Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Не мога да разбера на пук ли го правите? Разбирайте се на лични за епизодите. Темата се напълни с искане на линкове и благодарности за тях.
Я по-спокойно!къде видя да искам линк???
Имам абонамент за Войо, и питам дали някой вече ги е питал за епизода за да не им пиша и аз @!
А сега вече наистина  благодаря bouquet на DSPSGP, че отговори на въпроса ми.

Темата е за обсъждане на филма, как да го обсъждаме без да сме го гледали - естествено е да питаме кога ще излезе новия епизод!

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 09:51 от gold__

# 271
 JoyГолям сме майтап:) Някой хора се правят, че не им пука кога ще излезе новия епизод, а съм сигурна, че точно те с най-голямо нетърпение чакат да прочетат от къде да го дръпнат Mr. Green
 Естествено, че тук ще се питаме къде е епизода. Коментарите по серията вече ги направихме отдавна Peace
   п.п. Да отбележа, че не съм от вечно мрънкащите, напротив досега винаги на лични съм досаждала да ми пратят серийки и линкчета! Но и никой не ме дразни с питанията, изказванията и комнетарите си. В крайна сметка всички сме тук да си бъбрим празни приказки дет' се вика Hug

# 272
Някой има ли епизод 7 от сезон 2

# 273
  • Pleven, Bulgaria
Някой има ли епизод 7 от сезон 2

Ощи го няма на  ВОЙО

# 274
Остава ни само и единствено да чакаме.

# 275
  • София
Запис ще чакам и аз с вас Simple Smile

# 276
Това получих аз като отговор от войо, явно продуцентите са надушили, че сериалът изтича и сега от сайта търсят начин да си подобрят защитата...В едно интервю Митовски изрично призова да не му се теглят сериалите от нета, така че сто процента имат конфликт с въпросният сайт...

"VOYO.BG
В момента има забавяне при пристигането на епизодите до нас. Това е причина за забавянето. Надяваме се, че в най-скоро време този проблем да бъде решен и да гледате сериала 7 дни преди излъчването. Епизодите се качват ДО 7 дни преди ефир. Стараем се да ги качваме 7 дни преди ефир, но за някой не успяваме по различни причини. Следете на сайта ни за качването на епизода."

# 277
Ами така е, те рейтинг гонят, ние тук като глупавички дечица тръбим на всеослушание откъде го сваляме преди ефир, щото безплатния обяд всички го обичат... Не защитавам алчните бТВ и глупавото им Войо, обаче познайте кой сам си е виновен... От не знам си колко теми на вече не знам колко български сериала се призовава да не се дават линкове в темата (на неизлъчвани епизоди), но все има по един-двама неразбрали. Много ясно, че ще се опитат да си повишат защитата.

# 278
Ами така е, те рейтинг гонят, ние тук като глупавички дечица тръбим на всеослушание откъде го сваляме преди ефир, щото безплатния обяд всички го обичат... Не защитавам алчните бТВ и глупавото им Войо, обаче познайте кой сам си е виновен... От не знам си колко теми на вече не знам колко български сериала се призовава да не се дават линкове в темата (на неизлъчвани епизоди), но все има по един-двама неразбрали. Много ясно, че ще се опитат да си повишат защитата.
Мрън, напълно съм съгласна. НО хората си плащат да гледат и спрямо тях не е честно да бавят сериите.

# 279
  • София

Ако това е причината и Столичаните щеше да липсва. Вярно форума е известен ,но не се ли филмирате,че е назначен специален човек да следи темата. Това не е единствения сериал,който се сваля предварително от VOYO и се разпостраняват линкове за него.  Като ви дразни ,че другите се питат за линковете пропускайте ги,като толкова много искате - отворете си специална тема,за негледащите предварително и не влизайте в тая,дето толкова ви дразни с въпроси и коментари за предварителните серии.

# 280
Понеже си цитирала мое мнение, да поясня лично за себе си - не ме дразни, че се пита постоянно за линкове (и аз ги чакам) и не ме дразни, че се коментира със скрит текст (и аз гледам сериите предварително). А че има хора, които следят именно за тези линкове, това е 100 % сигурно, не се "филмирам". В това, че със "Столичаните" няма такъв проблем няма нищо странно - екипите, които правят двата сериала са различни и съответно може да имат различни искания и условия. С "Фамилията" в момента има същия проблем - един и същи екип, съответно затова си правя тези изводи. Нали можете да направите разликата какъв е рейтингът на серията, пусната в неделя и негледана никъде другаде преди това, и какъв е на тази, която е "изтекла" 5-6-7 дена предварително... Жалко за хората, които реално си плащат за това.

# 281
  • София
Може и да има разлика в рейтингите незнам,не гледам БТВ ,много рядко пускам на този канал и голява част от сериите ,които следя ги гледам или предварително, или след това изтеглени от нета. Да си го мислят БТВ,те са тези,които измислиха сензацията 7 дни преди ефир,уж да печелят повече пари и сами предизвиквайки,по-раното изтичане на сериите в нета.

# 282
Факт. И аз не ги мисля, просто така си обяснявам нещата. Simple Smile

# 283
  • Berlin
Дайте малко за съдържанието на сериала да си поговорим, за случващото се. Simple Smile

# 284
  • София
Що пък да давам пари да гледам нещо 7 дни по-рано newsm78. Какво ми пука кога го дават?

Само затова ли е това Войо - друга цел има ли?

Общи условия

Активация на акаунт