Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  Аз гласувам, защото също следя изкъсо новините в БГ. Иска ми се да стане държава, в която да се върна. Живяла съм там и при Бойко и при Сергей, та не е като да нямам представа. Нямам против да спрат българите в чужбина да нямат право да гласуват, няма да протестирам, но да е за всички. В Бурса-Турция има 54 секции, само в този град. Убедена съм, че половината от тях не знаят български дори. Но това си е лично мнение. Аз като съм била в БГ също не съм гласувала винаги. То и след вчерашните събития не съм убедена вече за кой да гласувам...

# 481
  • Bristol
И аз не гласувам, защото отдавна не съм в час какво става в Родината ми. Сигурно е егоистично, но съм се концентрирала над личните си проблеми тук в чужбина и ме интересува ситуацията тук. Факт е обаче, че има много българи, които поддържат силни връзки с България, живо се интересуват от живота и политиката там. Според мен, не е справедливо да не им се даде право на глас. А за злоупотребите в Турция вече е отделен въпрос. Но пък имам познат турчин, горе долу мой набор, който е напуснал България със семейството си още по онова време на размириците, бил е около 14 годишен. Все още си говори добър български и търси контакти с българи, въпреки че жена му по-трудно се вписва в българските компании, тя си е туркиня, родена и израсла в Турция. Майка му и баща му половината от годината са в Турция, другата в България. Е, защо пък тези хора да не гласуват?!

# 482
Ние където и по света да сме живяли или намирали сме гласували.Моето мнение е че трябва да се гласува най-малко за да не ти използват гласа.Това е целта на политиката да те обезкуражат и накарат да не вярваш в никого.Колко от вас са се поинтересували или проверили всички кандидат партии?Истината е че много хора не се интересуват,не четат.Вдълбени сте/сме в ежедневните проблеми.Което е жалко защото тая държава има нужда от нас дори и да сме в чужбина.Държавата това сме ние.

# 483
Аз пък се чудя как така има постоянни метежи срещу Б.Б вече 4 месеца, свалиха го от власт и сега пак печели той. Просто си седя и се чудя на българската народопсихология.

# 484
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Не очаквам нищо хубаво за България, явно народът така си иска,,,,, bgБорисов го свалиха с гръм и трясък, сега пак си го искат, явно че така им харесва и си правят избор за такова управление.  newsm78 Корупция, лоша съдебна власт,голяма безработица,  толерация на циганьорите....
Бог да пази България!
Това е мое лично мнение, с което не заангажирвам никой smihesorry

# 485
Момичета, колко кг е куфарът, ако ползваме Уизеър? Ние сме винаги с Уиз, ама нещо се обърках.
32 кг ли беше? Че майка ми иска да идва и иска с Уиз точно заради 32 кг багаж.

Моля, ако със сигурност знаете, да ми кажете, че иска по - късно днеска да си купува билет.

# 486
Нещо несвързано с изборите. Да споделя как ме зарадваха моите хлапетата тези дни. Вчера бяха на финала на националното отборно състезание по шах ( те са в отбора на Cheshire &North Wales)  -  отборът им се класира на 8 място, но по- важното е че всеки от тях спечели 2 игри от 3.
Днес бяха на Мегафинала по шах (индивидуално първенство) и двамата са спечелили 5 от 6 игри и са се класирали втори в групата си (на малкия в групата е имало 50 деца).
Много им се радвам  Heart Eyes особено като се има предвид че играят сериозно шах едва от октомври.

# 487
Момичета, колко кг е куфарът, ако ползваме Уизеър? Ние сме винаги с Уиз, ама нещо се обърках.
32 кг ли беше? Че майка ми иска да идва и иска с Уиз точно заради 32 кг багаж.

Моля, ако със сигурност знаете, да ми кажете, че иска по - късно днеска да си купува билет.
Последно пътувах с тях миналата година и беше 32кг, но за всеки случай проверете на уебсайта.

# 488
  • Манчестър
И пак обратно на изборите,но UK election. Вероятно малко хора знаят,че бритиш ситизен има право да гласува на General /European election за до 15 г след като се е преместил извън УК, и нямат никакво право за local election.

Ако се приеме същия закон в БГ, аз дефакто няма и да имам право да гласувам , както и всички емигрирали преди 1998 г към настоящия момент.

# 489
32кг на wizz air( но имат по-малкия размери за малък куфар т.е. ръчен багаж) i 20 кг na easy jet

# 490
Мерси за инфото.

Бях ви питала отдавна и не помня за сайтове за намаления/оферти. Например като groupon. Специално за групон ми искат регистрация да ми пращат нюзлетъри, да го правя ли, такава ли е практиката, да не е само да ми се пълни пощата.

И имали други такива сайтове?

# 491
Мерси за инфото.

Бях ви питала отдавна и не помня за сайтове за намаления/оферти. Например като groupon. Специално за групон ми искат регистрация да ми пращат нюзлетъри, да го правя ли, такава ли е практиката, да не е само да ми се пълни пощата.

И имали други такива сайтове?
Друг за който се сещам е wowcher или нещо подобно. Аз съм регистрирана в Groupon - купувала съм на няколко пъти и съм доволна. След като се регистрираш задаваш за кой район се интересуваш и те ти изпращат мейли с предложенията.

# 492
Мерси Golden!

# 493
  • Варна
Километрични опашки пред секцията в Лондон

http://www.monitor.bg/article?id=384308

# 494
момичета, влизам само да ви каже, че с бритиш всичко е ок, дръпна ха ми цялата сума вече  Crazy
Сега вече мога да спя по-спокойно и че всичко е ок  Peace

Благодаря на всички включили се по моя проблем със съвети   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт