas.bg/?p=63966 - предпоследния абзац за филиала на Вълшебство ме хвърля в размисъл  Thinking

# 422
Това за филиала нещо не е много добра идея според мен,
строителството може да отнеме дори година, а пускането още половин отгоре.
с нашите Бг темпове на работа и спазване на срокове

# 423
  • у дома
Аз сроковете не мога да коментирам, но приема как ще стане - ще пуснат пак електронната система специално за този филиал ли?А тази проверка е показна акция, пиар, за да се подкрепи другата електронна система за училищата, мое мнение...

# 424
  • Пловдив
Точно бившето Пето РПУ е на място, крайно неподходящо за ДГ- подпочвени води..

# 425
много си права
родителите на първокласниците са луднали с тази нова система Simple Smile

относно тези нови места нямам идея съмнява ме да пуснат системата само за тази градина
по-скоро ще може да се прехвърлят деца който са в район, а ходят на градина в друг
и деца останали без място в дг
бяха казали че още отсега класираните във Вълшебство ако искат могат да дадат заявка за филиала, но трябва да чакат когато го отворят което за мен е безумие.

Детето е записано в ЦДГ 6 "Вълшебство"
ние сме вече записани

# 426
  • у дома
Ми сградата, Ванюш  - едни малки стаички, сиво,  тъмно ....Shocked Голямо къртене ще падне ... И ще направят един ремонт и после всеки 4 години, родители ще "даряват" по един ремонт...

# 427
  • Пловдив
Да, сградата е трагедия, влизала съм преди да родя, като ми крадаха климатика в стария апартамент  ooooh!..Трябва да къртят до фасада  и наново, иначе не виждам как ще стане ДГ там.

# 428
  • Бургас
В "Раковина" не искат служебни бележки от работата, оригинал от акта за раждане и оригинални лични карти. Записването става само с копия от необходимите документи.

# 429
Бележките бяха готови(били са готви и вчера),вече сме записани в Андерсен.
Директорката е много разбрана.

# 430
  • Бургас
Ако не съм в грешка, удостоверението за работа е само за яслата.

# 431
Много съм доволна от проверките, в които участват родители. Какви ли не градски легенди /и не само/ за подкупи и връзки има. Сега, който иска отива и вижда на място как става класирането
Благодаря, че споделяте в коя градина какво се иска за записването

# 432
Здравейте,
искам съвет. Искам детето ми да бъде  в Андерсен градината, не филиала. Казаха ми че зависело от директорката това и ако искам да говоря с нея. Та има ли смисъл, разбран човек ли е тя?

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 16:56 от Mravchica

# 433
Ако не съм в грешка, удостоверението за работа е само за яслата.
Не мисля, в Звънче искат само оригинали и копия на 2 ЛК, акт за раждане и бележките за данъци. Питах изрично за бележка от работодателя - не искали..

# 434
ето и малко инфо за неприетите като нас на първо класиране
http://www.burgas.bg/index.php/bg/news/details/1/15302

Общи условия

Активация на акаунт