Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Групите ше бъдат увеличени с по 4-5 дечица. Дано така местата стигнат за всички
mary_48, запазва се първоначалната регистрация

# 526
Групите ше бъдат увеличени с по 4-5 дечица. Дано така местата стигнат за всички
mary_48, запазва се първоначалната регистрация
Аз съм от тези, които сега се регистрират за първи път, затова питам дали някой е обърнал внимание в колко часа са пуснали системата.

# 527
Да, сега разбрах, че може днес пак да се регистрират, но не схващам как ще става класирането.
Избери си яслата с най-много свободни места, тази на Сан Стефано има 33 свободни места

# 528
Mary,пуснаха системата за промени още на 1.06 към 11 ч някъде,но за нови регистрации не знам.

# 529
  • До морето :)
Ние се отказахме сега да пускаме Елена на ясла от септември. Мислим зимата да я оставим вкъщи, а на пролет да за пишем. Обаче където подадох документите ми се обадих, че ще я запишат като бройка (без това не им стигат деца). Аз обаче се колебая дали да не я запиша в друга ясла (и в двете има предостатъчно места, понеже са извън града). Освен утре да се обадя на другата ясла, да говоря с директорката дали може по-късно да я пуснем.  newsm78

# 530
Цитат
Да, сега разбрах, че може днес пак да се регистрират, но не схващам как ще става класирането.

Има ли някой, който да знае?

# 531
Успех на всички на 2-ро класиране

дано се сбъднат желанията ви Simple Smile

# 532
Е, как да си променя желанията?  Crossing Arms

# 533
"През страницата ВХОД може да промените данните за кандидатстване и желанията за прием."

# 534
Да, ама не ми дава. Опитах на ново, но ми пише, че вече има дете с такива данни.  Crossing Arms

# 535
Лече,като влезеш във Вход с вашите данни,тогава ли дава че има дете със същите данни? Нещо странно ми се вижда.Аз влизам с ЕГН то и паролата,после отивам на желаните градини и има опция за промяна със стрелкички,падащо меню.Не правим наново регистрация,а само влизам в промяна на градините,нали не се регистрираш наново? Ако нещо друго нередно има,сигурно има Контакти,или някой имейл,телефон към който да обясните проблема си.

# 536
Здравейте момичета, да ви кажа нещо което научих днес.Става въпрос за ОДЗ 13 Надежда, новоприетите деца за детска градина първа група ще бъдет настанени в нечовешките условия в блок 114, това никой никъде не го каза и не го пише.Мисля че след като имаме право на избор можеше да пише че е за филияла блок 114 , както е уточнено за другите градини, който са пръснати.Страшно се разочаровах, мисля че в тези времена на всички ни е писнало от мизерията, и то що се отнася до децата ни. Опитват се да го скрият, за да не изтърват някои лев.Не мисля че е честно.

# 537
Да побутна темата, че изпадна назад
Днес след 11ч ще обявят второ класиране

# 538
От Андерсен получих по мейл инфо ,че сме приети и прикачен файл със съвети как да помогнем детето да се приучи към градината по бързо!но това е инициатива на директорката и едвали е по всички градини!

# 539
От Андерсен получих по мейл инфо ,че сме приети и прикачен файл със съвети как да помогнем детето да се приучи към градината по бързо!но това е инициатива на директорката и едвали е по всички градини!

И аз получих.
Миналата година ми дадоха нещо подобно и от яслата(август месец),когато говорехме за датата на тръгване и обиколката на яслата.
Системата е отворена.
Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт