Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Не търси логика в такъв случай, явно няма такава.Важното е да имаш записано дете в ДГ. Flutter

# 571
Zdraveite inateresuvame dali niakoi ot vas e znae za 4astni detski iasli v Burgas.Moeto dete ne go prieha v iasla i sega tarsia 4astna.Naemrih edna akademia SUperkids ako niakoi znae ne6to i za neia molia da pi6e.Blagodaria

# 572
  • Пловдив
Zdraveite inateresuvame dali niakoi ot vas e znae za 4astni detski iasli v Burgas.Moeto dete ne go prieha v iasla i sega tarsia 4astna.Naemrih edna akademia SUperkids ako niakoi znae ne6to i za neia molia da pi6e.Blagodaria

Детето на моя приятелка посещаваше частна ясла някъде на "Сливница", но не знам името.

п.п.Във форума се пише на кирилица. Wink

# 573
Дали ще Ви е удобно да попитате.

П.п поправям правописа Simple Smile))

# 574
Руми, Братскул също са частна градина, но пише че приемат от две годинки, а и не е особено достъпно като цена. На практика според мен, ще е по-удачно да търсите евентуално жена да гледа детенцето

# 575
  • Бургас
Rumi7979, защо не изчакаш да видиш дали няма останали свободни места и след второ класиране? Може не всички приети да са се записали.

# 576
Здравейте! Имат ли право да задължат детето ми да отсъства минимум две седмици през летния период?

# 577
Не , нямат право .

# 578

Но, за съжаление, е честа практика по градините! В нашата градина засега удържам фронта - на работа съм и точка, няма кой да гледа малката.
Аз не разбирам какъв им е проблема на госпожите, като те така или иначе си излизат в отпуски, през това време ги заместват други госпожи. Какъв им е проблема да остане детето цяло лято (в  сборна група). Но както и да е.

# 579
  • Пловдив
Днес една позната ми каза, че директорката на "Раковина" седяла на двора следобед и подмятала поетапно всички родители и баби/дядовци, които прибират децата.Мърморела, че е задължително  да  сведат посещаемостта  до минимум. Outta Joint

А на мен никой гък не ми е казал в градината на малкия.Като видях непознати дечица -тогава разбрах, че групата е вече сборна.

# 580
Аз не разбирам какъв им е проблема на госпожите, като те така или иначе си излизат в отпуски, през това време ги заместват други госпожи. Какъв им е проблема да остане детето цяло лято (в  сборна група).
От къде идват тези други госпожи да заместват?
За да има сборна група трябва определен брой деца да спрат да посещават градина
Задължително няма как да сведеш посещенията на детето си в градината, след като работиш и няма кой да го гледа. Но е честа практика неработещи майки или свободни баби и дядовци да не спират децата от градина, защото....така си решават Mr. Green

# 581
  • Пловдив
Във "Вълшебство" идваха учителки, които завършват НУП, хем практикуват -хем заместват титулярите.Никой не може да ме задължи да си спра детето от градина, без значение дали работя или не.Въпросът е, че градината работи и се плащат такси- при това завишени.

# 582
При нас (Златно ключе) изобщо тази тема не е повдигана,децата си ходят ,сборни групи са и никой не е намеквал да им свеждаме посещенията до минимум! PeaceНаправо ме изненадахте! #Crazy

# 583
  • Пловдив
Пак всяка градина( директорка) със собствени виждания по въпроса  Crazy Съгласна съм, че всеки има нужда от отпуска, но щом има начин да си продължи ритъма на работа, значи е въпрос на желание очевидно.

# 584
Съгласна съм, че всеки има нужда от отпуска, но щом има начин да си продължи ритъма на работа, значи е въпрос на желание очевидно.
Права си. Както е въпрос на желание майките ,вместо да висят по кафетата, да си гледат децата Wink

Общи условия

Активация на акаунт