Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Мда, и аз колкото пъти видя че има нов отговор в тая тема и все се надявам newsm56, някоя щедра, мила, добра душа да го пусне тук - 6 еп. Praynig

# 151
На мене ми е странно защо го няма във войо още.. ?? Няма как да го пуснат някъде преди да излезе във войо... ??

# 152
  • Berlin
Е, стига деее. И аз го гледам, когато мога, предварително, ама спокойно. То, дето се казва, още не минал 5ти, вие искате 6ти еп.  Laughing
А Харлем шейк-а Генчо ли си го фантазираше или просто беше лирично отклонение?

# 153
Има трейлър/промо значи всичко е наред... http://www.btv.bg/seriali/revoluzia-z/videos/video/1387830145-Ni … _e_neizbejna.html

# 154
Не Генчо, а Цеков си го фантазираше...то за да танцува така...

# 155
  • Berlin
Еее, не вярвам Цеков да толкова в час. Laughing Но пък голям образ направи.

# 156
Дааа, много добра актъорска игра... Голяма забава беше!

# 157
Няма ли някой да го пусне тоя епизод беее.... ??? Grinning

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:40 от DSPSGP

# 158
Стига пита, че може някой да ни скастри и да каже:"Амчи, платете си и го гледайте! Да не сме ви длъжни!" Mr. Green

# 159
Стига пита, че може някой да ни скастри и да каже:"Амчи, платете си и го гледайте! Да не сме ви длъжни!" Mr. Green

Не трябваше да го казваш..... Grinning

# 160
Няма го още на войо,така че няма как да се качи при пиратите.Потрайте до утре  newsm78

# 161
  • Berlin
Ама точно така, DSPSGP, плати си и си го гледай на repeat, ако щеш. Mr. Green

# 162
Има трейлър/промо значи всичко е наред... http://www.btv.bg/seriali/revoluzia-z/videos/video/1387830145-Ni … _e_neizbejna.html

# 163
Ще престанете ли да мрънкате. Всички разбрахме, че искате да гледате новия епизод. Първо никой не ви е длъжен да го качва в торент сайтовете. Второ тези, които ви правят услугата, може да имат друга работа. Когато е качен ще ви дадат линк.

# 164
DSPSGP, всички искаме, ама не всички мрънкаме....По полезно ще е да идеш на мрънкаш в БТВ или директно във Voyo, или пък в страницата им във FB. Тука обаче какво мрънкаш, не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт