Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Според мен Маринова ще се спре, въпреки тръпката, разумът ще надделее при нея като контраст на действията ѝ в първи сезон, един вид ще преодолее себе си. На това се надявам поне, иначе сериалчето от свежо ще залитне в много неприятна за мен посока.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 21:56 от Мрън

# 572
и аз не вярвам да се загаджат.. тази тема нали я дъвкаха вече с очилаткото и българичката?

# 573
и аз не вярвам да се загаджат.. тази тема нали я дъвкаха вече с очилаткото и българичката?

Да, но според мен сценария с Боби и Маринова е много по-възможен.
На рекламата тя обяснява за това колко е объркан живота и т.н и има един момент, в който я дават легнала все едно е на среща с психолог и казва "има само един проблем, той е на 16". Мисля, че ще имат развитие взаимоотношенията им.

# 574
Поли, според мен рекламата е подвеждаща. Аз три пъти гледах и Маринова казва" Има само един проблем, на 16". Не казва "той," звучи като монтирано, точно с цел това да си помисли зрителя. Като изрязано от един цял монолог примерно. Показват, че тя има някакви симпатии към него, но няма да прекрачатграницата. Още повече тя на колко е 28-30? Поне на 18 да беше Боби.

# 575
Няма да се изненадам, ако монтажът нарочно е направен, така че да заблуждава. И все пак не мисля, че Маринова е толкова отговорна и е абсолютно невъзможно да се поддаде.  Rolling Eyes

# 576
Някой ако може все пак да качи, когато му е удобно, последния излъчен епизод / че изпуснах част от него/....Последно :това бяха последните серии от сезона и на Революция и на Столичани ли?/ да мирясам вече малко.. Rolling Eyes/

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=357855&hit=1
Мерси! Hug

# 577
Няма да се изненадам, ако монтажът нарочно е направен, така че да заблуждава. И все пак не мисля, че Маринова е толкова отговорна и е абсолютно невъзможно да се поддаде.  Rolling Eyes
и аз не мисля, че ще се поддаде. Сладки са ама е фикция, все пак той наистина е на 16 Crazy

# 578
  • Ню Йорк
Пак е понеделни и пак нищо във войо. Голяма игра на нерви. Тия са много упорити, няма да се дадат докато не изгонят всичките си абонати.

# 579
  • КиТ
Аз ви казах,че ще го качат в четвъртък,вие не вярвате Mr. Green

# 580
Цитат
Според мен Маринова ще се спре, въпреки тръпката, разумът ще надделее при нея като контраст на действията ѝ в първи сезон, един вид ще преодолее себе си.
Има някаква такава вероятност да се осъзнае, но пък може и нещо повече да стане може само да очакваме доста изненадващи неща.  Peace
За тях двамата всъщтност аз доста се надявам да има развитие в отношенията им, понеже и двамата заслужават да бъдат щастливи но все пак с това, че ще се крият и могат да бъдат разкрити едва ли ще хвърчат от щастие. Все пак наистина бих се радвала да ги гледам като нова двойка в сериала.  Hug

# 581
Абе каква двойка... осъзнайте се, не знам на кой зрял човек би му се понравила подобна двойка, и не говоря за празно морализаторстване, а просто за нормални възприятия за редно и нередно. Такива истории са ОК само в розовите тийнейджърски блянове, иначе си е жива педофилия. Не мисля, че ще залитнат натам сценаристите, надявам се поне.

# 582
Мрън, то че си е педофилия си е, но все пак за мен са сладки заедно. Съмнявам се да има нещо повече между тях, но все пак бих се радвала ако има.

# 583
Не знам, не те разбирам как може да се радваш, но пък не е и нужно, хора всякакви.  Peace

# 584
Абе каква двойка... осъзнайте се, не знам на кой зрял човек би му се понравила подобна двойка, и не говоря за празно морализаторстване, а просто за нормални възприятия за редно и нередно. Такива истории са ОК само в розовите тийнейджърски блянове, иначе си е жива педофилия. Не мисля, че ще залитнат натам сценаристите, надявам се поне.
Пък и са учителка и ученик, което е недопустимо Peace.

Общи условия

Активация на акаунт