Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 44 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Имате ли идея, дали в тукашните фризьорски салони може да дадем наша боя и с нея да ни боядисат?
Имате ли идея за цените-да, знам , че е различно,  но горе долу. Не съм в Лондон, ако това е от значение Laughing.
Да, ще отида да проверя, но не знам дали това което ще видя е релевантно и да търся по-евтино напр.? Колко скъпото е скъпо?

Салонът в който ходя е в категорията "скъп" (за нашия район). Цените варират според това кой те обслужва т.е с какъв опит и "ранг" е. При момичето което ходя, подстригване, измиване и изслушване е 50£. Преди съм била при начинаеща фризьорка (пак в същия салон) за 30£. Боядисването беше 80 £, ако не се лъжа. Много от салоните имат уебсайт, може да погледнеш цените и да сравниш.

# 256
  • London
m.n.p. виж тук http://www.tfl.gov.uk/

Някой да го тресе приемната треска за основно училища в Лондон? Събудих се с рев в 2.42 ам, сънувах че не са ни приели и пиша апийл. Направо го бях съчинила.
А мислех че съм желязна  Mr. Green Влизах в сайта им за резултати, но щели да излязат чак довечера. Praynig

# 257
  • ENGLAND
 Bean на кое му викаш основно училище?

# 258
 Bean за Праймъри ли. И аз чакам резултати, но не съм се и сетила да проверявам в сайта. Увериха ме че ще я приемат в училището на батко и и хич не се притеснявам. Успех на вас!

# 259
  • UK
И като сме зачекнали училищните теми, интересува ме в year1 на какво ниво са децата ви по математика. До колко събират и изваждат и дали са почнали умножението. Може и на лични  Laughing
 Освен това ще ми е много интересно да прочета за някое дете кандидатствало и успешно прието в Грамар скуул  Peace

# 260
  • London
Да, Основно/Праймъри.
Сънят ми се оказа верен - приети сме чак по 5то желание.  Cry
Проблемът ми е че това училище е страшно далеч, а това от първо желание е на 140 ярда от къщи. По-близо от това не знам как, явно всички 60 приети деца живеят пред вратите буквално.

# 261
Future74, много се зарадвах за къщата Hug  И при нас нещата са пред договор Praynig Надявам се скоро и аз да се похваля Praynig

# 262
T е р и, мерси!

Golden, на теб също!

# 263
Bean много рано при вас. Тук се подмотват, чак утре щяли да пускат мейли по някое време. Явно в Лондон е супер натоварено. Уж и тук е така, пък само три желания имаме. Утре ще видим дали са били прави, че имаме място в училището на баткото.

# 264
   Здравейте и от мен. Тук щеше да ни отвее вчера, ураганен вятър беше, сутринта кошовете бяха навсякъде.
   Да се *похваля*, че вчера получих Permanent Residence дойде ми за 20 дена, изненадаха ме  Simple Smile Мерси на Аве за помощта  Simple Smile Сега трябва да почета малката какво да я правя, че нещо не ми е още супер ясно..
   Ще има изборна секция в Честър, който е наблизо може да дойде тука да гласува.

# 265
  • UK
Аз не пиша, ама ви чета. Вчера говорих с моето семейство, тяхната сегашна детегледачка може да остане до края на Юли, а шестте месеца след пускането на документите за онази карта изтичат в края на Август... Аз все още не знам дали изобщо ще си получа картата, както и кога. Никой не може да ми каже дали е възможно да получа картата по рано, дали може да не я получа, кога ще ми изпратят международния паспорт обратно... Не знам дали ще ми отговорят, ако им пиша... С такова нетърпение чакам... Сега започвам работа за лятото, 12 часа на ден, 7 дни в седмицата, докато се получат нещата там, и просто нямам търпение да замина...

# 266
Miss Fine, честито!  Hug

Малката Госпожица Мърморана, мисля си че ако им пишеш да ти върнат паспорта, например защото плануваш екскурзия, дали няма да ти прегледат по-бързо документите.  Thinking

# 267
  • UK
Не съм сигурна... Да не ми я откажат?

# 268
  • Варна
Имам въпросче Wink Шини на детенце някой да е слагал в Англия, че се чудим дали да ги сложим преди да заминем тук в БГ, че предполагам там ще са скъпи. Но после дали ще се съгласят там само да ги стягат всеки месец и колко струва стягането ако някой е минал тази процедура?

# 269
Имам въпросче Wink Шини на детенце някой да е слагал в Англия, че се чудим дали да ги сложим преди да заминем тук в БГ, че предполагам там ще са скъпи. Но после дали ще се съгласят там само да ги стягат всеки месец и колко струва стягането ако някой е минал тази процедура?

четох, че ортодонтските услуги за деца са безплатни, но трябва да имате направление от зъболекар, поне така четох, но нека другите които знаят повече по въпроса да се включат. Защото и ние сме със шини и да знам какво трябва да правя като пратя малката там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт