Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Мами, случайно да има в момента някакъв актуален вирус, характерен с обилно изпотяване по тила. Мисля  че дететодокара нещо от градината и всички се натръшкахме.

# 406
Мерси, Катенце Simple Smile

# 407
  • Пловдив
Мами, случайно да има в момента някакъв актуален вирус, характерен с обилно изпотяване по тила. Мисля  че дететодокара нещо от градината и всички се натръшкахме.

Има, има.От вчера синът ми е с такова изпотяване, през деня е кашлял, а снощи вдигна и Т. Tired

# 408
  • Бургас
Бързо оздраване ви пожелавам. Но ако е същия вирус като нашия да знаеш, че е много упорит. Щом мъжа ми дето  боледува много рядко и леко не стана няколко дни от леглото.

# 409
  • Бургас
Здравейте,
в нашата детска градина ще правят саниране лятото и отсега се опитват да убедят колкото се може повече родители да намерят къде да пращат децата, защото щели да затворят, щяло да има само една сборна група евентуално, и то за два месеца.
Знаете ли как точно стоят нещата в такъв случай? При положение, че градината е с 200 деца, да речем, 100 да успеят да накарат да ги приберат, как точно биха направили една сборна група? Могат ли просто да затворят градината без алтернатива за работещите родители?

# 410
Здравей Алина,
ако  не се разберете, може да подадеш жалба до общината. Преди две години когато санираха ОДЗ 14 имаха същия проблем, но от общината веднага намериха място в близката детска градина.

# 411

Ние го изкарахме миналата седмица,
вечерта ми вдигна и 38 градуса еднократно и обилно се потеше на тила

# 412
  • Пловдив
Бързо оздраване ви пожелавам. Но ако е същия вирус като нашия да знаеш, че е много упорит. Щом мъжа ми дето  боледува много рядко и леко не стана няколко дни от леглото.

Благодаря ти, тъкмо направихме месец без болнични и пак с нова сила  Crazy

# 413
месец- това и в най- смелите ми мечти го няма.. Crossing Arms

# 414
  • Бургас
месец- това и в най- смелите ми мечти го няма.. Crossing Arms

И в моите. Sad Но пък за сметка на това зимата цели три месеца (от декември до март) си стоя в къщи. Дано с градината поне прокопсаме.

# 415
  • Бургас
Момичета, не знам как издържате психически на тези чести разболявания. Аз вече получавам нервна криза и депресия. Даже вече с мъжо само за това се караме. Кекаво било детето заради моето обгрижване.  ooooh!

# 416
Само да кажа на майките, които ще подават документи в ОДЗ 9 "Делфин", че искат служебни бележки от месторабота  Simple Smile ! Приятен ден!

# 417
Пуснах искане за удостоверения за данъците в вторник,служителката каза за събота.
И все пак дали има вероятност да са готови днес.Иска ми се да ида да я запиша да знам,че съм приключила.

# 418
  • Пловдив
Пуснах искане за удостоверения за данъците в вторник,служителката каза за събота.
И все пак дали има вероятност да са готови днес.Иска ми се да ида да я запиша да знам,че съм приключила.

В момента напливът за удостоверения е огромен.Щом са ти казали за събота - значи за събота.

# 419
И аз си подадох искането във вторник но ми казаха за петък. Преди малко си го взех, нямаше никой за получаване освен мен.

Общи условия

Активация на акаунт