Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 960
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
ама пусто не съм ни за магистрали, ни за кафенце  Crazy
Оправдания, оправдания.  Whistling  Heart Eyes

# 466
  • UK/София

Оказа се, че изборната секция в която се регистрирахме не е набрала нужната бройка и няма да я има.Никъде ни няма в избирателните списъци.По постинга с линка на Miss Fine  прочетох това:В изборния ден гласоподавателят представя документ за самоличност (паспорт, лична карта или военна карта (само за военнослужещите), а ако не е подал заявление за гласуване извън страната и не е бил вписан в избирателния списък, следва да представи и декларация по образец (Приложение № 22 от изборните книжа).
Ще пътуваме доста време до там и да не стане така, че не може да гласуваме.Аз съм си виновна, че проверявам в последният момент, но се надявам на нечия помощ от тук.

# 467
  • Манчестър
Изобщо не ме интересуват тези избори.отдавна трябваше да се отнеме правото на българи зад граница да гласуват. Те са си направили своя избор и по каква причина трябва от разстояние да гласуват кои да управлява в БГ при положение ,че не са там. Да не говорим и каква спекулация е с бройката от тези гласове.
И преди някой да е скочил да обяснява колко съм не знам каква си, това си е мое лично мнение и ако ще секцията на крака в къщи да ми дойде пак не гласувам. Нямам моралното право....

# 468
  • UK
аз съм в БГ по работа и ще гласувам
по ТВ7 говорят за акцията на ДАНС днес, за който се вълнува

# 469
  • UK/София
И преди някой да е скочил да обяснява колко съм не знам каква си, това си е мое лично мнение и ако ще секцията на крака в къщи да ми дойде пак не гласувам. Нямам моралното право....

Уважавам правото на мнение и избор на всеки и не смятам нищо да ти казвам.Аз следя ситуацията в БГ изкъсо и смятам, че имам морално право да гласувам.Но аз ще гласувам защото не искам да живея в Англия.Много се надявам един ден (малко като мечта от приказките е) да се оправи държавата ни и да се прибера да живея там.

# 470
Защо да не се гласува?Дори и заради останалите ни близки тампак си струва според мен.
Пък и не се знае нищо дали някой ден няма да се завърнем макар. Н стари години.Всеки си ина право на мнение.

# 471
  • След завоя в дясно
То хубаво да гласуваш, ама аз не виждам за кого си заслужава да си дам гласа Grinning и ще пропусна и тази година.
Гледам кафета уговаряте, хайде и аз има ли някой в района на Windermere  Lake District ще ходим в края на Май. Да се обади без бой моля Grinning
Благодаря за информацията относно грамар училищата  bouquet

# 472
Биляна, аз преди няколко години ходих  до Манчъстър да гласувам, без да съм подавала заявление. Нямаше проблем, май попълвахме някаква декларация на место като се замисля.

# 473
Аз бих гласувала ако имаше за кого. Страшно съм разочарована от всички политически партии и не вярвам че ще изпълнят обещанията си. Не смятам че има политик който искрено се вълнува от бъдещето на страната.

# 474
Момичета , търся варианти за евтин превоз от Лондон до градче до Бат за 20.05. Четох за Natonal Express, обаче те имат само 1 на ден а аз искам да отида и да се върна за 1 ден / тоест имам работа за няколко часа там/ . Дайте други компании и идеи !

Сигурна ли си, че си гледала Natonal Express ? Те имат автобуси 11 пъти на ден от Лондон до Бат и цената им е приемлива .

Дааа но бях писала в търсачката името на малкото градче и ми излизаше само 1 пътуване. Както и да , поразрових се и намерих каквото ми трябва и то на приемлива цена!

# 475
  • UK/София
Биляна, аз преди няколко години ходих  до Манчъстър да гласувам, без да съм подавала заявление. Нямаше проблем, май попълвахме някаква декларация на место като се замисля.

Laughing LaughingВече ми е страх от теб.Мислех, че ще стане като с пликовете за дрехи за чарити. WinkМерси! Heart Eyes

# 476
Аз съм в БГ в момента, утре се връщам в УК и днес ще отида като най-съвестен гражданин да гласувам. Проблемът е, че те вс са "хвани единия, удари другия", но аз си имам фаворити пък да видим!

# 477
  • ENGLAND
Ако някой е решил да гласува в Бирмингам да се обади за едно кафе. Аз ще съм някъде по обед в секцията. Повече от 10 додини не можеш да гласувам, нямахме секция тук, сега колкото и да съм далеч от България си оставам българка и ще гласувам за моите родители и приятели там, те заслужават по-добър живот.

# 478
Ако някой е решил да гласува в Бирмингам да се обади за едно кафе. Аз ще съм някъде по обед в секцията. Повече от 10 додини не можеш да гласувам, нямахме секция тук, сега колкото и да съм далеч от България си оставам българка и ще гласувам за моите родители и приятели там, те заслужават по-добър живот.

PeaceТочно така! Peace newsm74

# 479

PeaceТочно така! Peace newsm74
Аз по държам мнението на Ave с две ръце. Не живея там и в близките 10г няма да се прибера за постоянно.
По вашата логика значи ли че и нашите родители трябва да гласуват в Англия защото пък те се интересуват от нашия живот  Peace Хората са недоволни че ДПС си водят гласоподавателите от Турция ние сме сзщите ходим си за по няколко седмици в БГ да видим приятели и роднини но не мисля че това ни дава право да решашаме тяхната съдба. Мое мнение не се заяждам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт