Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
Инструкциите за по-лесно адаптиране и аз ги получих миналата година. Когато помолих госпожите, които познавам да влезем в занималнята да изпълним "разузнавателната мисия", направо ми се изсмяха... Тази седмица заведох малкия след двуседмичен престой у дома. Имаме приети за лятото нови деца, групата по списък е 38 деца. Едно детенце, крещеше, така, че се чуваше от вън. За толкова години, все на крещене и плач съм ставала свидетел, но това надмина всичките ми фантазии. Горките госпожи! Малкия, а и почти всички деца в групата, плачели заедно с това момиченце  Sad

# 556
И ние сме приети на второ класиране с 4 точки и кандидатствали на 01.04. в 08:04. Но бях объркала в бързината ТД и съответно системата ми е сложила 3 т. , а не 4  ooooh! Нищо, че имаше срок за проверка после ...

# 557
Здравейте, искам да попитам някой дали знае , бележките за данъците веднага ли ще ги дават или пак ще се чака 1 седмица, сега срокът е доста по-малък, да не стане някой гаф да го изтървем.Благодаря

# 558
  • Бургас
За около 3 дни ставаха удостоверенията, когато беше по-натоварено, сега може и веднага да ги дават. Но все пак не чакай последния момент.

# 559
В четвъртък бях за бележките за данъците. В стаичката гишетата са две. Жената на това гише, което е по-близо до вратата ми ги даде веднага, а другата - каза на мъжа, който доколкото видях подаде молба за същото да дойде на следващия ден или в понеделни!?! #Crazy

# 560
Сега няма хиляди приети деца и е логично да не бавят издаването на бележките, но наистина не чакайте последния ден

# 561
На мен ми дадоха бележките веднага,отидох в четвъртък следобед. Нямаше хора преди мен,не знам дали това има значение.
Някой чувал ли е нещо за ремонт на двора в ДГ Звездица,на Гурко и Републиканска. Одрязали са всички люлки,и разни други неща. Двора е толкова стар и сив един такъв.

# 562
Явно най-после ще направят ремонт на двора на "Звездица", защото днес видях багер там Peace

# 563
Дано, рязаха дърветата,друго-ще видим дали ще има.

# 564
  • На морето!
Явно най-после ще направят ремонт на двора на "Звездица", защото днес видях багер там Peace
Да, ще санират павилионите и ще ремонтират кухнята. За друго не знам, но лятото повечето деца ще са във ваканция заради ремонта.  Peace

# 565
Здравейте включвам се и тук с предложение за една алтернатива на детските ясли и градини за отглеждане на деца- родителски кооператив. Това е линк към страничката ни във фейсбук-

https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1 … 2027149186?ref=hl

Включването на родителите е в зависимост от тяхното желание и свободно време. Ако някой проявява интерес, може да ми пише на лични!

# 566
Здравейте, днес са се обадили от градината на шефа на мъжа ми да ходим да записваме малкия, много странно не мислите ли? #Crazy

# 567
  • Пловдив
Здравейте, днес са се обадили от градината на шефа на мъжа ми да ходим да записваме малкия, много странно не мислите ли? #Crazy

Може би не са успели да се свържат с вас или сте дали стационарен служебен телефон на мъжа ти и направо на него са звъннали, да не се минат.

# 568
А вие не искате да го записвате ли? Laughing

# 569
Аз искам да го запиша, но ми стана странно, проверяват дали работи там ли , не са потърсили нито мен , нито него.Предполагам на всеки щеше му стане странно.А относно телефона само на моята работа съм оставила стационарен.

Общи условия

Активация на акаунт