Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 812
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, не съм ви чела, само да се отчета.  Имаме си сърцееее!   newsm44 newsm44 newsm44  Толкова хубаво биееее!  Най-силното досега чувство, много съм щастлива!  Вече вярвам, че съм бременна!   Blush  Целувки на всички и благодаря за вълшебните палци, сигурна съм, че помагат.   Hug

# 286
  • Варна
Честито мишок  Hug , нека сърчицето да тупурка все по силно и отчетливо , пожелавам ти лека бременност  Praynig

# 287
Мише, честито ти  Two Hearts и лека бременност с пухкав финал! Hug

# 288
Мише честито, нека да бие все по-силно! Още много щастливи моменти да имате!

# 289
  • В градината...
Мишее, много се радвам, ти успя, момиче  Stop newsm44

# 290
Еееех,че хубави новини,МИшеее,честито сърчице HugМного лека бременност и прекрасни моменти Hug

Сигме,от кога чакаме тези новини и се вълнуваме с вас HugБраво,браво,мога само да си представя с какво нетърпение чакаш утрешният ден Hug

Рейни,пу пу страхотни сте Hug

Тони,страхотен е резултатът Hug

Чакаме и вечерният отчет на Деска и Пони  Laughing

Зузка,само ще те гушна,а времето ще покаже Hug

Хубава вечер на всички Hug

# 291
Тонка,  Hug Hug за страхотните резултати!

Мише, честито ви сърчице! Heart Eyes Лека и безпроблемна да е през цялото време!

Рейни, прекрасни сте Simple Smile

Сигме, утре ще е един незабравим ден! От сърце ви пожелавам само здраве и щастие Simple Smile

При мен неканената гостенка подрани с цели 2 дена и съм много доволна,  защото това означава, че ще си отиде по-рано.  Mr. Green

# 292
  • При моето слънце
Честито, Мише, страхотна новина  Party  Hug
Рейни, страхотни сте.
Сигма,  Hug
Бени, честит имен ден   bouquet Честито и на другите именици, бъдете много здрави и безкрайно щастливи.
Приятна вечер на всички  Hug

# 293
  • Варна
Честито, мише!!! Много хубава новина!!!

# 294
  • Варна
Мишее,честито сърчице и живот и здраве хубав и пухкав финал Hug Hug Hug
Деска и Пони са родили сигурно  33uu fiuuuuuu

# 295
  • до едно тепе
Мишеее браво.Все по-силно да тупти   bouquet
Бени Честит Имен Ден!  bouquet
Зузко с тест или без тест,с лелка или без гушшш Hug
А може би щях да пиша още.Де да помнех какво newsm78

# 296
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мишенце честото сърчице мила, много се радвам  Heart Eyes

# 297
Момичета, ето ме- влизам бързо на отчет, че да не ме пуснете сега за издирване  hahaha hahaha Благодаря ви за палцестиса и  че така сте ни мислили, страхотни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Бебенцето е добре- има си крачета и ръчички, шава си на воля и сърчицето му бие силно силно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега след 2 седмици пак на преглед и изследвания  Praynig
Мишки страхотна новина, браво  Hug Пожелавам ти все такива новини да носиш от прегледите- хубави  Praynig
ChocoBella честита ви точица, сега ще чакаме да се похвалиш, че сте чули да бие едно силно сърчице  Praynig Hug
Тони страхотен резултат- сега вече мисля, че можеш да спреш да пускаш ЧХГ и да препишкваш това онова  Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes
Сигме прекрасна новина- утре ще си гушнеш малката принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Представям си какво неописуемо щастие и радост те очакват- наслади им се  Hug Hug
rainy дано да стигате лесно до консенсус за дрешките- че като знам понякога ние с мъжо какви спорове имаме - а изборът за момиченца е многоооо по-голям Crazy Като започнете бебешкият пазар за дрешки ще разказваш  Heart Eyes
Пънче, Пате, Моме стиснала съм ви палчета да имате само хубави резултати от всички изследвания и да се подобряват само показателите  Peace
Прахи все искам да ти пиша за това което сте решили за дечицата- исрекно ви се възхищавам  Hug Hug Hug От цялото си сърце ви пожелавам да ви ги дадат бързо и лесно и освен това да ги направите батко и кака на още 1-2 мъника  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даниелка много неприятно това с личната лекарка- че и да чакаш 3ч. със сума ти и народ не си е работа  Confused
Зузанке докато не тръгне да тече не отписвам месеца ти и това си е  Crossing Arms А между другото да се вметна по въпроса за Декемврийските бебета (като майка на едно такова) - все още може да се класирате за едно такова чудо на 2013г.  Praynig Heart Eyes На мен тогава последният ми цикъл беше започнал на 28 Март, него го направихме на 16 ден от МЦ- т.е. на 12.04. Термина ми беше 04.01, но нали съм секцио та го родих на 23.12, но мисълта ми е, че още има шанс  Praynig
Бенитабени чести имен ден, бъди жива и здрава  Hug
Евка страхотен аватар  Heart Eyes Сега няма да пускам палците до 04.04  Praynig
Forest Evil ще се оправи малката, нямам къде да иде  Hug Те кашлиците са упорити- при нас обикновено отиват 10-12 дни докато мине, ако е сериозна  Confused Какво даваш  Thinking
Принцеска кога трябва да идва и да свършва този цикъл, че вече се оплетох съвсем  ooooh! След него ли започвате опитите или трябваше 3м. да чакате ? Стиснала съм палчетата този път всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Момичета спирам, че се олях с писането и рискувам да ме изритате от темата  ooooh! ooooh! Whistling Whistling
Гушки за всички, които не успях да спомена- извинете ме  Hug Hug Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  Blush

# 298
Мишенце сега официално ще ти честитя и виртуално ще те нацелувам . Честито мила, една лека и приятна бременност ти желая, с много пухкав финал   bouquet  bouquet

veselyshko Дай Боже!

Деска и Пончето ги нямааа, няма гиии , къде ли сааа  Grinning Rolling Eyes Rolling Eyes

П.п Пончита е писала, че ще ходи на тонове и в мола, ама Деска къде е  Whistling newsm78

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 19:13 от Звезден^Прах

# 299
Ооойй, имаме си мишИшко сърце  Mr. Green Толкова се радвам, Мишано  Heart Eyes Пожелавам ти все хубави новини да ни носиш Hug

При мен все същата..боли силно, уж идва, после намалява болката и като погледна..няма почти никой  Crossing Arms Цапа там нещо, ама и то не знае кво цапа smile3516 Айде да се отпушва вече, че ми писна, настроена съм на вълна "следващо бебеправене" Mr. Green

Толкова сте ме нагушкали днес, много е хубаво  Mr. Green Връщам на всички по една  Hug

Кокоска не ражда, за Пончита не знам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт