Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
И аз се присъединявам с молба за линкче

# 241
Нали се разбрахме молбата за линкове да става на лични, а не темата да се пълни с това. Tired Моля ви, ужасно е досадно.

# 242
  • Berlin
E, kak, много по-интересно и готино е да пишеш в темата. Simple Smile

# 243
Все пак ще има група "Революция Z ",много се радвам ,че отново се събраха
рано или късно щеше да се разбере за интригите на Мира
дано да й дадът урок на тази фръцла,а за Савов и майката на Тино -май изобщо няма да им е лесно с този психопат Пепи

# 244
Всички искаме линк ясно е Peace Аз благходаря предварително.
Дано майката на Тино Мария и Савов нямам проблеми във връзката си. Пепито ще я тормози достатъчно. Лични си.

# 245
  • София
е ако всички лоши си получат заслуженото сега, сериала ще свърши Simple Smile

според мен сега трябва да видим Мира във вихъра си

# 246
Напрактика Мира сега остана сама,но пък тя е много изобритателна
и може би ще се постарае в номерцата си

# 247
  • София
Извинявам се, че пак не е много по темата, но от къде мога да си сваля последния (излъчван) епизод. Преди ги свалях от Арената, сега не ги намирам там  newsm78 Не може ли в началото на темата да се сложи линк за сваляне?
Много харесвам серияла, гледам го с удоволствие, но взе да ми писва не само това "на час по лъжичка', но и затрудненията да си го свалям...

# 248
Аз в Youtube го намерих ,само че на части ,но все пак успях да го гледам
колкото и да е дразнещо хубаво е да си помагаме с линковете,но нека преди да се пита за поредния линк се прочита и една страница назад,някои вече може да е дал и така ще избегнем повторенията

# 249
Още го няма във Войо.... За първи път го забавят така с дни... много тъпо! Дано на обяд или следобед да го пуснат, защото иначе ще се оплача...!!! :@

Иначе аз мисля, че пак ще има нещо между Боби и Ани.... Simple Smile Ще е интересно ако стане нещо между тях!

Вие какво мислите ...?? Simple Smile

# 250
  • София
Ето трейлър докато го чакате във Войо-то : http://www.btv.bg/seriali/revoluzia-z/videos/video/772274814-Sle … volyutsiya_Z.html

# 251
То от това промо нищо не се разбира.. Sad

# 252
  • София
Извинявам се, но пак да попитам. Сваляла съм много от епизодите от Арената. Сега не намирам нито един. Аз ли не търся правилно (принципно ползвам само Замунда) или са изтрити? ако има някакви епизоди, може ли линк?

# 253
Ето тук качват всички епизоди. Peace Не само на този сериал.

Според мен Мира ще претърпи някакво развитие в положителен план и накрая ще се съберат с Боби, дори може да я вземат в групата. Wink

# 254
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте
И аз се присъединявам с молба за линка.Но БТВ забавиха пускането и на "Фамилията" на ВОЙО,явно  са решели да не ги пускат веднага.
Съмняваме Мира,да остави нещата и да не навреди отново на Революцията,може Генчо пак да се върнат при нея или да си намери нови пионки.И много се радвам,че им дойде ума и се събраха.Според мен между Боби и Маринова,няма да има никакъв връзка,а по-скоро ще си помогнат взаимно да се отърват от зависимостите си.Пък Боби сега има приятелите и музиката си,които няма до го оставят.

Общи условия

Активация на акаунт