Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 967
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
ice, провери си е-мейла, там са ти пратили ел билети и пр, виж датите и вс дали е точно. Няма такси които да се плащат на летището освен ако не сте прекалили с багажа.

проверих, всичко е точно - дати часове, даже се обадих в бритиш за да ми потвърдят, и от там казаха, че всичко е ок. Но ще видим тези 200 евро дали пък нещо не се е сменила цената преждевременно?  newsm78
И аз вече се чудя, то това граничи с невъзможното

ето какво ми пише:
    EUR 777.42
Date    7 May 2013
Flight tickets issued by    British Airways, Sofia, Bulgaria
IATA Number    09492965
Endorsements    Pax nonref/-nceur
   Pax nonref/-nceur
Fare Details    EUR 504.00
Fare breakdown    The price of your ticket includes a security and insurance surcharge and a fuel surcharge per sector levied by the carrier.  All taxes, fees and charges are to be paid by the member (not British Airways).

Please note that air travel is not subject to VAT therefore we do not issue VAT receipts.

Where applicable, if you wish to change the date or time of your flight, or cancel your booking, the cost of doing so will generally be lower on ba.com than over the telephone or at a ticket desk. Service charges are subject to change. For further details and a list of the current charges, please visit:

Taxes/fees/charges

Government, authority and airport charges    Per adult    Per child
Passenger Service Charge - Bulgaria     EUR12.00    EUR6.00
Passenger Service Charge - United Kingdom     EUR25.14    EUR25.14
Total government, authority and airport charges*    EUR37.14    EUR31.14
> More information         
British Airways fees and surcharges    Per adult    Per child
Fuel Surcharge**     EUR56.00    EUR56.00
Total British Airways fees and surcharges    EUR56.00    EUR56.00
> More information         
Total taxes, fees and surcharges per person    EUR93.14    EUR87.14

# 451
ice да не би разликата да идва от смяната на курса в смисъл сметката ти да е в БГ ЛВ  а те да си дърпат толкова колкото им трябва в евро леле как го обясних само сори  Peace

# 452
ice да не би разликата да идва от смяната на курса в смисъл сметката ти да е в БГ ЛВ  а те да си дърпат толкова колкото им трябва в евро леле как го обясних само сори  Peace

ами каквато и да е разликата в курса, това са все пак около 200 евро по-малко  Crazy

# 453
В цената на билета влиза ли чекираният багаж? Дори да не влиза, стойността в никакъв случай няма да е 200 евро.

# 454
В цената на билета влиза ли чекираният багаж? Дори да не влиза, стойността в никакъв случай няма да е 200 евро.

да всичко влиза  Tired

# 455
  • UK
Пиши им мейл, за да ти отговорят и потвърдят писмено, че всичко е наред и нямаш да плащаш допълнително каквото и да е, за да можеш да го използваш, ако някой реши да ти се прави на интересен, в случай, че е някаква грешка. "Казаха ми по телефона" не е доказателство, имай си го писмено. Simple Smile

Вече разглеждат молбите за карти за декември, още малко. Simple Smile

# 456
 Малката Госпожица Мърморана - благодаря за съвета, утре ще им пиша, за да могат да ви подвърдят писменно, че дне вече много се уморих.... Embarassed

# 457
  • Манчестър

ами каквато и да е разликата в курса, това са все пак около 200 евро по-малко  Crazy

Сигурна ли си,че са ти взели по малко.

Цената ти е 777.42 Евра. Основната цена ти е 504 +273.42 такси.
273.42 такси е формирано от 2x93.14 + 87.14,което е показано и на билета.

Нещо си се объркала със сме така от банката.

# 458
Здравейте, регистрирах се за гласуване. В посолството ли трябва да отида да гласувам?

# 459
Момичета , търся варианти за евтин превоз от Лондон до градче до Бат за 20.05. Четох за Natonal Express, обаче те имат само 1 на ден а аз искам да отида и да се върна за 1 ден / тоест имам работа за няколко часа там/ . Дайте други компании и идеи !

# 460
Момичета, някой в / около Единбург на 22, 23 и 24-ти до към 2 за кафенце?  Flutter Бутнах се на един емплоймънт трейнинг от бюрото.

# 461
scarlette в Лондон ще има две секции,едната е Посолството, ето адресите http://www.bulgarianembassy-london.org/index.php?option=com_cont … 94&Itemid=274 В линка има всички секции за гласуване в Англия, който има желание да гласува.

veni-b виж влаковете, ако го купиш от сега може и да е по евтино. Или поне в едната посока с влак, а в едната с автобус.

ice изчакай няколко дена и пак си виж сметката. На мен ми се е случвало така да не се *виждат*, че са дръпнати, но да са задържани в сметка в БГ. Както и обратното, да имам пари, а да не мога да ги пипна...Дано пък са се заблудили  Mr. Green

# 462
Момичета, от къде може да се купи ябълков пектин: от аптека или от големите хранителни вериги,Теско, например?
Самоцитирам се, в Теско има течен пектин, а на прах къде да намеря, някой може ли да ми каже?
Благодаря предварително!

# 463
Да си призная, ако щях да се метна на магистралата, то няма да е в посока
избирателна секция, ами Единбург, ама пусто не съм ни за магистрали, ни за кафенце  Crazy

# 464
  • Варна
Момичета , търся варианти за евтин превоз от Лондон до градче до Бат за 20.05. Четох за Natonal Express, обаче те имат само 1 на ден а аз искам да отида и да се върна за 1 ден / тоест имам работа за няколко часа там/ . Дайте други компании и идеи !

Сигурна ли си, че си гледала Natonal Express ? Те имат автобуси 11 пъти на ден от Лондон до Бат и цената им е приемлива .

Общи условия

Активация на акаунт